Neler Yeni

Motorla giderken gazı kesmeden debriyajı sıkmak

madmadmax

80+
Demi o yüzden evinin önünde 2 tane el arabası var NXNXNXMXMXM
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam konuda bir tane dalyarak var da uğraşasım geldi akşam akşam zaten morelim bozuk

Motora dişliye ya da zincire bir zararı olmuşmudur

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
829
İsim
Ahmet Aydın
Demi o yüzden evinin önünde 2 tane el arabası var NXNXNXMXMXM

Hocam konuda bir tane dalyarak var da uğraşasım geldi akşam akşam zaten morelim bozuk

Motora dişliye ya da zincire bir zararı olmuşmudur
O zaman zaman olur zaten. Motoru hiçbi zaman kusursuz süremezsin. Sen muhtemelen vites geçişini tam yapmamışsın. Sonra vites geçişi kendiliğinden olduğu için ses gidiyor. Ben botla sürerken bazen vitesi yarım kaldırıyorum dişliler tam geçmiyor. Debriyajı tam sıkınca yerine oturuyor dişliler. Sonra devam ediyorum yoluma. Ciddiye alınacak bir sorun yok.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Eagle
Sanane la ben merak ediyorum dalyarağa bak
Kardeşim benim motoru sürüşünde bir değişim yoksa merak etme bir şey olmuş olsaydı zaten görürdün hemen hissederdin bak keyfine iyi sürüşler
Sürüşü yine aynı bir değişiklik fark edemedim

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
829
İsim
Ahmet Aydın
bu kullanmayı bilmiyo yeni baslamıs kız gibi adam normal
Kullanmayı bilmesi için sürmesi lazım. Foruma daha bugün katılmışsın. Troll olduğun belli. Daha önce defalarca ban yediğine eminim.

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
829
İsim
Ahmet Aydın

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Eagle
Uygunsuz davranış
O zaman zaman olur zaten. Motoru hiçbi zaman kusursuz süremezsin. Sen muhtemelen vites geçişini tam yapmamışsın. Sonra vites geçişi kendiliğinden olduğu için ses gidiyor. Ben botla sürerken bazen vitesi yarım kaldırıyorum dişliler tam geçmiyor. Debriyajı tam sıkınca yerine oturuyor dişliler. Sonra devam ediyorum yoluma. Ciddiye alınacak bir sorun yok.
Bazı arkadaşlar sürdüğünü zannediyor ama neyse anasının rahmine geri sokacam onu bu gidişle de motorun gidişi yine aynı bir değişiklik yok kalkışı ivmelenmesi hatta o sesten sonra debriyaj gaz ilişkini baya iyi ayarladım hiç sarsıntı olmadan motordan tık ses gelmeden göt korkusuyla atıyorum vitesleri

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
829
İsim
Ahmet Aydın
Bazı arkadaşlar sürdüğünü zannediyor ama neyse anasının rahmine geri sokacam onu bu gidişle de motorun gidişi yine aynı bir değişiklik yok kalkışı ivmelenmesi hatta o sesten sonra debriyaj gaz ilişkini baya iyi ayarladım hiç sarsıntı olmadan motordan tık ses gelmeden göt korkusuyla atıyorum vitesleri
Hacım troll birisi için ağzını bozmaya değmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,086
Üyeler
169,525
Son üye
alihanbyzt
Top Bottom