Marianoly
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Kuru sıkı mermisi mi?Al gitsin mermi gibi telefon en azından arayüzü iyi animasyonları iyi çok kararlı bir kamerası var
Kuru sıkı mermisi mi?Al gitsin mermi gibi telefon en azından arayüzü iyi animasyonları iyi çok kararlı bir kamerası var
S400 mermisiKuru sıkı mermisi mi?
60 hz olması problem değilden sonrasını okumadım60hz olması en son eleştirilecek noktası.
2024 model apple cihazlarının çoğunda hala 60hz ekran kullanılıyor. Ki 60hz olması büyük bir problem değil. İphone 11 ekran kalitesi olarak, batarya olarak, işlemci olarak çok eski.
İlla iphone alınacaksa minimum iphone 13 alınmalı.
en azından mantıklı ve doğruyuzGerçekten bıkmadınız şu muhabbetten ya hayırlısı bakalım.
iPhone kullanıcısıyım zerre sevmem bu özelliği fakat her telefon öneri postun altında sizlerden en az 1 tane var.
arkadaş bıkmadınız kopyala yapıştır cevap vermekten yahu.
Aga millet 60k verip deli gibi ip 16 alıyor 60 hz ekranlı60 hz olması problem değilden sonrasını okumadım![]()
60hz iphone-ipad, 120hz androidden daha akıcıdır. O android arayüz vasatlığı 240hz de bile gitmez60 hz olması problem değilden sonrasını okumadım![]()
Oneplus arayüz ve akıcılıkta saplar 60hz tüm iphonelara60hz iphone-ipad, 120hz androidden daha akıcıdır. O android arayüz vasatlığı 240hz de bile gitmez![]()
Akıcı değil de animasyonları iyi yormuyor60hz iphone-ipad, 120hz androidden daha akıcıdır. O android arayüz vasatlığı 240hz de bile gitmez![]()
Doğrusun ama mantıklı değilsin yanılıyorsun.en azından mantıklı ve doğruyuz![]()
bende şuan 11 var bu yaz son guncellemeyi alacak diye biliyorum ve bence suanda alınmaz kasmalar var ve dahada artacak ve gitgide performansı düşüyor ustune para ekleyip üst modellerine bakabilirsinizMerhaba ben iphone 11 almayı düşünüyorum da sizce 2025 yılında iphone 11 alınır mı? Ve iphone almak veya almamak için 10 neden sayabilir misiniz?
Mesela iphone 12 veya 12 mini alınabilir mi?bende şuan 11 var bu yaz son guncellemeyi alacak diye biliyorum ve bence suanda alınmaz kasmalar var ve dahada artacak ve gitgide performansı düşüyor ustune para ekleyip üst modellerine bakabilirsiniz
mermi gibi telefonmu hiç güleceğim yoktuAl gitsin mermi gibi telefon en azından arayüzü iyi animasyonları iyi çok kararlı bir kamerası var
bak dikkat edecegin onemli nokta ekran tazeleme oranı olsun bu oran pro ve pro max hariç 60 hz oluyor bu durumda iphone 12 ve 12 mini almanı tavsiye etmem zaten pahalı cihazlar aldıgın cihaz pro veya pro max olsun 120hz keyfini çıkarırsınMesela iphone 12 veya 12 mini alınabilir mi?