7500 8 GİBİ OLSA DAHA İYİMax bütçem bu kadar sayılır. Daha iyisi var mıdır, valorant GTA 5 CS gibi oyunlar oynayacağım.
8500 son fiyat dedi adam
10kdan düştü 8.500e , en son bu dedi. Kütahya merkezdeyim ikinci el elden almak istediğim için kendim toplayamadim fazla bir seçenek yokHacı sen toplasan da aynı fiyata gelir ortalama olarak. O nedenle fiyat son falan demiyorsa 7-7.5 teklif et. Ekran kartı çok eski.
Diğer arkadaşların dediği gibi 7.5’a çok güzel gider.8.5 fena değil 8’e anlaşırsa anlaşın.Hocam 8500’e olabilir bu sistem tek sıkıntısı ssd konusunda ona da ekleme yaparsanız dediğiniz şekilde kullanabilirsiniz.Ama ekran kartı testlerine bakın iyiyse parçaların durumu alınabilir.
Daha ucuza da bulunabilir bu arada.Kasa+en az 550 kaliteliPsu 2000
İkinci el elden almak tercihim hocam. Kütahyada da pek bir seçenek yokYa da ikinci el tek tek toplayın.
R5 3600 1300-1900
B450 anakart 1500-2000
Rx 580 8GB 2000-3000
Ssd(sıfır)https://m.n11.com/urun/kioxia-lrc20...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
2x8 16GB DDR4 Ram 600-900
Kasa+en az 550 kaliteliPsu 2000
Diğer arkadaşların dediği gibi 7.5’a çok güzel gider.8.5 fena değil 8’e anlaşırsa anlaşın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha ucuza da bulunabilir bu arada.
Attıklarım ikinci el fiyatlar hocam Kütahya’da neler var bi bakınayım.İkinci el elden almak tercihim hocam. Kütahyada da pek bir seçenek yok
7.5k teklif ver gpu ve ssd eski bayaaMax bütçem bu kadar sayılır. Daha iyisi var mıdır, valorant GTA 5 CS gibi oyunlar oynayacağım.
8500 son fiyat dedi adam
Bakabildiniz mi, adam 8e düştü biraz daha pazarlıkla. Ne yapayım sizceAttıklarım ikinci el fiyatlar hocam Kütahya’da neler var bi bakınayım.
Valorant GTA 5 oynayacağım oyunlar 165hz monitörüm var, valoda 200altina gtada da 100 altına düşmesin yeterAttıklarım ikinci el fiyatlar hocam Kütahya’da neler var bi bakınayım.
Hocam baktım baya vakit harcadım da Kütahya’da maalesef tek tek parça yok.Bakabildiniz mi, adam 8e düştü biraz daha pazarlıkla. Ne yapayım sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valorant GTA 5 oynayacağım oyunlar 165hz monitörüm var, valoda 200altina gtada da 100 altına düşmesin yeter