Uzun Vs hayri
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 426
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Toparladımtoparladın mi hocam sistemi
Toparladımtoparladın mi hocam sistemi
parçalar nelerToparladım
Kredi kartından peşin ödeyip kredi kartını 12 ay mı taksitlendirdin anlamadım
7800xt 4070 superden %2-3 arası daha güçlü hocam ne anlatıyorsun sen7800xt 4070 Super kadar performans vermez özellikle 2k da.uyandırayım seni kazıklanma
onu bilerek alması lazım kas gücü olarak ne kadar iyi olsada dlss le birlikte 2 katına çıkıyor fps7800xt 4070 Super kadar performans vermez özellikle 2k da.uyandırayım seni kazıklanma
hocam hangi kartta yaptınız bunu ben de sistem topluyorum da anakartı 3 taksit yapan az yer varevet öyle yaptım daha az faiz oldu nerdeyse peşin fiyatına 12 taksitlendirdim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
7800xt 4070 superden %2-3 arası daha güçlü hocam ne anlatıyorsun senbazı oyunlarda 4070s geçse de genel olarak 7800xt daha güçlü saf güçte.
Ben kas gücü için alıyorum sahte fps için değilonu bilerek alması lazım kas gücü olarak ne kadar iyi olsada dlss le birlikte 2 katına çıkıyor fps
amd de fsr var hocam ?onu bilerek alması lazım kas gücü olarak ne kadar iyi olsada dlss le birlikte 2 katına çıkıyor fps
7000 serisinde pek iyi değil diye biliyorumamd de fsr var hocam ?
afmf2 açar görüntü kaybı olmadan x2 fps veriyor7000 serisinde pek iyi değil diye biliyorum
7000 serisinde gayet iyi çalışıyor fsr3 kalite modunda büyüteçle uzaklara bakmadığın sürece fark yok + olarak afmf2.1 bir var tatmin etmezsen bir de onu açarsın.7000 serisinde pek iyi değil diye biliyorum
Hangi karttan yaptınevet öyle yaptım daha az faiz oldu nerdeyse peşin fiyatına 12 taksitlendirdim.
7800xt 4070 superden %2-3 arası daha güçlü hocam ne anlatıyorsun senbazı oyunlarda 4070s geçse de genel olarak 7800xt daha güçlü saf güçte.
boş konuşmuyorum bu arada kendi kartım.7000 serisinde gayet iyi çalışıyor fsr3 kalite modunda büyüteçle uzaklara bakmadığın sürece fark yok + olarak afmf2.1 bir var tatmin etmezsen bir de onu açarsın.
onu bi abime sormam lazım hocam gelirse sorayım direkt dönerim size.Hangi karttan yaptın
Hangş7000 serisinde gayet iyi çalışıyor fsr3 kalite modunda büyüteçle uzaklara bakmadığın sürece fark yok + olarak afmf2.1 bir var tatmin etmezsen bir de onu açarsın.
Tamam sağolunboş konuşmuyorum bu arada kendi kartım.
onu bi abime sormam lazım hocam gelirse sorayım direkt dönerim size.