Neler Yeni

Yardım Monitör ışığı alınır mı ?

Krmm

80+ Bronze
Bana da bu daha güzel geldi. Ben ışığı aldığımda bunu görmemiştim. Bunu gördükten sonra bunu da aldım zaten. 1 2 güne elime geçer diye düşünüyorum. Bence bunu alabilirsiniz. Aceleniz yoksa ürünün bana ulaşmasını bekleyebilirsiniz. aldıktan sonra sizi bilgilendirebilirim
Valla hocam eğer unutmayıp beni de bilgilendirirseniz çok sevinirim. Ben de ona göre sipariş geçerim.

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar
Valla hocam eğer unutmayıp beni de bilgilendirirseniz çok sevinirim. Ben de ona göre sipariş geçerim.
bilgilendiririm hocam unutmam. Ürün şuan bu durumda. Önceki siparişlerim 10 12 günde gelmişti.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-03-02 223730.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-02 223730.png
    45.1 KB · Hit: 20
  • Muhteşem
Reaksiyonlar: Krmm

Krmm

80+ Bronze
bilgilendiririm hocam unutmam. Ürün şuan bu durumda. Önceki siparişlerim 10 12 günde gelmişti.
Süper. Birkaç güne gelir bu tamamdır bekliyorum mesajınızı hocam. Çok teşekkür ederim tekrardan.

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar
  • Muhteşem

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,178
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
bunlar curved monitöre olmaz dimi

Krmm

80+ Bronze
bunlar curved monitöre olmaz dimi
Hocam baya bi yorum okudum. Curved monitörlerde sorun yaşayanlar olmuş. Yine de siz de bir araştırın isterseniz. Fakat benim en son attığım olabilir. Ona bir bakın

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar

Krmm

80+ Bronze
Hocam diğer forumdan bir arkadaşla konuştum şimdi. Mıknatıslı olanı alma monitöre zarar verebilirsin dedi. Hiç bilmiyordum valla ben de yeni öğrendim. O yüzden biraz korktum açıkçası. Sanırım sıkıştırmalı olanı alıp bir şekilde monte etmeye çalışacam. Siz ilk konuştuğumuzda fotoğraf atmıştınız. O sıkıştırma aparatının arası kaç cm ? Belki benim monitöre oturur bir şekilde.

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar
Hocam diğer forumdan bir arkadaşla konuştum şimdi. Mıknatıslı olanı alma monitöre zarar verebilirsin dedi. Hiç bilmiyordum valla ben de yeni öğrendim. O yüzden biraz korktum açıkçası. Sanırım sıkıştırmalı olanı alıp bir şekilde monte etmeye çalışacam. Siz ilk konuştuğumuzda fotoğraf atmıştınız. O sıkıştırma aparatının arası kaç cm ? Belki benim monitöre oturur bir şekilde.
en geride 2.2 cm ölçtüm hocam. 1 2 milim oynama olabilir şerit metre ile ölçtüm. Monitorun arkasında ufak bir ovallık varsa oturması zor hocam. Benim monıtor keskin olmadığı için oturmadı. Olmazsa benim yaptığım gibi monıtorun ustune kucuk bır parça yapıştırabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada mıknatısın monıtore zarar verebileceğini sanmıyorum pek. Eski tip monıtor olsa anlarım crt tarzı onlara zarar verebilir. Yorumlarda bir tane olumsuz yorum görmedim.

GPT ye Sordum benim düşüncemi destekliyor:

modern LCD, LED ve OLED monitörler için mıknatısın doğrudan bir zararı yoktur. Eski CRT (tüplü) monitörlerde mıknatıslar görüntü bozulmasına neden olabiliyordu, ancak günümüz monitörleri manyetik alanlardan etkilenmez.

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Monitörün üst kısmına monte edilen şu ışıktan almayı düşünüyorum. Yurt içinde bulamadım. Monitörün üstüne takıp masayı aydınlatacam. Sizce almaya değer mi ?
Alınır ortamı gayetde güzel aydınlatıyor benimkinin arkasında ambiyans için RGB LED de var açınca fotoğraftaki gibi ortamı daha güzel bir hale getirebiliyorum temudan aldım vergi dahil 500 civarına geldi bana kesinlikle tavsiye ederim kullanınca farkettim gerçekten bir ihtiyaç.

Ekler

• IMG_20250131_192154.jpg
    IMG_20250131_192154.jpg
    3 MB · Hit: 21
  • Muhteşem

Krmm

80+ Bronze
en geride 2.2 cm ölçtüm hocam. 1 2 milim oynama olabilir şerit metre ile ölçtüm. Monitorun arkasında ufak bir ovallık varsa oturması zor hocam. Benim monıtor keskin olmadığı için oturmadı. Olmazsa benim yaptığım gibi monıtorun ustune kucuk bır parça yapıştırabilirsiniz.
Hocam şöyle bir ölçü aldım. O kısım 2.5 cm yapıyor. Yani oraya sanki sığmaz , dar kalır gibime geldi. Siz de bir bakar mısınız ?

bu arada mıknatısın monıtore zarar verebileceğini sanmıyorum pek. Eski tip monıtor olsa anlarım crt tarzı onlara zarar verebilir. Yorumlarda bir tane olumsuz yorum görmedim.

GPTYE Sordum:
modern LCD, LED ve OLED monitörler için mıknatısın doğrudan bir zararı yoktur. Eski CRT (tüplü) monitörlerde mıknatıslar görüntü bozulmasına neden olabiliyordu, ancak günümüz monitörleri manyetik alanlardan etkilenmez.
Bak bunu dediğiniz iyi oldu hocam. Eğer şu sıkıştırmalı olana çözüm bulamazsam öbürünü alayim ozaman yapacak bir şey yok.

Alınır ortamı gayetde güzel aydınlatıyor benimkinin arkasında ambiyans için RGB LED de var açınca fotoğraftaki gibi ortamı daha güzel bir hale getirebiliyorum temudan aldım vergi dahil 500 civarına geldi bana kesinlikle tavsiye ederim kullanınca farkettim gerçekten bir ihtiyaç.
Hocam sizinki sıkıştırmalı mı yoksa mıknatıslı mı ? Link atar mısınız rica etsem.

Ekler

• WhatsApp Image 2025-03-02 at 23.51.05.jpeg
    WhatsApp Image 2025-03-02 at 23.51.05.jpeg
    118.9 KB · Hit: 20

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Hocam şöyle bir ölçü aldım. O kısım 2.5 cm yapıyor. Yani oraya sanki sığmaz , dar kalır gibime geldi. Siz de bir bakar mısınız ?

Bak bunu dediğiniz iyi oldu hocam. Eğer şu sıkıştırmalı olana çözüm bulamazsam öbürünü alayim ozaman yapacak bir şey yok.

Hocam sizinki sıkıştırmalı mı yoksa mıknatıslı mı ? Link atar mısınız rica etsem.
mıknatıslı benimki ama çok sağlam tutmadığı için çift taraflı bant ile destekledim

• Muhteşem

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar
Oturmaz gibi duruyor hocam. Ölçü olarak yetse bile tam düz olmadığı için tutmaz.

• Üzgün
Top Bottom