Neler Yeni

Yardım Monitör ışığı alınır mı ?

Alsancak1

80+
Tam da bu attığınızı sipariş geçecektim hocam tesadüfe bakın. Sepete ekledim hatta fakat arkadaşın birisi monitör üstünde mıknatıs kullanma zarar verirsin falan diyince sipariş geçemedim korkudan. O kısımdaki mıknatısı hiç kullanmadan bant ile sabitleyebiliyor muyuz yani ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oturmaz gibi duruyor hocam. Ölçü olarak yetse bile tam düz olmadığı için tutmaz.
Sanırım mecburen mıknatıslıyı alacam. Fakat mıknatıs sizin dediğiniz gibiyse kullanılabilirmiş aslında. Ama yinede içime kurt düştü hocam valla :D Mıknatıs kullanmayıp bantlasam falan mı acaba bilemedim.

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
468
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Tam da bu attığınızı sipariş geçecektim hocam tesadüfe bakın. Sepete ekledim hatta fakat arkadaşın birisi monitör üstünde mıknatıs kullanma zarar verirsin falan diyince sipariş geçemedim korkudan. O kısımdaki mıknatısı hiç kullanmadan bant ile sabitleyebiliyor muyuz yani ?
5 aydır kullanıyorum ve sorun yaşamadım normalde bant kullanmayanda var ama bant ile destekledim daha sağlam oturması için birde bunda dokunmatik var her iki tarafta cidden parasına göre premium bir ürün

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar

Sanırım mecburen mıknatıslıyı alacam. Fakat mıknatıs sizin dediğiniz gibiyse kullanılabilirmiş aslında. Ama yinede içime kurt düştü hocam valla :D Mıknatıs kullanmayıp bantlasam falan mı acaba bilemedim.
pek zararı olmaz ama için rahat edecekse bantlayabilirsin.

Alsancak1

80+
5 aydır kullanıyorum ve sorun yaşamadım normalde bant kullanmayanda var ama bant ile destekledim daha sağlam oturması için birde bunda dokunmatik var her iki tarafta cidden parasına göre premium bir ürün
Hocam valla içime su serptiniz. O halde sipariş geçeyim ben bunu. Bir de son olarak bir sorum olacak. Bunu sabitlediğiniz yerde monitör ekranının camına herhangi bir şey temas etmiyor dimi ? Hani ekrana zarar vermemesi için. Bir de monitörü kullanırken ekranın üst kısımlarını kapatmasın diye.

Bana da bundan lâzım. Alınır

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
468
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Hocam valla içime su serptiniz. O halde sipariş geçeyim ben bunu. Bir de son olarak bir sorum olacak. Bunu sabitlediğiniz yerde monitör ekranının camına herhangi bir şey temas etmiyor dimi ? Hani ekrana zarar vermemesi için. Bir de monitörü kullanırken ekranın üst kısımlarını kapatmasın diye.
Hayır hiçbir şekilde temas etmiyor yakından fotoğrafını istersen atabilirim

Alsancak1

80+
Hayır hiçbir şekilde temas etmiyor yakından fotoğrafını istersen atabilirim
Zahmet olmazsa bir bakayim hocam. Bu arada ışığın şiddeti gayet yeterli mi kapkaranlık bir ortamda ? Çünkü benim biraz farklı bir setup'um var. Karşımda 32 inçlik devasa bir monitör var. Onun da tam üstünde 24 inçlik 2. monitörüm var. Ben bu monitör ışığını üstteki 24 inç monitörüme monte edecem. O yüzden haliyle masamdan biraz uzak olacak. Hani o mesafeden ışık masayı aydınlatır mı bilemedim. Şuan bir ölçü aldım. Yaklaşık 80 cm falan mesafe olacak bu ışıkla masa arasında.

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
468
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Zahmet olmazsa bir bakayim hocam. Bu arada ışığın şiddeti gayet yeterli mi kapkaranlık bir ortamda ? Çünkü benim biraz farklı bir setup'um var. Karşımda 32 inçlik devasa bir monitör var. Onun da tam üstünde 24 inçlik 2. monitörüm var. Ben bu monitör ışığını üstteki 24 inç monitörüme monte edecem. O yüzden haliyle masamdan biraz uzak olacak. Hani o mesafeden ışık masayı aydınlatır mı bilemedim. Şuan bir ölçü aldım. Yaklaşık 80 cm falan mesafe olacak bu ışıkla masa arasında.
Şimdi bilgisayarı kapattım yarın yakından fotoğrafını atarım ama emin olabilirsin temas etmiyor. Aydınlatması cidden iyi ben odamda ekstradan lamba açma ihtiyacı duymuyorum mesafe olarak tahminen 60-70 cm civarına kadar net aydınlatıyor.

kyloitch

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,148
İsim
Cücümbiş

Alsancak1

80+

kyloitch

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,148
İsim
Cücümbiş
Hocam o attığımdan vazgeçtim monitörüme uymayacağından ötürü. Sizin bu attığınızı alacam sepetime ekledim zaten. Siz neden bunu önerdiniz ?
çünkü dokunmatik ve daha fazla modu var daha fazla ışığı var göz yormayan ön led paneli var tonla sebep ayrıca türkiyede en çok bu tercih edilmiş ve fiyat olarak en uygunlarından ben de bunu aldım gelmesini bekliyorum

goku010203

80+ Bronze
https://share.temu.com/dvVcI03W9qA
Kanka bende bundan var bu nasıl iyi mi

Kanka bende bu var, bu nasıl?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,283
Üyeler
169,268
Son üye
EfecanGKM57
Top Bottom