L3 belleği normal işlemcilere göre 3 kat daha büyük oluyor bu da Online oyunlarda FPS'i çok arttırıyor.Bu x3d işlemcilerin farkı ne oluyor pek bilmiyorum da kısaca özet geçer misiniz?
Hmm anladım teşekkürler. Bunların en düşüğünü alsak bile normal işlemcilere göre çok daha iyi olmazlar mı o zaman, arada çok fiyat farkı yoksa?L3 belleği normal işlemcilere göre 3 kat daha büyük oluyor bu da Online oyunlarda FPS'i çok arttırıyor.
oynuna göre değişiyor mesela rust gibi unity oyun motoru kullanan oyunlarda fark çok büyükHmm anladım teşekkürler. Bunların en düdüğünü alsak bile normal işlemcilere göre çok daha iyi olmazlar mı o zaman, arada çok fiyat farkı yoksa?
En düşük işlemci 5700X3D o da AM5te 7500F'e denk geliyor. Mimari farkı bu konuda daha önemli.Hmm anladım teşekkürler. Bunların en düdüğünü alsak bile normal işlemcilere göre çok daha iyi olmazlar mı o zaman, arada çok fiyat farkı yoksa?
2 3 ay önce gaming gen 20k ya satmıştı bi ihtimal düşebilir.500 dolarmı ne yurtdışında 20 nin aşağısına zor görürüz
oynuna göre değişiyor mesela rust gibi unity oyun motoru kullanan oyunlarda fark çok büyük
Birazcık teknik konularEn düşük işlemci 5700X3D o da AM5te 7500F'e denk geliyor. Mimari farkı bu konuda daha önemli.
9800X vs 9800X3D yaratabilir ama kendi dengi işlemcilerde bu farkı yaratır.Birazcık teknik konularama hep aşırı derecede fark yaratacak kadar güçlü algısı var bende bu x3d işlemcilere denk gelen reklamlardan vs. sanırım. Bir gün hazır sistemini almak nasip olur inşallah diyelim
Boşver ekonomiye katkın olsun sana dokunmaz öyle bir kaç bin lira21.300 alan ben![]()
Piyasadaki en güçlü oyun işlemcisi sadece online oyun olarak değil genel oyun performansıda öyle.Bu x3d işlemcilerin farkı ne oluyor pek bilmiyorum da kısaca özet geçer misiniz?