Neler Yeni

İphone 11 hala alınır mı?

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,910
İsim
efe araci
Ağzına sağlık hocam 6 yıllık telefon öneriyorlar utanmadan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aldığı telefonun bataryası çöp olacak kişi ne kadar dikkat ederse etsin mikro çizikler illaki olacak o ekran eskiyecek hadi 13 falan dense anlarım yine akla mantığı sığmıyor üstteki cahilin önerdiği
hocam ben hiç bir markanın fanboyluğunu yapmam herkesin işine geleni söylerim iphone önde olsaydı iphone derdim ama bu bütçelerde 0 olarak s24 daha mantıklı duruyor ben söylemiyorum performans tablosu söylüyor.

Severus21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Sefer
Alıntıyı görüntüle
şimdi fiyatlar aynı ve performans özelliklerini görüyorsun konu sahibi arkadaş ben şunu bunu al demem ben işine geleni söylerim bana burda s24 daha mantıklı geliyor her açıdan daha iyi duruyor.
Sıfır alınacaksa 13 alınır bu arada değerli kardeşim 11'in sıfırına o fiyat fazla zaten.

Ağzına sağlık hocam 6 yıllık telefon öneriyorlar utanmadan

Aldığı telefonun bataryası çöp olacak kişi ne kadar dikkat ederse etsin mikro çizikler illaki olacak o ekran eskiyecek hadi 13 falan dense anlarım yine akla mantığı sığmıyor üstteki cahilin önerdiği
Sen de kendini kandır zaten tablo mablo, bir iki de icat çıkar keni kendine yok şusu busu iyi de, kendini inandır androidin daha iyi olduğununa. Ben daha da bir şey demiyorum sana.

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,910
İsim
efe araci
2. el işine girilcekse orasını bilemem ben karşılaştırma tablosunu attım arkadaş karar versin sizin de kavganızı durdurmasını umut ederek şu performans tablosunu atıyorum 2 side en son model sanırım hatam varsa düzeltirsiniz.
1740965174131.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
SITKI MİRAÇ ÇAYAN
Bilgi verdiğiniz için teşekkürler ikinci el iphone 13 almaya karar verdim

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,910
İsim
efe araci
rica ederim evet alınabilir, zaten iphone telefonlar kolay kolay yıpranmazlar 2. el sorunsuz bulursanız alabilirsiniz.

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
2. el işine girilcekse orasını bilemem ben karşılaştırma tablosunu attım arkadaş karar versin sizin de kavganızı durdurmasını umut ederek şu performans tablosunu atıyorum 2 side en son model sanırım hatam varsa düzeltirsiniz.Alıntıyı görüntüle
İşte burada ortaya kullanım farkları çıkıyor düz kullanıcı için burada İphone daha iyi üstteki arkadaş anlamaz ama rom atmayı bile bilmeyen adamlar telefon hakkında konuşuyor

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,910
İsim
efe araci
İşte burada ortaya kullanım farkları çıkıyor düz kullanıcı için burada İphone daha iyi üstteki arkadaş anlamaz ama rom atmayı bile bilmeyen adamlar telefon hakkında konuşuyor
düz kullanıcı için tabloya göre android daha iyi duruyor gibi her konuda üstün duruyor chipseti düşük ama işlemci gücü yüksek olduğu için o açığı kapatıyor valla ben tabloya göre konuşuyorum ben alsam samsungu tercih ederim işime daha çok geliyor

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
Hayırlı olsun hocam güzel tercih çıkış tarihinden 1 yıl sonra alınmış ve pil sağlığının sağlam olduğu bir telefon tercih edin

düz kullanıcı için tabloya göre android daha iyi duruyor gibi her konuda üstün duruyor chipseti düşük ama işlemci gücü yüksek olduğu için o açığı kapatıyor valla ben tabloya göre konuşuyorum ben alsam samsungu tercih ederim işime daha çok geliyor
hocam düz kullanan adam iphone ya bu lafına bakar gerisine karışmaz o yüzden dedim yoksa teknik olarak çok daha üstün telefonlar birde bana arayüz olarak iphone daha güzel geliyor

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,910
İsim
efe araci
Hayırlı olsun hocam güzel tercih çıkış tarihinden 1 yıl sonra alınmış ve pil sağlığının sağlam olduğu bir telefon tercih edin

hocam düz kullanan adam iphone ya bu lafına bakar gerisine karışmaz o yüzden dedim yoksa teknik olarak çok daha üstün telefonlar birde bana arayüz olarak iphone daha güzel geliyor
arayüz olarak bence de iphone daha iyi.

İgito

80+ Bronze
Aynen öyle yap kardeşim burda birkaç "telefonuyla esbopçuluk" yapacak arkadaş var. Onlara bakma. Dediğin gibi bir fark yok. Insan gözü en fazla 60fps algılıyor zaten. Sen bildiğinden şaşma. Onlar da androidi 2 yıla kasma başlar. Sen iphone ile rahat ve uzuuun takılırsın.
hocam sen apple dan sponsorluk falanmı aldın bu fanboyluk nedir bu kadar? ha birde senin gözlerde sorun var gibi 60 la 90 hz farkını 60 la 120 hz farkını ayırt edemiyorsan bi doktora git derim. iphone iphone diye tutturup örnek veriyorum 35k ya ip13 alıp çok güzel kazıklanan tayfa var benim açımdan :)) o fiyata android tarafında daha mantıklı daha performanslı telefonlar bulunabiliyor ama ben anlamıyorum millette iphone klişesi var illa o elmayı alacaklar :D bu arada sosyal medya da heleki instada android tarafında foto videoların daha kötü olma durumu samsung tarafında büyük ölçüde düzeltildi bu konuda şüphe edenlerde çok o yüzden çok büyük bir kesim iphone tarafına yöneliyor

arayüz olarak bence de iphone daha iyi.
zevkler renkler meselesi

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,910
İsim
efe araci
hocam sen apple dan sponsorluk falanmı aldın bu fanboyluk nedir bu kadar? ha birde senin gözlerde sorun var gibi 60 la 90 hz farkını 60 la 120 hz farkını ayırt edemiyorsan bi doktora git derim. iphone iphone diye tutturup örnek veriyorum 35k ya ip13 alıp çok güzel kazıklanan tayfa var benim açımdan :)) o fiyata android tarafında daha mantıklı daha performanslı telefonlar bulunabiliyor ama ben anlamıyorum millette iphone klişesi var illa o elmayı alacaklar :D bu arada sosyal medya da heleki instada android tarafında foto videoların daha kötü olma durumu samsung tarafında büyük ölçüde düzeltildi bu konuda şüphe edenlerde çok o yüzden çok büyük bir kesim iphone tarafına yöneliyor

zevkler renkler meselesi
ya performans konusunda ben de aynı fikirdeyim şimdi gidip bu tabloya bakıp iphone alsam geceleri uyuyamam :D ama arayüzü bana güzel geliyor dediğiniz gibi zevk meselesi.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,854
İsim
uwu
Hocam islemcisi falan eski de bana kalirsa 11 ile 13 ayni performansi veriyor pro / pro max olmadigi surece 11de laf edecegim tek nokta lcd ekrandir tabi ne kadar kullanilicagina da bagli uzun yillar kullanilacaksa 13 daha mantikli sonucta 11de ios 19dan sonra guncelleme almayacak
Hocam ip 11 ve 13 asla aynı performansı vermiyor benim ip 11 de pubg akıcı grafik 60 fps etkinlik alanına atlayınca oyun 10 fps oluyor ip 13 te neredeyse hissedilmiyor bile

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,910
İsim
efe araci
ya performans konusunda ben de aynı fikirdeyim şimdi gidip bu tabloya bakıp iphone alsam geceleri uyuyamam :D ama arayüzü bana güzel geliyor dediğiniz gibi zevk meselesi.
bu arada 2 markayı da hiç kullanmadım 2. elden 2k TL'ye red mi note 9 pro kullanıyorum :kekw: :kekw: telefonla çok işim yok bu telefonda işimi çok çok gördüğü için masrafa ihtiyaç duymadım benim işim pc ile zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,080,050
Üyeler
171,688
Son üye
msungur48
Top Bottom