Neler Yeni

İphone 11 hala alınır mı?

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,942
İsim
Sarp Yılmaz
Tamam kral 11 alınır.
La olum sıkıntın mı var senin ? ben 11 alınır mı dedim sıkıntılı gözünü aç da iyi oku alttaki cevabımı deli etme adamı tövbe ya.

1741007864018.png

Severus21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Sefer
Ayfon 13.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten 13 alsam da 11 alsam da ikinci el veya yenilenmiş almayı düşünüyorum
Kardeşim en iyisini yaptın bana göre. Bir de bana cahil demiş de ona cevap yazarmıyım? Kurban olsun onu adam hesabına alacak kişiye.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,942
İsim
Sarp Yılmaz
Kral hayırdır neden kudurdun bu kadar anlamadım tamam 60hz telefon iyidir ne uzatıyon bilader
Bas git o zaman boş yapma ben kudurmuşum sıkıldık her yerde sizi görmekten adam soru sormuş 60hz alınmaz diyorsun adam gibi cevap ver kimse bir şey demesin sana. uzatan sensin soru soruyon cevap veriyoruz hala boş yapıyorsun daha senle muhatap olmuyorum.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,921
İsim
Eren Yeager
Yani özellik bakımından çok daha çok çok daha üstün androidler var mı kesinlikle var
Ama ben İphone kullanmak istiyorum sıfır değil ikinci el alacağım diyorsan değişensiz biraz araştırırsan 13 14'lere bulursun öyle bir şey buldum mu alınabilir sonuçta değerine ne olursa olsun kaybetmiyor 1 yıl sonra yine belki 3 4 aşağısına takas yoluyla 12 13'e geçersin

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
SITKI MİRAÇ ÇAYAN
Yani özellik bakımından çok daha çok çok daha üstün androidler var mı kesinlikle var
Ama ben İphone kullanmak istiyorum sıfır değil ikinci el alacağım diyorsan değişensiz biraz araştırırsan 13 14'lere bulursun öyle bir şey buldum mu alınabilir sonuçta değerine ne olursa olsun kaybetmiyor 1 yıl sonra yine belki 3 4 aşağısına takas yoluyla 12 13'e geçersin
Teşekkürler bilgi verdiğiniz için

Top Bottom