Neler Yeni

İphone 11 hala alınır mı?

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,752
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
Bilgi verdiğiniz için teşekkürler bakarım ona da. Sizce 12 mantıklı mıdır ikinci el olarak?
13 aşağısına inilmesini önermiyorum ben pek eğer sizi çok zorlamayacaksa 13 alın

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
SITKI MİRAÇ ÇAYAN

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,752
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
120hz telefon kullandınız mı ?
Telefonla yaptığın şeylerin %80i maks 60hz destekliyor. Video film vesaire izlersen çoğu 60fps limitinde hatta 24 fps Instagram'da reels izlesen androidlerin çoğu 30 fps. 60fps olarak yüklenen reelslerde bile durum böyle. Ana menüde kaydırma yapmak ve oyunlarda profesyonel olmak gibi bir takıntı yoksa gereksiz. Şu anda çoğu android kullanıcısı 120hz telefonlarını pil tasarrufu amacıyla 60hzde kullanıyor ya da telefon bazen otomatik kendini 60 hatta 24hzye kadar çekiyor hanginizin gözüne kasıyor gibi geldi görüntü ya da senelerce 60hz telefon kullandık kim ya bu ekran kasıyor dedi iPhone 4-5 zamanlarında
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben annemin 120hz telefonu ile kendi 60hz telefonumu karşılaştırmıştım. Hiçbir fark yok.

O zaman olur. Teşekkürler bilgi verdiğiniz için
rica ederim yeni cihazınız hayırlı olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Yağız
11 kullanıyorum aktif olarak, hala memnunum ama güncellemeleri daha ne kadar sunarlar belli değil, fazla da sürmez, gerekirse biraz daha biriktir, en azından 13 filan alsan uzun süre kafan rahat olur

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
Esbobçu musun? 60hz ile telefonun alaka seviyesi? Normal kullanılacak bir tel. Sanırsın valorantta esporcu olacak iphone11 ile.
Arayüz rahatlığı bile fark açar android fiyatının 3 katı para verip 60hz ekran almak kazıklanmak demek net olarak .ha çok param var umrumda değil diyorsan alınır ip

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
efe araci
genel olarak iphone önermiyorum fiyatlar kazık performans fiyatına göre kötü android almakta bir seçimdir :D

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Sefer
Arayüz rahatlığı bile fark açar android fiyatının 3 katı para verip 60hz ekran almak kazıklanmak demek net olarak .ha çok param var umrumda değil diyorsan alınır ip
Seni tatmin etmez ama beni ediyor. Kaydırmak da ne alaka? 90hz ekran kullandım aradaki fark hiç geldi bana. Hele yt de videolar falan 60fps. Bir de dedigimi yine diyorum oyun mu oynayacak sanki bu telefon ile.? Ip11 kraldır bu degişmez. Daha iyisi ip13 dür. Android kasıyor, bu bir gerçektir. Her ne kadar ekran koysalar da sizin gibiler alır o androidleri.

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
Uygunsuz davranış
Seni tatmin etmez ama beni ediyor. Kaydırmak da ne alaka? 90hz ekran kullandım aradaki fark hiç geldi bana. Hele yt de videolar falan 60fps. Bir de dedigimi yine diyorum oyun mu oynayacak sanki bu telefon ile.? Ip11 kraldır bu degişmez. Daha iyisi ip13 dür. Android kasıyor, bu bir gerçektir. Her ne kadar ekran koysalar da sizin gibiler alır o androidleri.
120 ile 60 arasındaki farkı anlayamaman senin beyninin ve gözünün yetersizliği bu kadar yetersizken öneri verme .bu agresifliğinde bayağı ve eksik telefonlara telefonlara absürt fiyatlar vererek kazıklanman. yine de dediğim gibi ben telefonu statü göstergesi olarak görüyorum param da var (ki arkadaşın bu kadar parası yok olsa buraya sormadan son modeli çeker) İnstagram a çok foto atıyorum denilirse alınabilir sadece. Android kasıyor demek ise tamamen eksiklik ve yetersizliği kanıtlayan bir argüman olmuş çünkü içi boş 5 yıl önceki modelleri kullanan arkadaşlarım var sorun yaşamıyorlar pil dışında. Sonuç olarak elindeki 1000 dolarlık telefonu statü olarak gören siz-biz diye ayıran cahil bir sonradan görme varoşsanız abuk subuk konuşmayın.

Bu arada Samsung son modellerinde bu instaya düşük kalite foto atma sorununu da çözdü diye biliyorum, alınıcaksa android Samsung dışına çıkımamalı son dönemde

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Sefer
120 ile 60 arasındaki farkı anlayamaman senin beyninin ve gözünün yetersizliği bu kadar yetersizken öneri verme .bu agresifliğinde bayağı ve eksik telefonlara telefonlara absürt fiyatlar vererek kazıklanman. yine de dediğim gibi ben telefonu statü göstergesi olarak görüyorum param da var (ki arkadaşın bu kadar parası yok olsa buraya sormadan son modeli çeker) İnstagram a çok foto atıyorum denilirse alınabilir sadece. Android kasıyor demek ise tamamen eksiklik ve yetersizliği kanıtlayan bir argüman olmuş çünkü içi boş 5 yıl önceki modelleri kullanan arkadaşlarım var sorun yaşamıyorlar pil dışında. Sonuç olarak elindeki 1000 dolarlık telefonu statü olarak gören siz-biz diye ayıran cahil bir sonradan görme varoşsanız abuk subuk konuşmayın.
Kardeşim ben performanstan yanayım. Hangisi uzun giderse o iyidir. Sen git 120-90 ekran diye "günlük kullanım amacıyla" android al. Kasa kasa kullan. Hadi işine.

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
efe araci
telefonlar hakkında bilgisizliğime verin samsungun en son çıkardığı modeldeki işlemci iphoneyi geçmemişmiydi ? tamamen soru amaçlıdır.

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Sefer
Ben annemin 120hz telefonu ile kendi 60hz telefonumu karşılaştırmıştım. Hiçbir fark yok.

O zaman olur. Teşekkürler bilgi verdiğiniz için
Aynen öyle yap kardeşim burda birkaç "telefonuyla esbopçuluk" yapacak arkadaş var. Onlara bakma. Dediğin gibi bir fark yok. Insan gözü en fazla 60fps algılıyor zaten. Sen bildiğinden şaşma. Onlar da androidi 2 yıla kasma başlar. Sen iphone ile rahat ve uzuuun takılırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,218
Üyeler
169,092
Son üye
tracerz54
Top Bottom