50liraya falan geliyor zaten hocam dediğiniz gibi bende aldım ürünü hsrükülad bende razer hyperspeed v3 var mouse 100 gram fln bunaldın taktıktan sonra sanki 50 60 ftsmam düştü sürtünmeden azaldı bayaKullanım senaryonuza göre aşınma miktarı değişir ama sonuç olarak skatezin çizilmesi yada aşınması çok normal. 1-2 sene içerisinde skatezin performansı tatmin etmemeye başlarsa Temu'dan dot skatez alıp kullanmaya devam edersiniz.
Kullanım senaryonuza göre aşınma miktarı değişir ama sonuç olarak skatezin çizilmesi yada aşınması çok normal. 1-2 sene içerisinde skatezin performansı tatmin etmemeye başlarsa Temu'dan dot skatez alıp kullanmaya devam edersiniz.
Anladım hocam cevaplar için teşekkürler tereddütte kaldım şurdaki deliğin içi bile toz olmuş mouse pad zaten tırtıklı bi yapıya sahip çizmesi normal gibi diğer 5 yıllık g102 mouseumun alt yüzeyi ful çizik olmuş ama bu kadar toz neden olmuş anlamadım aj159 nearlink vardı o bu kadarda değildiHocam çizilmenin sebebi mousepadda bir şey varmış sanırım, tozlanmada çok normal merak etmeyin bende ilk aldığımda böyle olmuştu yeni aldığınız için biraz üstüne düşmeniz normal hayırlı olsun buarada
Speed kullanamıyorum Controlmü oHocam mousepadi emekliye çıkarma vakti gelmiş klasgear öneririm almayı düşünürseniz eğerki baya kaliteli