İphone 11 hala alınır mı?

Aynen öyle yap kardeşim burda birkaç "telefonuyla esbopçuluk" yapacak arkadaş var. Onlara bakma. Dediğin gibi bir fark yok. Insan gözü en fazla 60fps algılıyor zaten. Sen bildiğinden şaşma. Onlar da androidi 2 yıla kasma başlar. Sen iphone ile rahat ve uzuuun takılırsın.
bu arada 60 hz ile 90 hz in farkını anlamak için telefonun boyutu küçük kalıyor monitörde 60 ile 75 i ayırt edebiliyorken telefonda zor edersin ama benim bildiğim kadarıyla samsungun çıkardığı son modellerde işlemci gücü iphoneyi geçiyor emin değilim. yanlışsam aydınlatırsınız.

Alınmaz diyen arkadaşlar ''Moruk ben popüler kültür kölesi değilim'' diyen tipler sanırım. Bal gibide alınır. He 2. el alınır tabii ki. Gecen ay iPhone 11den 12ye geçtim mesela ben. Apple ayrıcalıktır.

1740964012792.png

işlemci gücünde iphhone daha güçlüymüş öğrenmiş oldum :D düzeltme : hayır değilmiş 4.47 ghz iken iphone 4.04 ghz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence şu bu daha iyi demek yerine böyle karşılaştırmalar ile bir yere varmak daha mantıklı diğer türlü kavgaya döner amaç bu değil yardımcı olmak.

Grç
telefonlar hakkında bilgisizliğime verin samsungun en son çıkardığı modeldeki işlemci iphoneyi geçmemişmiydi ? tamamen soru amaçlıdır.
Geçebilir ama, bu gamepass ile ps plus karşılaştırması gibi düşün kardeşim. Gamepass her ne kadar çok şey doldursa da insan kaliteyi alıyor, ps. Bu karşılaştırma da aynen öyle.
Yani iphone daha uzun gider kafan rahat olur. Babamdaki iphone 13 yıllık. 13 yıl dayanan bir android telefon önersin buradaki android esbopçuları da görelim.
Kamera ekran falan aldanılmaz iphone alınır tabi alacak parası varsa, alır iphone geçersin. Ben böyle düşünüyorm.
Iphone oyun konusunda da daha iyi androidden bu arada aklıma geldi soykedim.
10-15k bütçen vardır tabii android alırsın ama iphone başka; anlattığım gibi.

Alıntıyı görüntüle
işlemci gücünde iphhone daha güçlüymüş öğrenmiş oldum :D düzeltme : hayır değilmiş 4.47 ghz iken iphone 4.04 ghz.

bence şu bu daha iyi demek yerine böyle karşılaştırmalar ile bir yere varmak daha mantıklı diğer türlü kavgaya döner amaç bu değil yardımcı olmak.
Doğru dedin ama bu biraz da kullanım amaçlı yani daha iyi ve uzun dayanan hangisi ise o alınır bence. Pc donanımı gibi şeylerde senin dediğin karşılaştırma mantıklı.

Alınmaz diyen arkadaşlar ''Moruk ben popüler kültür kölesi değilim'' diyen tipler sanırım. Bal gibide alınır. He 2. el alınır tabii ki. Gecen ay iPhone 11den 12ye geçtim mesela ben. Apple ayrıcalıktır.
animasyonları işletim sistemi yeter zaten arkadaşımda 13 var yanında benim kaçak note 10 s görüntü olarak berbat duruyor

bak dikkat edecegin onemli nokta ekran tazeleme oranı olsun bu oran pro ve pro max hariç 60 hz oluyor bu durumda iphone 12 ve 12 mini almanı tavsiye etmem zaten pahalı cihazlar aldıgın cihaz pro veya pro max olsun 120hz keyfini çıkarırsın
Haklı aslında 16pro max kullanıyorum 11 den geçtim 11 E bu ekonomide o paraları verenin aklında sorun olması lazım leş bi cihaz şuan için ben ilk çıktığında almıştım gerçi ozamanlar için güzeldi ama şuan için alınmaz ..

Grç
Geçebilir ama, bu gamepass ile ps plus karşılaştırması gibi düşün kardeşim. Gamepass her ne kadar çok şey doldursa da insan kaliteyi alıyor, ps. Bu karşılaştırma da aynen öyle.
Yani iphone daha uzun gider kafan rahat olur. Babamdaki iphone 13 yıllık. 13 yıl dayanan bir android telefon önersin buradaki android esbopçuları da görelim.
Kamera ekran falan aldanılmaz iphone alınır tabi alacak parası varsa, alır iphone geçersin. Ben böyle düşünüyorm.
Iphone oyun konusunda da daha iyi androidden bu arada aklıma geldi soykedim.
10-15k bütçen vardır tabii android alırsın ama iphone başka; anlattığım gibi.

Doğru dedin ama bu biraz da kullanım amaçlı yani daha iyi ve uzun dayanan hangisi ise o alınır bence. Pc donanımı gibi şeylerde senin dediğin karşılaştırma mantıklı.
yani dediğiniz gibi bütçeye göre falan herşeye değişir ama iphone telefonların her geçen yılda işlemcilerinin gücü düştüğünü görmüştüm bataryanın ömrü kısalmasın diye apple dava bile açılmış nerden duyduğuma emin değilim 2. el bir bilgi de olabilir.

Aynen öyle kardeşim apple daha iyidir androidden ama bazı arkadaşlar ekran, kamera falan; android alıyor işte. Herkes bildiğini okusun. Ben de önerimi yaptım zaten konu sahibine.

1740964199717.png
Şu mesajından sonra bu arkadaşı dinleyenin aklına şaşarım, tekrar söylüyorum 120 yi bırakın 60 90 arasındaki farkı bile çok rahat fark edebilirsiniz kendinizi kandırmayın burada önemli olan arkadaşın istediği şey fanboyluk yapmanın manası yok eğer ayağın üşüyorsa gidip kaliteli solomon bot alırsın gucci spor ayakkabı değil bu tamamen bununla ilgili

yani dediğiniz gibi bütçeye göre falan herşeye değişir ama iphone telefonların her geçen yılda işlemcilerinin gücü düştüğünü görmüştüm bataryanın ömrü kısalmasın diye apple dava bile açılmış nerden duyduğuma emin değilim 2. el bir bilgi de olabilir.
Evet batarya sağlığı düşüyor biraz çabukça ama yeni batarya almıştı babam o şekilde ilk günkü gibi gidiyor bataryası.

Hocam planlı eskitme bütün telefonlarda var onu geçmek lazım. aslında denklem çok basit paran kısıtlı ise android paran bol ise gidip iphone alacaksın çok basit

1740964418778.png

şimdi fiyatlar aynı ve performans özelliklerini görüyorsun konu sahibi arkadaş ben şunu bunu al demem ben işine geleni söylerim bana burda s24 daha mantıklı geliyor her açıdan daha iyi duruyor.

Alıntıyı görüntüle
şimdi fiyatlar aynı ve performans özelliklerini görüyorsun konu sahibi arkadaş ben şunu bunu al demem ben işine geleni söylerim bana burda s24 daha mantıklı geliyor her açıdan daha iyi duruyor.
Ağzına sağlık hocam 6 yıllık telefon öneriyorlar utanmadan

Aldığı telefonun bataryası çöp olacak kişi ne kadar dikkat ederse etsin mikro çizikler illaki olacak o ekran eskiyecek hadi 13 falan dense anlarım yine akla mantığı sığmıyor üstteki cahilin önerdiği

Geri