iphone 15 veya s23 ultraMerhaba, başlıkta da belirttiğim gibi. 50.000₺'ye Android ya da iOS telefon önerisi istiyorum.
s23 ultranın performansı daha iyi aslında15 sizce çoğu androide göre daha iyi performanslı değil mi
s25 256gb kullanıyorum gayet seri telefon. tabi telefondan oyun oynamıyorum kaç fps alır bilmiyorum15 sizce çoğu androide göre daha iyi performanslı değil mi
Ne amaçla kullancaksınız hocam ? Eğer çekim için ise s23 ultra biraz daha önde . Çizim işleri içinde uygun bir cihaz . iPhone 15 de daha kompakt kullanışlı bir telefon . S23 ultra cebe bile zor sığıyor mesela .15 sizce çoğu androide göre daha iyi performanslı değil mi
kamerada s23u önde gerçekten.Ne amaçla kullancaksınız hocam ? Eğer çekim için ise s23 ultra biraz daha önde . Çizim işleri içinde uygun bir cihaz . iPhone 15 de daha kompakt kullanışlı bir telefon . S23 ultra cebe bile zor sığıyor mesela .
kamerada s23u önde gerçekten.
ama mesele kompakt telefonsa s25 ve iphone 15 ikisi de güzel cihazlar bence ikisi de üzmez
Ne amaçla kullancaksınız hocam ? Eğer çekim için ise s23 ultra biraz daha önde . Çizim işleri içinde uygun bir cihaz . iPhone 15 de daha kompakt kullanışlı bir telefon . S23 ultra cebe bile zor sığıyor mesela .
s25 256gb kullanıyorum gayet seri telefon. tabi telefondan oyun oynamıyorum kaç fps alır bilmiyorum
s23 ultranın performansı daha iyi aslında
Telefonun garantisini ülkeye ithal eden firma veriyor. Yani telefonunda sıkıntı çıktığında Türkiye içinde o aldığın yere göndermen gerekiyor. O garantinin süresi iPhone modelleri için yanlış hatırlamıyorsam 1 seneydi(?)hocam bu alınır mı, ithalatcı garantisi ne oluyor?![]()
Apple iPhone 16 Pro Max 256 GB Natürel Titanyu - PttAVM.com - 2025
Apple iPhone 16 Pro Max 256 GB Natürel Titanyum (İthalatçı Garantili) Apple iPhone 16 Pro Max 256 GB Natürel Titanyum (İthalatçı Garantili) - 2025www.pttavm.com
S23 Ultra benceMerhaba, başlıkta da belirttiğim gibi. 50.000₺'ye Android ya da iOS telefon önerisi istiyorum.
S25 plus mantıklı bence 7 yıl güncelleme garantisi var.S23 te güçlü ama biraz daha eski kalıyor sonuçta.Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi. 50.000₺'ye Android ya da iOS telefon önerisi istiyorum.