jombo
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 912
- İsim
- efe araci
PC de işler öyle olmuyor hocam kaliteli ve güzel almak ile her şeyin en pahalısını almak bir değil ben arkadaşa fiyatına göre harika performans veren parçalar önerdim adam bu parçaları alır 10 yıl sonra ekran kartı eskidiğinde gider hiç bir şeyini değiştirmeden sadece ekran kartını değiştirir gidip ucuza kaçarsa her şeyini değiştirmek zorunda kalır yaptığınız öneri iyidir ama benim parça önerim en pahalısı değil en uygun ve iyisi.Boş para verme diye yazdım zaten
Dediğin oyunları oynamak için boşa para verme
PlayStation + Xbox + tablet + oyun PC almak varken.
Herşeyin en tepesini almaya çalışmak her zaman boşa para harcamaktır.üni yıllarımda yapmıştım.yaşın kaç bilmiyorum ama muhtemelen gençsin aynı hatayı yapma diye yazdım ama tercih meselesi tabi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
en pahalı parça önersem gider X serisi ana kart 9800x3d işlemci 5090 önerirdim.PC de işler öyle olmuyor hocam kaliteli ve güzel almak ile her şeyin en pahalısını almak bir değil ben arkadaşa fiyatına göre harika performans veren parçalar önerdim adam bu parçaları alır 10 yıl sonra ekran kartı eskidiğinde gider hiç bir şeyini değiştirmeden sadece ekran kartını değiştirir gidip ucuza kaçarsa her şeyini değiştirmek zorunda kalır yaptığınız öneri iyidir ama benim parça önerim en pahalısı değil en uygun ve iyisi.