Neler Yeni

Sin erjide Yaşadığım Rezillik

hocam bunlarla uğraşılmaz yemin ederim ki 6 ay beklerim daha iyidir
Mesaj otomatik birleştirildi:

erzurumda yaşıyorum kısa sürede sonuçlanır bence

hocam nerdeyse 1 ay geçti
1 ay geçmiş hocam zaten. Ekran görüntüsü alın hemen başvurun. Üstüne düşmezseniz sürekli erteler firmalar, keyifleri ne zaman gelirse o zaman iş yaparlar. Sık boğaz etmezseniz bekler durursunuz.

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
577
İsim
pozalba

CheckMateMaster

80+ Bronze
Ne 6 ayı olum deli misin 20 gün tamir süresi var :D
soruyu anlamadım hocam yanda birisi ile konuşuyordum meşgüldüm yani

Başınız sağolsun
Siz ürünün teslim olduğundan emin misiniz peki
teşekkür ederim hocam 1 ay geçti hocam yani gitmiştir diye düşünüyorum yada kargoya nerden bakabilirim sürat kargo dediler gönderdim

1 ay geçmiş hocam zaten. Ekran görüntüsü alın hemen başvurun. Üstüne düşmezseniz sürekli erteler firmalar, keyifleri ne zaman gelirse o zaman iş yaparlar. Sık boğaz etmezseniz bekler durursunuz.
hocam şimdi kazanabilirmiyim ki ramlerin test videolarıda var ekran görüntüsü derken hocam

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
577
İsim
pozalba

teşekkür ederim hocam 1 ay geçti hocam yani gitmiştir diye düşünüyorum yada kargoya nerden bakabilirim sürat kargo dediler gönderdim

hocam şimdi kazanabilirmiyim ki ramlerin test videolarıda var ekran görüntüsü derken hocam
Hocam siz önce teslim edilip edilmediğini öğrenin çünkü ram zaten tamir olabilen bir ürün değil genelde anında değişim olur
Bu durumda sizin ürünün ulaşmama durumu söz konusu olabilir

Hocam 20 iş günü geçmiş zaten talebiniz ne olursa olsun yerine getirmek zorundalar. Sipariş tarihi firmaya gönderiliş tarihi ekran görüntüleri falan varsa onları gönderin.

CheckMateMaster

80+ Bronze
Hocam siz önce teslim edilip edilmediğini öğrenin çünkü ram zaten tamir olabilen bir ürün değil genelde anında değişim olur
Bu durumda sizin ürünün ulaşmama durumu söz konusu olabilir
tamam hocam eğer ulaştıysa tüketici hakem heyetine mi başvuriyim

Hocam 20 iş günü geçmiş zaten talebiniz ne olursa olsun yerine getirmek zorundalar. Sipariş tarihi firmaya gönderiliş tarihi ekran görüntüleri falan varsa onları gönderin.
tamam hocam sipariş tatihi ürünün firmaya gönederiz tarihi ram test videoları başka hocam gerek bir şey varmı ? Allah sizden razı olsun hocam

tamam hocam eğer ulaştıysa tüketici hakem heyetine mi başvuriyim

tamam hocam sipariş tatihi ürünün firmaya gönederiz tarihi ram test videoları başka hocam gerek bir şey varmı ? Allah sizden razı olsun hocam
Açıklamaya durumu ve talebinizin ne olduğunu belirtin başka birşeye gerek yok hocam.
Bir de bu tarz firmalardan alışveriş yaparken 2 kere düşünün. Ben amazon'la sorunumu thh ile hallediyorsam bu firmalarla iş halletmek daha da zor.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,563
İsim
Volkan

CheckMateMaster

80+ Bronze
Açıklamaya durumu ve talebinizin ne olduğunu belirtin başka birşeye gerek yok hocam.
Bir de bu tarz firmalardan alışveriş yaparken 2 kere düşünün. Ben amazon'la sorunumu thh ile hallediyorsam bu firmalarla iş halletmek daha da zor.
çok teşekkür ederim hocam güvenilir demişerdi ve pcde uygundu bu yüzden aldım

o en iyi ihtimalle öyle :D 6 aydır arkadaşım tenkosanın savunmasını bekliyor
sıkıntı yok hocam bekleriz

Top Bottom