Remi
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
13 aşağısına inilmesini önermiyorum ben pek eğer sizi çok zorlamayacaksa 13 alınBilgi verdiğiniz için teşekkürler bakarım ona da. Sizce 12 mantıklı mıdır ikinci el olarak?
13 aşağısına inilmesini önermiyorum ben pek eğer sizi çok zorlamayacaksa 13 alınBilgi verdiğiniz için teşekkürler bakarım ona da. Sizce 12 mantıklı mıdır ikinci el olarak?
Ben annemin 120hz telefonu ile kendi 60hz telefonumu karşılaştırmıştım. Hiçbir fark yok.120hz telefon kullandınız mı ?
O zaman olur. Teşekkürler bilgi verdiğiniz için13 aşağısına inilmesini önermiyorum ben pek eğer sizi çok zorlamayacaksa 13 alın
Telefonla yaptığın şeylerin %80i maks 60hz destekliyor. Video film vesaire izlersen çoğu 60fps limitinde hatta 24 fps Instagram'da reels izlesen androidlerin çoğu 30 fps. 60fps olarak yüklenen reelslerde bile durum böyle. Ana menüde kaydırma yapmak ve oyunlarda profesyonel olmak gibi bir takıntı yoksa gereksiz. Şu anda çoğu android kullanıcısı 120hz telefonlarını pil tasarrufu amacıyla 60hzde kullanıyor ya da telefon bazen otomatik kendini 60 hatta 24hzye kadar çekiyor hanginizin gözüne kasıyor gibi geldi görüntü ya da senelerce 60hz telefon kullandık kim ya bu ekran kasıyor dedi iPhone 4-5 zamanlarında120hz telefon kullandınız mı ?
rica ederim yeni cihazınız hayırlı olsunBen annemin 120hz telefonu ile kendi 60hz telefonumu karşılaştırmıştım. Hiçbir fark yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O zaman olur. Teşekkürler bilgi verdiğiniz için
Alınmaz Eski Alırsan 13 Yada 14 Al BariMerhaba ben iphone 11 almayı düşünüyorum da sizce 2025 yılında iphone 11 alınır mı? Ve iphone almak veya almamak için 10 neden sayabilir misiniz?
Esbobçu musun? 60hz ile telefonun alaka seviyesi? Normal kullanılacak bir tel. Sanırsın valorantta esporcu olacak iphone11 ile.Alınmaz 60hz telefona para dahi vermem
Arayüz rahatlığı bile fark açar android fiyatının 3 katı para verip 60hz ekran almak kazıklanmak demek net olarak .ha çok param var umrumda değil diyorsan alınır ipEsbobçu musun? 60hz ile telefonun alaka seviyesi? Normal kullanılacak bir tel. Sanırsın valorantta esporcu olacak iphone11 ile.
Seni tatmin etmez ama beni ediyor. Kaydırmak da ne alaka? 90hz ekran kullandım aradaki fark hiç geldi bana. Hele yt de videolar falan 60fps. Bir de dedigimi yine diyorum oyun mu oynayacak sanki bu telefon ile.? Ip11 kraldır bu degişmez. Daha iyisi ip13 dür. Android kasıyor, bu bir gerçektir. Her ne kadar ekran koysalar da sizin gibiler alır o androidleri.Arayüz rahatlığı bile fark açar android fiyatının 3 katı para verip 60hz ekran almak kazıklanmak demek net olarak .ha çok param var umrumda değil diyorsan alınır ip
120 ile 60 arasındaki farkı anlayamaman senin beyninin ve gözünün yetersizliği bu kadar yetersizken öneri verme .bu agresifliğinde bayağı ve eksik telefonlara telefonlara absürt fiyatlar vererek kazıklanman. yine de dediğim gibi ben telefonu statü göstergesi olarak görüyorum param da var (ki arkadaşın bu kadar parası yok olsa buraya sormadan son modeli çeker) İnstagram a çok foto atıyorum denilirse alınabilir sadece. Android kasıyor demek ise tamamen eksiklik ve yetersizliği kanıtlayan bir argüman olmuş çünkü içi boş 5 yıl önceki modelleri kullanan arkadaşlarım var sorun yaşamıyorlar pil dışında. Sonuç olarak elindeki 1000 dolarlık telefonu statü olarak gören siz-biz diye ayıran cahil bir sonradan görme varoşsanız abuk subuk konuşmayın.Seni tatmin etmez ama beni ediyor. Kaydırmak da ne alaka? 90hz ekran kullandım aradaki fark hiç geldi bana. Hele yt de videolar falan 60fps. Bir de dedigimi yine diyorum oyun mu oynayacak sanki bu telefon ile.? Ip11 kraldır bu degişmez. Daha iyisi ip13 dür. Android kasıyor, bu bir gerçektir. Her ne kadar ekran koysalar da sizin gibiler alır o androidleri.
Kardeşim ben performanstan yanayım. Hangisi uzun giderse o iyidir. Sen git 120-90 ekran diye "günlük kullanım amacıyla" android al. Kasa kasa kullan. Hadi işine.120 ile 60 arasındaki farkı anlayamaman senin beyninin ve gözünün yetersizliği bu kadar yetersizken öneri verme .bu agresifliğinde bayağı ve eksik telefonlara telefonlara absürt fiyatlar vererek kazıklanman. yine de dediğim gibi ben telefonu statü göstergesi olarak görüyorum param da var (ki arkadaşın bu kadar parası yok olsa buraya sormadan son modeli çeker) İnstagram a çok foto atıyorum denilirse alınabilir sadece. Android kasıyor demek ise tamamen eksiklik ve yetersizliği kanıtlayan bir argüman olmuş çünkü içi boş 5 yıl önceki modelleri kullanan arkadaşlarım var sorun yaşamıyorlar pil dışında. Sonuç olarak elindeki 1000 dolarlık telefonu statü olarak gören siz-biz diye ayıran cahil bir sonradan görme varoşsanız abuk subuk konuşmayın.
telefonlar hakkında bilgisizliğime verin samsungun en son çıkardığı modeldeki işlemci iphoneyi geçmemişmiydi ? tamamen soru amaçlıdır.Seni tatmin etmez ama beni ediyor. Kaydırmak da ne alaka? 90hz ekran kullandım aradaki fark hiç geldi bana. Hele yt de videolar falan 60fps. Bir de dedigimi yine diyorum oyun mu oynayacak sanki bu telefon ile.? Ip11 kraldır bu degişmez. Daha iyisi ip13 dür. Android kasıyor, bu bir gerçektir. Her ne kadar ekran koysalar da sizin gibiler alır o androidleri.
Aynen öyle yap kardeşim burda birkaç "telefonuyla esbopçuluk" yapacak arkadaş var. Onlara bakma. Dediğin gibi bir fark yok. Insan gözü en fazla 60fps algılıyor zaten. Sen bildiğinden şaşma. Onlar da androidi 2 yıla kasma başlar. Sen iphone ile rahat ve uzuuun takılırsın.Ben annemin 120hz telefonu ile kendi 60hz telefonumu karşılaştırmıştım. Hiçbir fark yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O zaman olur. Teşekkürler bilgi verdiğiniz için