tamamdır hocam yazarım ben size deneyimimi ne için kullanacaksınız sistemihocam bende 2 3 aya almayı şimdilik düşünüyorum banada söylerseniz sevinirim
tamamdır hocam yazarım ben size deneyimimi ne için kullanacaksınız sistemihocam bende 2 3 aya almayı şimdilik düşünüyorum banada söylerseniz sevinirim
çoğunlukla oyun içintamamdır hocam yazarım ben size deneyimimi ne için kullanacaksınız sistemi
ben de oyun için alacağım hocam o yüzden rx 7700 xt sıfır 17.600 üstüne 6 taksit yaptırıp alacağım baya cazip geliyor banaçoğunlukla oyun için
baya kötüymüş o zamanAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Konuya sürekli aynı şeyi yazarak spam atmak istemiyorum şunu şöyle atayım
Kaynak: https://cultists.network/140/psu-tier-list/ , https://docs.google.com/spreadsheet...pZRB6Xt6JWkc/edit?gid=931697732#gid=931697732
Edit: Gamemax türkiyede gamepower ismi ile geçiyormuş sanırım.
4060ti ile sorun çıkartmaz fazla yüklenmediğinden dolayı ama eğer aklınızda 7700xt alma fikri varsa mutlaka psu değiştirinbaya kötüymüş o zaman
Ben 4060 Ti 8GB ile 4060 Ti 16GB arasında performans farkı olduğunu söylememiş olmama rağmen bu nedenden ötürü uyarı yedim. Benim bahsettiğim şey, 16 GB VRAM'li versiyonunun VRAM olarak önde olmasından ötürü Ti alınacaksa daha mantıklı bir seçim olacağı yönündeydi. Cümlemde 16GB VRAM'li ekran kartının 8GB VRAM'li ekran kartından daha güçlü olduğuna dair herhangi bir tanım yok. Aldığım uyarıyı reddediyorum, uyarının silinmesini rica ediyorum.4060 ile 4060 Ti 8GB arasında bir fark yok. FPS farkı yok denecek kadar az. Bu yüzden 4060 veya 4060Ti 16GB arasında gidip gelmen gerekir. 4060Ti 8GB almayı düşünüyorsan alma. Boşa para israfı. Onun yerine düz 4060 al. 4060 Ti 16GB almayı düşünüyorsan alabilirsin.
Adam bu iki ekran kartından birini alacağını ve farklı bir ekran kartı önermeyin diye belirtmiş ama sen yine de farklı bir şey öneriyorsun. Bu durumda bahsettiğin durumu gerçekleştiren o değil sen oluyorsun dostum.
Bencede hocam seni boşuna uyarmışlar inşallah kaldırırlarBen 4060 Ti 8GB ile 4060 Ti 16GB arasında performans farkı olduğunu söylememiş olmama rağmen bu nedenden ötürü uyarı yedim. Benim bahsettiğim şey, 16 GB VRAM'li versiyonunun VRAM olarak önde olmasından ötürü Ti alınacaksa daha mantıklı bir seçim olacağı yönündeydi. Cümlemde 16GB VRAM'li ekran kartının 8GB VRAM'li ekran kartından daha güçlü olduğuna dair herhangi bir tanım yok. Aldığım uyarıyı reddediyorum, uyarının silinmesini rica ediyorum.