sen yine de peşini bırakmaAynen bu etkenlerden dolayı bana geri dönüş yaptı işte yoksa mesajıma bakmıyordu çevrimiçi olduğu halde ve bir anda uyanası geldi kargoya geresi geldi zaten 6-7 bin liralık ürünü 3bin tl ye satıyordu ve konuşurken şüphelendim çok alışveriş yaptım ve sattım daha öncesinden konuşmasından belliydi yok paraya ihtiyacım var yarın öğlen 1 e kadar cart curt ürünün seri numarasını gizleyip salağa yattı bizzat seri numarasını istedim ancak o şekilde paranı gönderiririm dedim sonra hallettik parasını gönderdim ortadan kayboldu arkadaş şimdide forumunda etkisi oldu forumdaki arkadaşlar sayesinde diğer ilanlarını gördüm yazınca tutuştu sizinde yazmanız etkili olmuştur bakalım para iadesini yapsın hepinizi bilgilendireceğim
Dolandırıcıya iban vermek miBu arkadaş ağır dolandırıcı ama büyük ihtimalle sahibinden üzerinden başka ilanını bulunca durumu anladı ilanı kaldırmış hemen bana uyuyordum kargonu vericem bende biraz daha geç yazsaydın başının dertte olucağını söyledim kargo istemiyorum para iadesi yaparsan konu kapanır yazdım iban istedi akşam 8 e kadar dekont atacağını söyledi haber bekliyorum ama bu arkadaş ağır dolandırıcı gece tamamen tutuştuğu için geri dönüş yaptığına eminim
Öyle yapacağım sağolunDolandırıcıya iban vermek miMuhtemelen senin ibanınla bir başka kişiyi dolandıracak... Bunu düşünmemiş olman ayrı bi sorun. Eğer iade yaparsa Parayı gönderdiğin hesaptan para gelmemişse, bankanı ara durumu anlat ve parayı iade et...
konuştum karşı bankayla konuşmamı söylediler gönderilmiş paraya müdahale edemiyorlar suç duyurusunda bulunmamı istedilerBankana söyle böyle böyle diye kanıtlarını göster bir ihtimal belki hesabına geri çekerler paranı
Zaten parayi geri ceksen bile karsi tarafin onaylamasi gerekiyor banka da bunu diyecekÖyle yapacağım sağolun
Mesaj otomatik birleştirildi:
konuştum karşı bankayla konuşmamı söylediler gönderilmiş paraya müdahale edemiyorlar suç duyurusunda bulunmamı istediler
Evet o şekilde söylediler banada onaylarsa iade olur diyeHicbir halt olmaz hocam benim de basima geldi 5 sene oldu dava açtım ama bi gram ilerleme bile yok
Zaten parayi geri ceksen bile karsi tarafin onaylamasi gerekiyor banka da bunu diyecek
Dolandirici da onay vermeyecegine göre bosa uğraş. Ha dersen ki peşini birakmicam iyi bir avukat bul dava aç tabi harcadigin masraflara değer mi onu da düşünmek lazimEvet o şekilde söylediler banada onaylarsa iade olur diye
Arkadaşlar
Hocam mesajınızı silin ya da düzenleyin yasak böyle paylaşmanızTel nosu bu
Şöyle şeyler yazmayın beyler bu açık açık tehdit başınız yanar sonra sizin bırakınAlıntıyı görüntüle
Abimin wpsinden yazdım altına etti galiba
Düzenledim mesajımı hocam bilmiyordum.Hocam mesajınızı silin ya da düzenleyin yasak böyle paylaşmanız
Şöyle şeyler yazmayın beyler bu açık açık tehdit başınız yanar sonra sizin bırakın
Başkalarınıda dolandırmış maksat böyle adamı piyasadan silmek hocam 2000tl nin peşine düşmek istediğimden değilDolandirici da onay vermeyecegine göre bosa uğraş. Ha dersen ki peşini birakmicam iyi bir avukat bul dava aç tabi harcadigin masraflara değer mi onu da düşünmek lazim