StarryFort SF60, şık örgü ön paneli ile hava akışını en üst düzeye çıkarmak için tasarlanmıştır. Önceden takılmış dört adet 120 mm ARGB fana ve 8 adede kadar 120 mm kasa fanını destekleme kapasitesine…
www.gaming.gen.tr
Formda görmüştüm bu kasayı bir ara bu fiyat bandında üzmeyeceğini söylüyorlardı ve öneriyorlardı yada
Dark Guardian 4X12 Dual Rgb Fan Usb3.0 T-Glass A en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
bu kasayı ben kullanıyorum AM5 sistemimde memnunum psu olarak bütçenize uygun bunlar var
Msi MAG A500DN 500W 80+ 12 CM Fan Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
High Power Eco 500W 80+ Bronze Kırmızı Fanlı Güç Kaynağı ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Power Supply (PSU) ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
www.idefix.com
AeroCool VX PLUS 500W 38A Güç Kaynağı AeroCool VX PLUS 500 Güç Kaynağı ile Sisteminiz için Gereken Güce Sahip Olun! AeroCool VX PLUS 500 ile Sisteminize Gereken Gücü Verin! Şık ve verimli güç kaynakları tasarlayan AeroCool; 500W' segmentinde ses getirecek bilgisayarınızın yeni güç...
www.teknobiyotik.com