Neler Yeni

Çözüldü✓ Youtube'da ki Bazı Sahtekar İnceleme Kanalları HK

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,120
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Ben 2017den beri işlemci ve ekran kartlarını öğrenmek için bu kanalı izliyorum. Beni hiç yanıltmadı. 2018 ve sonrasındaki bütün bilgisayarlarımı da oraya bakarak topladım.

firatness

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Fırat Kaya
Ben 2017den beri işlemci ve ekran kartlarını öğrenmek için bu kanalı izliyorum. Beni hiç yanıltmadı. 2018 ve sonrasındaki bütün bilgisayarlarımı da oraya bakarak topladım.

Size yemin ederim ben de bu kafadayım, insanlar donanımların oyun içi performansına bakıyor, ben de tam olarak bir kart alacaksam veya cpu bu tarz kanallardan feyz alıyorum, gidip gtx 610m kartla 1080p de cyberpunk 2077 açıp ray tracing path tracing ışıklandırma ve gölgelendirme gibi bazı ayarları kısayım sonra diyeyim ki gtx 610m bu devirde bile iyi gidiyor, tercih edilebilir vb neyse ya, lütfen kimse bilenlere danışmadan pc toplamasın, baya araştırsın

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
A B
Çok fazla kendi ile çelişen söylemi var. Taze olandan örnek vereyim ;
Corsair in gereksiz pahalı bi soğutucusunu, cüsse dengi bile olmayan Phantom spirit ile kıyasladı. Videonun asıl amacı Phantom gömüp corsair övmek mi, soğutucu rehberi mi orası meçhül. Her neyse millet bu konuda haklı olarak tepki verince milleti te"orist ilan etmediği kaldı
1741262709806.png

İlk başta ne yaptığını anladım hatta bir yere kadar hak verdim ancak sonradan banner ı falan revize edince "hadi len ordan" diyip bende saldım. Yorumum hala duruyor.

Ulan şu dışkıyı utanmadan pazarladın, coilwhine sesi yok diye şu videodaki noname PSU övmeye falan yeltendin (PSU nın adını bilsem araştırayım da hiç bir yerde adı anılmıyor). Sparkle A750 incelemesinde Cyberpunk da 75 dereceyi 2300+ rpm de gören karta buz gibi demesini zaten aşamıyorum. 75+ gören kartın fanlarını açmıyor diye sessizlik odaklı üretmişler tarzı bi söylemi de var... 1200 devirde sessiz çalışmayan kart var mı?
Ama neymiş efendim Phantom u alakasız koşullarda test etti diye tepki gösterenler paralı asker, TROL falan oldu öyle mi :D
1741264012161.png

firatness

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Fırat Kaya
Çok fazla kendi ile çelişen söylemi var. Taze olandan örnek vereyim ;
Corsair in gereksiz pahalı bi soğutucusunu, cüsse dengi bile olmayan Phantom spirit ile kıyasladı. Videonun asıl amacı Phantom gömüp corsair övmek mi, soğutucu rehberi mi orası meçhül. Her neyse millet bu konuda haklı olarak tepki verince milleti te"orist ilan etmediği kaldı
Alıntıyı görüntüle
İlk başta ne yaptığını anladım hatta bir yere kadar hak verdim ancak sonradan banner ı falan revize edince "hadi len ordan" diyip bende saldım. Yorumum hala duruyor.

Ulan şu dışkıyı utanmadan pazarladın, coilwhine sesi yok diye şu videodaki noname PSU övmeye falan yeltendin (PSU nın adını bilsem araştırayım da hiç bir yerde adı anılmıyor). Sparkle A750 incelemesinde Cyberpunk da 75 dereceyi 2300+ rpm de gören karta buz gibi demesini zaten aşamıyorum. 75+ gören kartın fanlarını açmıyor diye sessizlik odaklı üretmişler tarzı bi söylemi de var... 1200 devirde sessiz çalışmayan kart var mı?
Ama neymiş efendim Phantom u alakasız koşullarda test etti diye tepki gösterenler paralı asker, TROL falan oldu öyle mi :D
mükkemmel bir perspektife sahipsin hocam :))
isim ve yaş neydi acaba?

GARİBANN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
kaanzi
Dostlar çok bilinen kanallarda şunu fark ettim; Adamlar tüketiciyi yanıltacak şekilde inceleme yapıyor, bi arkadaş Youtube'da amd kartları incelemiş aynen şöyle yorum yaptım

''Kral çoğu inceleme videonda gördüğüm şu ki: Sen bir kartı şişireceksen Cyberpunk 2077 dayayıp oyunda 4K ULTRA+NATİVE vb diyip asıl önemli olan ayarı yani Ray Tracing ve Path Tracing ayarlarını kapatıp ''Saf Güç'' diye tüketicilere ittiriyorsun, bu hiç hoş bir durum değil, bazı ayarlardan kısıp saf kas gücü diye söylemek olmaz, dlss kapalıdır, 4k ultra ayarlara çekmişsindir bu saf güçtür ama gidip ray tracing ve path tracing vb gibi ayarları kapatıp saf kas gücü demen bilmeyene karşı yanıltıcı''

Abdullah beyin en sevdiğim kısmı bu, ayarları gösterir, net akıcı bir dil kullanır bu kanallar dışında gerçekten sırf para kazanmak amaçlı, kart sahibi olabilmek amaçlı ellerine gelen kartları şişiriyorlar..
o kadar haklısın ki sana haklısın diyeceğim

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
803
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Biri herkes kendi tanıtması gereken ürünü tanıtsa böyle şeyler olmaz yazmış. Bencede öyle, Bir grup herbokolog olmamalı. Sony ne anlar la araba yapmaktan ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Alper Uğurcan
Normal durum cunku para kazanma odakli olmazsan en bastan dezavantajlisin. Sistemin getirdigi bir paradoks bu

Pchocası, Modart gibi

dinAZor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Samet
İnsanlar boş yere çok gaza geliyor. Kaç tane inceleme izledim mfg'den bahseden yok. İnatla saf güç inatla saf güç sanarsın oyuncuların %95i sadece FPS oyunu oynuyor. Böyle olsa dahi değinmeleri gerekiyor orası ayrı konuda neyse. MFG gerçeği varken ve halen DLSS > FSR durumunda olduğundan insanların bu kadar uçması hiç akıllıca gelmiyor. Kartlar güzel, MFG halen sorunlu ancak düzelir yakında. FSR'dan bahsedenler bile DLSS'in yeni modelinden halen görüntüde daha kötü olduğundan bahsetmemiş. Ya da DLSS'in daha kapsamlı oyun desteğinden vesaire. Path Tracing'in adını bile ağızlarına almamışlar. Allah'a şükür render alınmıyor falan demişler o kadarını da yapmışlar. AMD ilerde MFG desteği getirir mi getirir zaten mfg teknolojisini ilk getiren ama sonra iptal eden kişiler kendileri ancak ne zaman gelir bilinmiyor. Ancak inceleme videolarında önemli olan şey bugündür ve bugün NVIDIA halen daha başarılı.
Çok güzel bi yazı 5000 serisi fiyatlandırmada berbat stok sorunu vs var diye millet MFG yi dlss4 ün kalitesini unuttu bunu inceleme yapan herkes yaptı fsr frame gen dlss4 ve mfg ile yarışabilecek düzeyde bile değil onun dışında kullanıcıda da sorun var incelemelerin altına kare oluşturmayı kapat dlss kapat rt yi kapat ee ne kaldı bundan 1-2 sene sonra rt oyunlarda zorunlu açık gelecek amd kartlar ne yapacak o zaman merak ediyorum açıkcası

Abdullah abiyi tebrik ediyorum mfg vs açtı dedi böyle böyle size göre mi kendiniz karar veren zaten verdiği bilgilerlede bilgisizlere bile mantık kurdurttu

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Remi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,066,970
Üyeler
169,504
Son üye
gvenfurkan
Top Bottom