sitkimirac
80+
- Reaksiyon skoru
- 27
Merhaba ben iphone 11 almayı düşünüyorum da sizce 2025 yılında iphone 11 alınır mı? Ve iphone almak veya almamak için 10 neden sayabilir misiniz?
60hz olması en son eleştirilecek noktası.Alınmaz 60hz telefona para dahi vermem
Hocam islemcisi falan eski de bana kalirsa 11 ile 13 ayni performansi veriyor pro / pro max olmadigi surece 11de laf edecegim tek nokta lcd ekrandir tabi ne kadar kullanilicagina da bagli uzun yillar kullanilacaksa 13 daha mantikli sonucta 11de ios 19dan sonra guncelleme almayacak60hz olması en son eleştirilecek noktası.
2024 model apple cihazlarının çoğunda hala 60hz ekran kullanılıyor. Ki 60hz olması büyük bir problem değil. İphone 11 ekran kalitesi olarak, batarya olarak, işlemci olarak çok eski.
İlla iphone alınacaksa minimum iphone 13 alınmalı.
Artık alınmaz hocam maalesef artık bu cevabı vermek gerekiyor,güncel dönemde iphone 11 maalesef ölü bir hareket , onun yerine 15-20 bandında güncel android alınabilir.Merhaba ben iphone 11 almayı düşünüyorum da sizce 2025 yılında iphone 11 alınır mı? Ve iphone almak veya almamak için 10 neden sayabilir misiniz?
Al gitsin mermi gibi telefon en azından arayüzü iyi animasyonları iyi çok kararlı bir kamerası varMerhaba ben iphone 11 almayı düşünüyorum da sizce 2025 yılında iphone 11 alınır mı? Ve iphone almak veya almamak için 10 neden sayabilir misiniz?
Gerçekten bıkmadınız şu muhabbetten ya hayırlısı bakalım.Alınmaz 60hz telefona para dahi vermem