peki tam performans alır mıyım 400w ileSuggested PSU450W yazıyor ama 400 de kurtarır ya önerilen yazarken genelde en üst sınırları yazmaya çalışıyorlar. 400 kurtarır![]()
AMD Radeon RX 570 Specs
AMD Polaris 20, 1244 MHz, 2048 Cores, 128 TMUs, 32 ROPs, 4096 MB GDDR5, 1750 MHz, 256 bitwww.techpowerup.com
kaç yıllık olduğunun çok bir önemi yok ben hd 6870 1gb 256 bit gddr5 kullanıyordum kaç senelik kart ama yine oyunları akıcı oynatıyorduNerdeyse 8 yıllık karttan tam performans alamazsın ki güç kaynagida baya eski sıfır olsa idare eder diyebilirdim
400w güç kaynağı sisteminizin tam performansını vermesi için yeterli olur. Arkadaşın dediği de doğru artık eski bir sistem tam olarak gerçek performanslarını veremese de güç kaynağı yeterli olacaktır.peki tam performans alır mıyım 400w ile
tamamdır tekrardan çok teşekkür ederim400w güç kaynağı sisteminizin tam performansını vermesi için yeterli olur. Arkadaşın dediği de doğru artık eski bir sistem tam olarak gerçek performanslarını veremese de güç kaynağı yeterli olacaktır.