Neler Yeni

Bedellide çürük çıkarsak ne olur?

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
Onur Yücel
Birisi sağ olsun askere gidecekler hakkında rehber hazırlamış. Onu görünce aklıma geldi, bizim komşu askere gitti 1 hafta sonra skolyoz derecesinin ileri düzeyde olduğu öğrenildi askerde. Geri yolladılar adamı.

Diyelim bedelli yapacakken böyle bir durumla karşılaştınız, parayı yatırdınız gittiniz askere bir baktınız çürük raporu verdiler. Para geri yatar mı ? Ben hiç sanmıyorum devlet babaya verilen para asla geri dönmez inancındayım ama yine de bir sorayım dedim.

Barrio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Onur A.
dostum arkadaşın bedelli mi gitmişti normal mi
benim düşüncem, bedelli askerlikte askeriyenin içine girdikten sonra çürük vermezler
bahsettiğin gibi bir sağlık sorunun olsa bile sana kolay görev verirler gerekirse Hiçbir Şey yaptırmazlar, bir şekilde 1 ayı bitirirsin

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
Onur Yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benim düşüncem, bedelli askerlikte askeriyenin içine girdikten sonra çürük vermezler
bahsettiğin gibi bir sağlık sorunun olsa bile sana kolay görev verirler gerekirse Hiçbir Şey yaptırmazlar, bir şekilde 1 ayı bitirirsin
Normal gitmişti o.
Ben , bedelli gidildiğinde böyle bir durumda ne olur onu merak ettim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama öyle de saçma olmaz mı yolla adamı evine o zaman en azından bir ay boşa kaybetmesin yani

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,025
İsim
Selim
İleri düzey skolyoz zaten belli olan bir durum açısı derecesi kendini belli eder ve kişi bu rahatsızlığı olduğunu bilir yanı akli dengesi yerindeyse olduğunu bilir 👍 komşunuz çürük alacağını bildiği için gitmiş yani orada aaaa ben skolyozmuyum ozaman geleyim dememiş. Sizin bu tarz durumunuz varsa doktora gidip kontrol ettirebilirsiniz şüphe duyuyorsan.

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
Onur Yücel
İleri düzey skolyoz zaten belli olan bir durum açısı derecesi kendini belli eder ve kişi bu rahatsızlığı olduğunu bilir yanı akli dengesi yerindeyse olduğunu bilir 👍 komşunuz çürük alacağını bildiği için gitmiş yani orada aaaa ben skolyozmuyum ozaman geleyim dememiş. Sizin bu tarz durumunuz varsa doktora gidip kontrol ettirebilirsiniz şüphe duyuyorsan.
Hayır askere gitmeden önce ölçtüler geçerli derecedeydi skolyozu. Gidince bir daha ölçmüşler geçerli değerin üstünde olduğunu söylemişler

Mert

80+ Silver
Bir problem varsa önden netleştirmek en iyisi. Bedeli ödemeden önce muafiyet veriliyor.

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
Onur Yücel
Bir problem varsa önden netleştirmek en iyisi. Bedeli ödemeden önce muafiyet veriliyor.
Evet zaten gitmeden önce muayene ediliyoruz onu biliyorum da dedim acaba bedelli yapacak birinde anlattığım gibi bir durum olursa ne olur denk geleniniz vs var mı diye merak ettim

Top Bottom