Neler Yeni

Yardım Oled ekranı nasıl temizlerim-ACİL

Burak-Y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Burak Yeşildağ
Dün ekranının küçük bir yerini su ile sildim ama izi kaldı bir türlü geçiremedim. Nasıl kurtulurum monitör silme spreyi yada gözlük spreyi alsam işimi görür mü?

~helloworld

80+ Bronze
mikrofiber bez kullanıyor musun silerken ben hem çift taraflı mikrofiber hem de gözlük bezi kullanıyorum oledle alakası yok bende de ıps var iz kalıyordu çözdüm ayrıca zamanla gidiyor dediğin iz. sen bezi sürdükçe artıyordur

Burak-Y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Burak Yeşildağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet mikrofiber bez kullanıyorum
mikrofiber bez kullanıyor musun silerken ben hem çift taraflı mikrofiber hem de gözlük bezi kullanıyorum oledle alakası yok bende de ıps var iz kalıyordu çözdüm ayrıca zamanla gidiyor dediğin iz. sen bezi sürdükçe artıyordur

Evet mikrofiber bez kullanıyorum bekliyeyim o zaman zamanla geçiyorsa.

~helloworld

80+ Bronze
Evet mikrofiber bez kullanıyorum

Evet mikrofiber bez kullanıyorum bekliyeyim o zaman zamanla geçiyorsa.
ekrandan daha beyaz duruyor değil mi iz dediğiniz o şekilde ise evet bende de oluyor

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
618
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
O kadar korkmayın bir şey olmaz. Ben ufak bir sprey ile su sıkıyorum hem OLED'e hem IPS'e fiber bez ile siliyorum. Hafif kuruduktan sonra tekrar kuru fiber bezle ovalayarak çıkarıyorum izleri. Yavaş yavaş bastırmadan ovalayın çıkar.

Aydigal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Aydın İgal Gezer
Dün ekranının küçük bir yerini su ile sildim ama izi kaldı bir türlü geçiremedim. Nasıl kurtulurum monitör silme spreyi yada gözlük spreyi alsam işimi görür mü?
Valla bende de oled ekran var o dediğin izler vardı, mimrofiber bezim yoktu diye ıslak mendil ile çok hafif şekilde o izlerin bastırmadan üstünden geçtim ve temizledim.

~helloworld

80+ Bronze
O kadar korkmayın bir şey olmaz. Ben ufak bir sprey ile su sıkıyorum hem OLED'e hem IPS'e fiber bez ile siliyorum. Hafif kuruduktan sonra tekrar kuru fiber bezle ovalayarak çıkarıyorum izleri. Yavaş yavaş bastırmadan ovalayın çıkar.
şu şekil halledersiniz izleri ben direkt bezi hafif ıslatıp siliyorum ekrana sıvı sıkmak yerine

Burak-Y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Burak Yeşildağ
Islat mendil ile silince izler azaldı ama bu seferde çizik var gibi oldu ekran.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tavsiye edebilceğiniz monitör temizleme spreyi var mı?

Chivelary

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Erdi Seker
%70 izopropil alkol alıp mikrofiber bez biraz nemlenene kadar bezin üstüne sık sonra ise bez ile sağ sol hareketi yaparak sil. Silme işlemi bittikten sonra 10-20 saniye kadar bekle ve aynı bezin kuru tarafıyla tekrar sağ sol hareketi yaparak kurula. Unutmadan not olarak ekleyeyim, silerken yeni bir bez kullan veya yeni yıkanmış olsun. Aksi halde diğer kullanımından kalan bez ile temizleme yaparsan bezin üstünde kalan toz tüy gibi şeyler daha çok kirletir hatta qd oled ise çizebilirde.

Alsancak1

80+
Damıtılmış su + fiber bez ile pırıl pırıl olur. Ama suyu damıtman lazım. Kaynatmayacaksın bak damıtıcaksın ikisi farklı şey

• Hahaha
Reaksiyonlar: xACa
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,286
Üyeler
169,556
Son üye
Sisyphe
Top Bottom