Am5 sistem mi am4 sistem mi aralarında ne gibi bir fark var

7800xt 4070 Super kadar performans vermez özellikle 2k da.uyandırayım seni kazıklanma

evet öyle yaptım daha az faiz oldu nerdeyse peşin fiyatına 12 taksitlendirdim.
Kredi kartından peşin ödeyip kredi kartını 12 ay mı taksitlendirdin anlamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7800xt 4070 Super kadar performans vermez özellikle 2k da.uyandırayım seni kazıklanma
7800xt 4070 superden %2-3 arası daha güçlü hocam ne anlatıyorsun sen :D bazı oyunlarda 4070s geçse de genel olarak 7800xt daha güçlü saf güçte.

onu bilerek alması lazım kas gücü olarak ne kadar iyi olsada dlss le birlikte 2 katına çıkıyor fps

7800xt 4070 superden %2-3 arası daha güçlü hocam ne anlatıyorsun sen :D bazı oyunlarda 4070s geçse de genel olarak 7800xt daha güçlü saf güçte.
hocam hangi kartta yaptınız bunu ben de sistem topluyorum da anakartı 3 taksit yapan az yer var

7000 serisinde pek iyi değil diye biliyorum
7000 serisinde gayet iyi çalışıyor fsr3 kalite modunda büyüteçle uzaklara bakmadığın sürece fark yok + olarak afmf2.1 bir var tatmin etmezsen bir de onu açarsın.

Hangi karttan yaptın

7000 serisinde gayet iyi çalışıyor fsr3 kalite modunda büyüteçle uzaklara bakmadığın sürece fark yok + olarak afmf2.1 bir var tatmin etmezsen bir de onu açarsın.
boş konuşmuyorum bu arada kendi kartım.

Hangi karttan yaptın
onu bi abime sormam lazım hocam gelirse sorayım direkt dönerim size.

Hangş
boş konuşmuyorum bu arada kendi kartım.

onu bi abime sormam lazım hocam gelirse sorayım direkt dönerim size.
Tamam sağolun

Geri