Neler Yeni

🔥İndirim Iphone 13 33729 TL !

PNSHER

80+ Bronze
J6 ile 2023e kadar idare edebildiysen dedemle eşit düzeyde telefon kullanıyorsun, hiçbir teknik bilgisi yok gelmiş konuşuyor milletin telefon almasına popüler kültür köleliği diyip bana ergen diyip ppsine kız resmi koymuş daha ergen olamazdın, ya tamam fakirsin bro bunda kabahat yok ama fakir olduğun için iphone alana laf etme bari elinde parası olsa apple storedan çıkmayacak adamın konuştuğu laflara bak, 200 megapikselle 16 megapikselden daha kötü fotoğraf çeken tek işlevi ayı iyi çekmek ve 200x zoom atmak olan telefon özelliğini vazgeçilmez özellik olarak pazarlıyorsunuz şurada. Androidi kullananlara da lafım yok kendim de bizzat android kullanıyorum ancak marka fanboyluğunun hiçbir açıklaması yok üzgünüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buradaki konu şu diyelim s24 aldın veya ip 15, 5 sene kullandın ve değiştirmek istedin s24ü zar zor satarken ip 15e her zaman alıcı buluyorsun bu üstteki şahin doğan arkadaşın yazdığı yazıdaki gibi
iPhone 15 alırken iki katı kadar para ödüyorsun. Daha fazla ödediğin telefonu daha pahalıya satman kadar normal bir şey yok. Ayrıca fiyat bakımından iPhone 13ün karşılaştırılması gereken telefon S24. iPhone 13'ün de 5 sene sonra güncelleme desteği her halükarda bitmiş olacağı için muhtemelen satmakta daha fazla zorlanacaksınız. Bahsi geçen cihaz realme , honor gibi markalar olsa dediğinizi anlayacağım ama androidin en kolay satılan telefonuna da zor satılıyor demeyin bari.

Son düzenleme:

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,180
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
iPhone 15 alırken iki katı kadar para ödüyorsun. Daha fazla ödediğin telefonu daha pahalıya satman kadar normal bir şey yok. Ayrıca fiyat bakımından iPhone 13ün karşılaştırılması gereken telefon S24. iPhone 13'ün de 5 sene sonra güncelleme desteği her halükarda bitmiş olacağı için muhtemelen satmakta daha fazla zorlanacaksınız. Bahsi geçen cihaz realme , honor gibi markalar olsa dediğinizi anlayacağım ama androidin en kolay satılan telefonuna da zor satılıyor demeyin bari.
Şu an Iphone 6-7-8'ler dahi kolayca satılıyor ayrıca sen trden aldığın samsungu normal bir fiyattan satmaya çalış bakalım alan oluyor mu? Server kayıt şunun kaydı bunun kaydını yapıp telefonlar ölü fiyattan satıyorlar millette onlardan alıyor ve o zaman şunu da ekleyeyim Ip 13 ve S24 kıyaslayacaksak senin dediğin şartlarda Samsung'un resmi sitesinde değişim kampanyasında yepyeni o apple telefonların içinden geçen uçanm kaçan s24 telefonuna 20.291 tl veriyor senin rakip dediğin 5 yıllık artık desteği kesilecek ölmüş bitmiş iphone 13'e ise 27k veriyor bu cevap umarım yeterli olmuştur

1732438196937.png
1732438262003.png

zyraxone

80+
tamam kanka sen amoled kullanmaya devam et
Bu yorum niye zoruna gitti ki? bir şey yazmak zorunda değildin dostum:)

Şu an Iphone 6-7-8'ler dahi kolayca satılıyor ayrıca sen trden aldığın samsungu normal bir fiyattan satmaya çalış bakalım alan oluyor mu? Server kayıt şunun kaydı bunun kaydını yapıp telefonlar ölü fiyattan satıyorlar millette onlardan alıyor ve o zaman şunu da ekleyeyim Ip 13 ve S24 kıyaslayacaksak senin dediğin şartlarda Samsung'un resmi sitesinde değişim kampanyasında yepyeni o apple telefonların içinden geçen uçanm kaçan s24 telefonuna 20.291 tl veriyor senin rakip dediğin 5 yıllık artık desteği kesilecek ölmüş bitmiş iphone 13'e ise 27k veriyor bu cevap umarım yeterli olmuştur

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Samsung 12kya sattığı saati yeni model çıkınca 3kya takas desteği veriyor inanılır gibi değil cidden. Yeni telefonlar çıkınca 2kya s23ten s24e geçen cok vardı videoları sürekli füsüyodu onun dışında çok kötü fiyat biçiyor kendi ürünlerine

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,180
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Bu yorum niye zoruna gitti ki? bir şey yazmak zorunda değildin dostum:)

Samsung 12kya sattığı saati yeni model çıkınca 3kya takas desteği veriyor inanılır gibi değil cidden. Yeni telefonlar çıkınca 2kya s23ten s24e geçen cok vardı videoları sürekli füsüyodu onun dışında çok kötü fiyat biçiyor kendi ürünlerine
Çünkü kimse kabullenmek istemese bile Samsunglar kıymetli şeyler değil, adamlar kendi cihazlarını bile umursamıyorlar onlarda biliyor. Server kayıt imei atma saçma sapan muhabbetlerle şu an samsungları 10k altına bile ya da o küsüre bulabiliyorsunuz kim bu telefona 20kdan yüksek versin ki eski android telefonlar ana sekmede dahi kasıyor eskiye de gerek yok samsungun bu giriş orta seviye telefonları aldığınız yıl bile kasabiliyor fiyatına göre performans tabii buna bir şey denemez ama aldığın ve samsung adı altında aldığın bir telefonu 5 TL'ye de 10000 TL'ye de alsan kasmaması beklentisinde olursun kasarsa olumsuz bir etki bırakır kullanıcıda ben de halihazırda samsung kullanıyorum çünkü androidin özgür ekosistemi benim daha çok ilgimi çekiyor ancak apple'a gereksiz diyen böyle forum trolleriyle uğraşmasını da seviyorum

zyraxone

80+
Çünkü kimse kabullenmek istemese bile Samsunglar kıymetli şeyler değil, adamlar kendi cihazlarını bile umursamıyorlar onlarda biliyor. Server kayıt imei atma saçma sapan muhabbetlerle şu an samsungları 10k altına bile ya da o küsüre bulabiliyorsunuz kim bu telefona 20kdan yüksek versin ki eski android telefonlar ana sekmede dahi kasıyor eskiye de gerek yok samsungun bu giriş orta seviye telefonları aldığınız yıl bile kasabiliyor fiyatına göre performans tabii buna bir şey denemez ama aldığın ve samsung adı altında aldığın bir telefonu 5 TL'ye de 10000 TL'ye de alsan kasmaması beklentisinde olursun kasarsa olumsuz bir etki bırakır kullanıcıda ben de halihazırda samsung kullanıyorum çünkü androidin özgür ekosistemi benim daha çok ilgimi çekiyor ancak apple'a gereksiz diyen böyle forum trolleriyle uğraşmasını da seviyorum
İphone eko sistemi kullanmam ve burda samsungun fiyat politikasına kötü dememe rağmen forum trolü demek. Hmm baya mantıklı, nerenden okudun? Gerçi iphone 11 4 sene gider diyen birine ne diyebilirim ki? 11 alacağıma xsmax alırım daha iyi. 2025 yılına giriyoruz hala ips ekranlı fosil telefon almak isteyenler var.

Hamza K.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Hamza Kağan ERATA
fenerbahçeli olma dışında çok ortak yönümüz var:D

samsunglara kaçak imei atılamıyor diye biliyorum yoksa ben mi yanlış anladım kusura bakma

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,180
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
İphone eko sistemi kullanmam ve burda samsungun fiyat politikasına kötü dememe rağmen forum trolü demek. Hmm baya mantıklı, nerenden okudun? Gerçi iphone 11 4 sene gider diyen birine ne diyebilirim ki? 11 alacağıma xsmax alırım daha iyi. 2025 yılına giriyoruz hala ips ekranlı fosil telefon almak isteyenler var.
Sana demedim forum trollü lafını bu konu altındaki diğer kişileri kastederek söyledim hatta yazıda seninle alakalı hiçbir kötü yorum yok, üzerine alındıysan kusuruma bakma

zyraxone

80+
Sana demedim forum trollü lafını bu konu altındaki diğer kişileri kastederek söyledim hatta yazıda seninle alakalı hiçbir kötü yorum yok, üzerine alındıysan kusuruma bakma
Üzerime alındım hocam öyle alıntılayonca benim mesajı pardon kusura bakmayın benim hatam :D

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,180
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
fenerbahçeli olma dışında çok ortak yönümüz var:D

samsunglara kaçak imei atılamıyor diye biliyorum yoksa ben mi yanlış anladım kusura bakma
Ben atılıyor diye hatırlıyorum atılmıyorsa da server kayıt var halen ve fenerbahçe saflarına beklerim
Üzerime alındım hocam öyle alıntılayonca benim mesajı pardon kusura bakmayın benim hatam :D
"Apple'a gereksiz diyen forum trolleri" demiştim hocam yani onları kastederek demiştim iyi forumlar

PNSHER

80+ Bronze

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ben telefonu kullanmak için alıyorum samsungun kaç para verdiği beni alakadar etmiyor. iPhone 6-7-8 dediğin cihazlarsa çöpe atılacak kadar kötü cihazlar. İkinci elde zaten S24ün ölüsünü 23-24e satarsın. Alınca 3-4 sene kullanacağını varsayarsak iPhone 13 dediğin cihaz zaten 2-3 seneye iPhone 11 muammelesi görecek. Telefonu yatırım aracı olarak kullanmak kadar saçma bir şey duymadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,785
Üyeler
161,497
Son üye
atesontop
Top Bottom