Neler Yeni

Yardım Sahibinden anakart alırken dolandırıldım

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,115
İsim
baba merhaba
Orman çocuğunun buradan haberi oldu şimdi burayı okuyordur kesin. Forum kuralları gereği küfür edemiyorum ama içimden geçeni bı bilse anası üzülür.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,452
İsim
Volkan
Aynen bu etkenlerden dolayı bana geri dönüş yaptı işte yoksa mesajıma bakmıyordu çevrimiçi olduğu halde ve bir anda uyanası geldi kargoya geresi geldi zaten 6-7 bin liralık ürünü 3bin tl ye satıyordu ve konuşurken şüphelendim çok alışveriş yaptım ve sattım daha öncesinden konuşmasından belliydi yok paraya ihtiyacım var yarın öğlen 1 e kadar cart curt ürünün seri numarasını gizleyip salağa yattı bizzat seri numarasını istedim ancak o şekilde paranı gönderiririm dedim sonra hallettik parasını gönderdim ortadan kayboldu arkadaş şimdide forumunda etkisi oldu forumdaki arkadaşlar sayesinde diğer ilanlarını gördüm yazınca tutuştu sizinde yazmanız etkili olmuştur bakalım para iadesini yapsın hepinizi bilgilendireceğim
sen yine de peşini bırakma

cornlov

80+ Bronze
Bu arkadaş ağır dolandırıcı ama büyük ihtimalle sahibinden üzerinden başka ilanını bulunca durumu anladı ilanı kaldırmış hemen bana uyuyordum kargonu vericem bende biraz daha geç yazsaydın başının dertte olucağını söyledim kargo istemiyorum para iadesi yaparsan konu kapanır yazdım iban istedi akşam 8 e kadar dekont atacağını söyledi haber bekliyorum ama bu arkadaş ağır dolandırıcı gece tamamen tutuştuğu için geri dönüş yaptığına eminim
Dolandırıcıya iban vermek mi :kekw:Muhtemelen senin ibanınla bir başka kişiyi dolandıracak... Bunu düşünmemiş olman ayrı bi sorun. Eğer iade yaparsa Parayı gönderdiğin hesaptan para gelmemişse, bankanı ara durumu anlat ve parayı iade et...

ahmetcekl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Dolandırıcıya iban vermek mi :kekw:Muhtemelen senin ibanınla bir başka kişiyi dolandıracak... Bunu düşünmemiş olman ayrı bi sorun. Eğer iade yaparsa Parayı gönderdiğin hesaptan para gelmemişse, bankanı ara durumu anlat ve parayı iade et...
Öyle yapacağım sağolun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bankana söyle böyle böyle diye kanıtlarını göster bir ihtimal belki hesabına geri çekerler paranı
konuştum karşı bankayla konuşmamı söylediler gönderilmiş paraya müdahale edemiyorlar suç duyurusunda bulunmamı istediler

Frisky07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Erdi
Hicbir halt olmaz hocam benim de basima geldi 5 sene oldu dava açtım ama bi gram ilerleme bile yok

Öyle yapacağım sağolun

konuştum karşı bankayla konuşmamı söylediler gönderilmiş paraya müdahale edemiyorlar suç duyurusunda bulunmamı istediler
Zaten parayi geri ceksen bile karsi tarafin onaylamasi gerekiyor banka da bunu diyecek

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
VeV
kargo gelirse de boş kutu olabilir.

ahmetcekl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Hicbir halt olmaz hocam benim de basima geldi 5 sene oldu dava açtım ama bi gram ilerleme bile yok

Zaten parayi geri ceksen bile karsi tarafin onaylamasi gerekiyor banka da bunu diyecek
Evet o şekilde söylediler banada onaylarsa iade olur diye

Frisky07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Erdi
Evet o şekilde söylediler banada onaylarsa iade olur diye
Dolandirici da onay vermeyecegine göre bosa uğraş. Ha dersen ki peşini birakmicam iyi bir avukat bul dava aç tabi harcadigin masraflara değer mi onu da düşünmek lazim

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,115
İsim
baba merhaba
Hocam mesajınızı silin ya da düzenleyin yasak böyle paylaşmanız

Şöyle şeyler yazmayın beyler bu açık açık tehdit başınız yanar sonra sizin bırakın
Düzenledim mesajımı hocam bilmiyordum.

ahmetcekl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Dolandirici da onay vermeyecegine göre bosa uğraş. Ha dersen ki peşini birakmicam iyi bir avukat bul dava aç tabi harcadigin masraflara değer mi onu da düşünmek lazim
Başkalarınıda dolandırmış maksat böyle adamı piyasadan silmek hocam 2000tl nin peşine düşmek istediğimden değil

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,411
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Savcılığa suç duyurusunda bulun.

Top Bottom