Neler Yeni

Motorla giderken gazı kesmeden debriyajı sıkmak

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Eagle
Ben böyle bir hata yaptım dalgındım gazı kesmeden debriyaja bastım normalde böyle durumda motorun bağırması lazım ama o an ne yaptım inanın bilmiyorim galiba vites değiştirmeyedemi çalışıtım bilmiyorum tek bildiğim şey motordan taaaaaaakkkk diye kaskın içinden dahi gayet iyi duyabilcek şekilde ses geldi ve sanki bir şey düştü gibime geldi hemen durup kontrol ettim motorda bir şey gözüme çarpmadı sonra 1 den 6 ya kadar çıktım indim geçişler iyi bir sıkıntı yoktu ama o ses çok güçlüydü dediğim gibi dalgındım ama bir şey olsaydı ya da bir parça düşseydi motor yürümzdei herhalde ve de 1 den 6 ya kadar çıktım dediğim de debriyaj basılı 6 ya kadar çıktım ve 6 dan geri indim ama debriyajı hiç bırakmadım geçiyorsa eğer o vitese dişlide sorun yoktur diye düşündüm ayrıca motor 120 km'de sıfır aldım rodajına yeni başladım işte

TahinPekmez

80+ Gold
gaz verirken vites değiştirmişsin, dişliyi zorlamışsın. sadece debriyaja bassaydın ve gaz verseydin motor boşta bağırırdı . motorda bir sıkıntı yok merak etme

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Eagle
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gaz verirken vites değiştirmişsin, dişliyi zorlamışsın. sadece debriyaja bassaydın ve gaz verseydin motor boşta bağırırdı . motorda bir sıkıntı yok merak etme
Hocam dişli ne kadar zarar görmüştür sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:

okurken sinirden monitörü ısırdım ben bi hata yapıp okumaya çalıştım sonuna kadar siz okumayın
Herşeyin bir ilki vardır hocam hayatımda ilk defa motora biniyorum ve 1 hafta içerisinde motora alıştım daha önce motora hiç binmemiş biri olarak bence iyi geldim bu noktaya ve böyle hatalar yapmamda gayet normal bana göre ama siz monitörü ısırmaya devam edebilirsiniz

madmadmax

80+
Hocam dişli ne kadar zarar görmüştür sizce

Herşeyin bir ilki vardır hocam hayatımda ilk defa motora biniyorum ve 1 hafta içerisinde motora alıştım daha önce motora hiç binmemiş biri olarak bence iyi geldim bu noktaya ve böyle hatalar yapmamda gayet normal bana göre ama siz monitörü ısırmaya devam edebilirsiniz
kullanma o zaman hem bizene

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Eagle
Lan madem yardımcı olmuyorsun çık git konudan alla Allah sanki sen annenin rahminde öğrendin motor kullanmayı burda laf atıyorsun herkes motora ilk bindiğinde abuk subuk hareketler yapar ve zaten yapa yapa öğrenir ama ben kime laf anlatıyorum bu mesajı okuduğun zaman hiçbirsey yazma çık bu konudan

madmadmax

80+
Lan madem yardımcı olmuyorsun çık git konudan alla Allah sanki sen annenin rahminde öğrendin motor kullanmayı burda laf atıyorsun herkes motora ilk bindiğinde abuk subuk hareketler yapar ve zaten yapa yapa öğrenir ama ben kime laf anlatıyorum bu mesajı okuduğun zaman hiçbirsey yazma çık bu konudan
ilk defa motor kullanmıs heyecandan kosup insanlara duyurmak icin konu acmıs

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Eagle
ilk defa motor kullanmıs heyecandan kosup insanlara duyurmak icin konu acmıs
Öyle bir niyetim olsa gider hayırlı olsun uzun alırım diye konu açarım hem be dalyarak öyle bir niyetim olsa motorun marka model yazardım demi ben daha motorun kaç CC olduğunu markasını söylememişim hadi ikile

madmadmax

80+
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Öyle bir niyetim olsa gider hayırlı olsun uzun alırım diye konu açarım hem be dalyarak öyle bir niyetim olsa motorun marka model yazardım demi ben daha motorun kaç CC olduğunu markasını söylememişim hadi ikile
sen bu işi bilmiyon git el arabası kullan kusen motor erkek işi :d

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
833
İsim
Ahmet Aydın
O ses normal ya. Yanlış devirde vites değiştirmişsin gibi ve biraz sert bi geçiş olmuş. Bende normal vites değiştirmede de çat diye ses gelir. Gayet normal. Bu arada motor kullanmaya başladın diye kıskanıp herkes seni aşağı çekmeye çalışacak ama sen cevap vermeye bile tenezzül etme. Ben ilk başladığımda da herkes beni kötülüyordu. Sen hızlı sürmeden pratik yap. Kendini geliştir. Motoruna iyi alış. Ekipmansız asla kullanma. Tehlikeli hareketlerden kaçın. Başkalarının kötü sözlerini duymazdan gel. Her zaman sana

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Eagle
Uygunsuz Dil
sen bu işi bilmiyon git el arabası kullan kusen motor erkek işi :d
Demi o yüzden evinin önünde 2 tane el arabası var NXNXNXMXMXM

O ses normal ya. Yanlış devirde vites değiştirmişsin gibi ve biraz sert bi geçiş olmuş. Bende normal vites değiştirmede de çat diye ses gelir. Gayet normal. Bu arada motor kullanmaya başladın diye kıskanıp herkes seni aşağı çekmeye çalışacak ama sen cevap vermeye bile tenezzül etme. Ben ilk başladığımda da herkes beni kötülüyordu. Sen hızlı sürmeden pratik yap. Kendini geliştir. Motoruna iyi alış. Ekipmansız asla kullanma. Tehlikeli hareketlerden kaçın. Başkalarının kötü sözlerini duymazdan gel. Her zaman sana
Hocam konuda bir tane dalyarak var da uğraşasım geldi akşam akşam zaten morelim bozuk

Motora dişliye ya da zincire bir zararı olmuşmudur

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,921
İsim
Eren Yeager
Uygunsuz davranış
Sanane la ben merak ediyorum dalyarağa bak
Kardeşim benim motoru sürüşünde bir değişim yoksa merak etme bir şey olmuş olsaydı zaten görürdün hemen hissederdin bak keyfine iyi sürüşler

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
833
İsim
Ahmet Aydın
Demi o yüzden evinin önünde 2 tane el arabası var NXNXNXMXMXM

Hocam konuda bir tane dalyarak var da uğraşasım geldi akşam akşam zaten morelim bozuk
Moralin bozuksa yükseltmeye çalış. Sen ne diye ona laf yetiştiriyorsun ki? Laftan anlayacak olsa böyle saçma şeyler söylemezdi zaten. Uğraşmaya değmez.

Top Bottom