Ryzhem
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Öncelikle selam dostlar. Son 1 haftadır günlerce mouse bakıyorum ama aklım sürekli karışıyor. En iyisi bir konu daha açayım ve buna bir karar vermek istiyorum.
İlk önce bütçem 2 bin. Daha fazla çıkamam.
Tutuşum ise palm grip. Mouse a yapış yapış her yerine dokunmayı seviyorum. En küçük ayrıntısına bile takılıyorum o yüzden simetri olması benim için önemli.
Şu an kullandığım mouse SteelSeries Rival 3. en az 5 yıldır kullandığım için bu tür mouse a kullanmaya alışığım.
Aklımda birkaç mouse var.
Furylevel Z1.
VXE R1 Pro.
Darmoshark M3S Pro.
Ajazz 159Pro.
İkinci el sitelerdede uygun fiyata Logitech G PRO veya SteelSeries Aerox 5 gibi mouselarda bakıyorum ama sanırım o imkansız.
Ajazz için ise, mouse güzel ama garantisi yok. Ayrıca yurt dışından alırsam ya bozuk çıkarsa endişesinden o topa hiç girmeyeceğim. Furylevel için ise o sol ve sağ Click'leri beni rahatsız eder gibi hissediyorum.
Bundan hariç bir mouse öneriniz varsa tabii söyleyebilirsiniz.
Ve son olarak mouse olarak üst düzey beklentim yok. Yani 8 bin Hz, dongle falan uğraşmama gerek yok. Oyun oynamayı neredeyse bıraktım ve tryhard bir oyuncu değilim o yüzden 1000Hz yeterli bana, ha tabii bilgisayarımın gücü yetiyorsa neden olmasın, aşağıya sistemimi yazıyorum bundan fazla Hz bu sistem kaldırır mı?
Ryzhem 5 5500/
Gigabyte B450M-H /
XFX RX 570 4 GB /
Team Vulcan 8x2GB 3200mhz/
Kioxia Exceria G2 1 TB M.2 ssd/
Kingston A400 120 GB /
Xigamatek 600W 80+ /
2 tane 500 GB hard disk./
İlk önce bütçem 2 bin. Daha fazla çıkamam.
Tutuşum ise palm grip. Mouse a yapış yapış her yerine dokunmayı seviyorum. En küçük ayrıntısına bile takılıyorum o yüzden simetri olması benim için önemli.
Şu an kullandığım mouse SteelSeries Rival 3. en az 5 yıldır kullandığım için bu tür mouse a kullanmaya alışığım.
Aklımda birkaç mouse var.
Furylevel Z1.
VXE R1 Pro.
Darmoshark M3S Pro.
Ajazz 159Pro.
İkinci el sitelerdede uygun fiyata Logitech G PRO veya SteelSeries Aerox 5 gibi mouselarda bakıyorum ama sanırım o imkansız.
Ajazz için ise, mouse güzel ama garantisi yok. Ayrıca yurt dışından alırsam ya bozuk çıkarsa endişesinden o topa hiç girmeyeceğim. Furylevel için ise o sol ve sağ Click'leri beni rahatsız eder gibi hissediyorum.
Bundan hariç bir mouse öneriniz varsa tabii söyleyebilirsiniz.
Ve son olarak mouse olarak üst düzey beklentim yok. Yani 8 bin Hz, dongle falan uğraşmama gerek yok. Oyun oynamayı neredeyse bıraktım ve tryhard bir oyuncu değilim o yüzden 1000Hz yeterli bana, ha tabii bilgisayarımın gücü yetiyorsa neden olmasın, aşağıya sistemimi yazıyorum bundan fazla Hz bu sistem kaldırır mı?
Ryzhem 5 5500/
Gigabyte B450M-H /
XFX RX 570 4 GB /
Team Vulcan 8x2GB 3200mhz/
Kioxia Exceria G2 1 TB M.2 ssd/
Kingston A400 120 GB /
Xigamatek 600W 80+ /
2 tane 500 GB hard disk./