Neler Yeni

Öneri Hangi mouse önerirsiniz?

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Tufan
Bütçe
2000
Merhaba.
VXE R1 (prosu 2500),
steelseries prime veya rival 3,
Furylevel Z1
Darmoshark ms3
Attack shark (sorunlu diye duydum.)

öneriler arasında şu ana kadar. Z1 sorunlu diyorlar. Ajazz 159 pro var alınabilecek ama yurt dışı uğraşmak istemiyorum. Sizce 2000 e kadar ne almalıyım?

Son düzenleme:

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Tufan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gerçekten bende aj159pro var arkadaşda uğraşmak istemediği için z1 aldı aşırı şekilde memnun hafifliği kalştesş hissiyatı jarjı kullanmadan yorum yapan çok.
Hocam 8k olunca birisi %15 FPS kaybı yaşarsın demişte. Ben anlamadım yani fareyle FPS nasıl bağlantılı. Belki 2. El (kutusu açılmamış) alabilirim. Artı eksilerini ufak yazma şansınız var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yav şu z1e sorunlu diyen kim
Forumda bir iki kişi gördüm. %95 olumlu gördüm ama yine de ben çok uğraşan bir insan değilim. Hatasız temiz almaya çalışacağım. Z1 dışında öneriniz var mı? Ucuz da alabilirim eğer f/p ise.

frozen_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Yiğit Karakuzu
VXE alın bence hocam polling rate daha yüksek. 1K kullanırım fark etmez diyorsanız Z1

frozen_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Yiğit Karakuzu
8k farkı nedir hocam? Herkes 8k çok övüyor. Gerçekten degiyor mu almaya?
Bence çok değmez ayrıca zaten 8K kullanmazsınız yüzde 90 1K kullanırsınız çoğunlukla arada bir 2,4K falan. Çünkü işlemciyi yoruyor baya bir de mouse şarjı aşırı hızlı gidiyor ama gecikme azalıyor. Mesela 1K=1ms 2K=0,5 ms işte.

kutluyasayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Kutlu
8k farkı nedir hocam? Herkes 8k çok övüyor. Gerçekten degiyor mu almaya?
8k mouse için işlemcinizinde çok güçlü olması lazım eğer değilse 4-2k arası kullanırsınız çünkü oyunlarda takılma yapıyor z1de kullandım aj159proda ikisinde de hiç problem yaşamadım yurt dışı uğraşmak istemiyorsan z1 almanı öneririm

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Tufan
8k mouse için işlemcinizinde çok güçlü olması lazım eğer değilse 4-2k arası kullanırsınız çünkü oyunlarda takılma yapıyor z1de kullandım aj159proda ikisinde de hiç problem yaşamadım yurt dışı uğraşmak istemiyorsan z1 almanı önerir
Tamam hocam Z1 aklımda. Darmoshark Ms3 hakkında düşünceniz nedir? Teşekkürler bilgi için.

Hocam hepsi pazarlama hilesi 8k yok 2k falan boş iş 1k yeterli gayet ben olsam z1 alırım
Anladım hocam. Başka öneriniz varsa çeşitliliğe açık insanım. Steelseries rival 3 kablosuz da önerdiler. İçlerinde en iyisi Z1 mi? Attack shark ta çok duydum.

kutluyasayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Kutlu
Tamam hocam Z1 aklımda. Darmoshark Ms3 hakkında düşünceniz nedir? Teşekkürler bilgi için.

Anladım hocam. Başka öneriniz varsa çeşitliliğe açık insanım. Steelseries rival 3 kablosuz da önerdiler. İçlerinde en iyisi Z1 mi? Attack shark ta çok duydum.
Evet en iyisi rival 3 hele kablosuzuna hiç bulaşma

frozen_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Yiğit Karakuzu
Ben olsam da Z1 yada VXE alırım. Rival 3 te iyi ama diğerlerine göre sensötü düşük kalıyor biraz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,658
Üyeler
169,594
Son üye
zeıback
Top Bottom