Kaç tl5 7500f / Asus prime b650m r / powercolor rx7800xt hellbound 16gb / apacer panther 2x16 6000mhz / kioxia 1 tb / thermalright assasins king 120mm / Frisby 750w 80+ bronze
Soğutucusuz 39k taksitle artıyor fiyatıKaç tl
Soğutucuyu ayrıyeten alacamKaç tl
Psu kötü mü hocamPsu değişirse güzel fiyat hocam.
Maalesef kötü hocam frisbyler güven vermez.Psu kötü mü hocam
Peki ilerde psu yu değiştirmek istesem nasıl yaparım zor değil mi onu çıkarıp yenisini takmakMaalesef kötü hocam frisbyler güven vermez.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hazır sistemde tek seçenek ise gelsin size idare eder yenisini alır bunu satarsınız.
Zorlanırsanız bilgisayarcılar yapar hocam kolaylıkla ama çok zor bi iş değil hangi kabloları nereden çıkardığınızı takip edip kolayca kurulum yapabilirsiniz.Peki ilerde psu yu değiştirmek istesem nasıl yaparım zor değil mi onu çıkarıp yenisini takmak
Zorlanırsanız bilgisayarcılar yapar hocam kolaylıkla ama çok zor bi iş değil hangi kabloları nereden çıkardığınızı takip edip kolayca kurulum yapabilirsiniz.
Anladım hocam ya aslında ben sistemi aldım 1 haftadır kullanıyorum herhangi bir sıkıntım yok ama bir oyun açtığım zaman psu dan ses geliyor cııızz diye çok sesli yapmıyor ama duyabiliyorum sordum arkadaşlara bir sıkıntı yaratmaz diyor ama ses yapması benimde hoşuma gitmiyorZorlanırsanız bilgisayarcılar yapar hocam kolaylıkla ama çok zor bi iş değil hangi kabloları nereden çıkardığınızı takip edip kolayca kurulum yapabilirsiniz.
Valla kral aldım ve psu dan cızlama sesi geliyor oyunları açtığımda sorun yapmaz diyorlar ama emin değilimhocam psu en önemli şeylerden biri şakaya gelmez
Psu Yerine CS'de C4 Kiti Almışsın Frisby tamamen Çöp bir marka Kullandığın modeli boş ver Doğru dürüst güvenilir sağlam 1 tane bile ürünleri yok5 7500f / Asus prime b650m r / powercolor rx7800xt hellbound 16gb / apacer panther 2x16 6000mhz / kioxia 1 tb / thermalright assasins king 120mm / Frisby 750w 80+ bronze
İyi anlamda mı dedin hocambomba gibi sistem![]()
Bir arkadaşla beraber toplamıştık sistemi ben pek anlamam o bir şey demeyince bende iyi sandımPsu Yerine CS'de C4 Kiti Almışsın Frisby tamamen Çöp bir marka Kullandığın modeli boş ver Doğru dürüst güvenilir sağlam 1 tane bile ürünleri yok
Gidip İnternet'den GPU Top List'e bak 200+ den fazla Psu modeli var ve 1 tanesi bile frisby değil