Neler Yeni

Anakartım tpm desteklemiyomuş

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Semih Alaybay
Arkadaslar h61m-k asus anakart aldim ama tpm 2.0 yokmus sanirim da lol açar mi anlamadim acil yardim

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Semih Alaybay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tmp ile lol alakasiz?
Hocam kendi sitesinde artkk tpm 2.0 gerekiyo diyo vanguard icin qma int cafe de benimkinden daha kotu tpmsiz pcler var onlar da valo oynatiyo adam vallaha yani anlamadim yardim edin pc daha gelmedi ama gelince sikinti olmasin

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
fb düşmanı
Hocam kendi sitesinde artkk tpm 2.0 gerekiyo diyo vanguard icin qma int cafe de benimkinden daha kotu tpmsiz pcler var onlar da valo oynatiyo adam vallaha yani anlamadim yardim edin pc daha gelmedi ama gelince sikinti olmasin
h61 anakartı nereden ve niye aldın

Onyxhydra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Onyx Hydra
ilk ekz duydum

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Bay fahare
Windows 10da çalışıyor diyenler vardı ama emin değilim Anakart için Tpm modülü alabilirsin fiyatları hakkında bilgim yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Semih Alaybay

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Windows 11 yüklüyse tpm olmadan açmaz ama windows 10 da tpm zorunluğu olmadan açar. anakartınız baya eski yüksek ihtimalle tpm barındırmıyor ayrı olarak alıp takabilirsiniz ama o sistemde windows 11 açmak ne kadar sağlıklı orasıda ayrı konu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,244
Üyeler
169,094
Son üye
theslenderman
Top Bottom