Neler Yeni

Amazon İade Kafam Karışık Yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Anıl ÖZTÜRK
Amazondan Steelseries nova 5 almayi planlıyorum lakin gönderici amazon satici jetklip diye bir Türk firmasi. Normalde amazonda keyfi 30 günlük iade süresi var ürünü bekledigin gibi cikmasin veya sorunlu olsun iade edebiliyorsun. Acaba satıcı farkli olsa bile ürün bekledigim gibi gelmezse veyahutta sorunlu gelirse iade edebilir miyim?

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Amazondan Steelseries nova 5 almayi planlıyorum lakin gönderici amazon satici jetklip diye bir Türk firmasi. Normalde amazonda keyfi 30 günlük iade süresi var ürünü bekledigin gibi cikmasin veya sorunlu olsun iade edebiliyorsun. Acaba satıcı farkli olsa bile ürün bekledigim gibi gelmezse veyahutta sorunlu gelirse iade edebilir miyim?
Jetklik iyi firma mousepad falan soylemistim ordan hizli geliyor sorularida cevapliyorlar sorun yasamazsiniz diye dusunuyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Anıl ÖZTÜRK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Jetklik iyi firma mousepad falan soylemistim ordan hizli geliyor sorularida cevapliyorlar sorun yasamazsiniz diye dusunuyorum
amazondan soru sordum fakat cevap vermiyorlar cevap vermelerini bekliyorum siz hangi siteden alisveris yapmistiniz

sirefeee

80+
Ben satıcı farklı iken iade edebilmiştim sorun çıkacağını düşünmüyorum hatta kulakiçi kulaklık iade ettim o derece
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben satıcı farklı iken iade edebilmiştim sorun çıkacağını düşünmüyorum hatta kulakiçi kulaklık iade ettim o derece
Ytd

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Anıl ÖZTÜRK

Ytd
sorun cikarmadilar mi sizinki benim kulakliktan dahada hijyen urunu sayilir sonucta kulaga giriyo benim ki kulak ustu almalari lazim o zaman di mi

neden iade etmistiniz

sirefeee

80+
sorun cikarmadilar mi sizinki benim kulakliktan dahada hijyen urunu sayilir sonucta kulaga giriyo benim ki kulak ustu almalari lazim o zaman di mi

neden iade etmistiniz
O fiyata daha f/p ürünler vardı kutusubu falan yırtmıştım müşter hizmetlerne ilettm dedi ki ürüne zarar gelmedikçe iade alıyoruz sonuçta iade edildi

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Anıl ÖZTÜRK
O fiyata daha f/p ürünler vardı kutusubu falan yırtmıştım müşter hizmetlerne ilettm dedi ki ürüne zarar gelmedikçe iade alıyoruz sonuçta iade edildi
amazondan mi iade ettiniz saticisa farkliydi di mi. Musteri hizmetlerine nasil yaziyoruz amazonda bulamadım bir türlü

LeviN01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Çiko
konudan farklı bişey sorcam kusura bakmayın bu amzon dan hiç alışveriş yapmadım ürünler trendyol hepsiburada gibi mi geliyor 2gün içinde yoksa yurt dışındanmı geliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Anıl ÖZTÜRK
konudan farklı bişey sorcam kusura bakmayın bu amzon dan hiç alışveriş yapmadım ürünler trendyol hepsiburada gibi mi geliyor 2gün içinde yoksa yurt dışındanmı geliyor
ikiside Turkiyeden gelenlerde var yurt disindanda

Bilal539

80+ Silver
Amazon değilse satıcı amazonu ilgilendirmiyor diye biliyorum satıcının da iade süresi max 2 haftadır bilgin olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,656
Üyeler
169,321
Son üye
shankar1
Top Bottom