Bilader niye şu üslupla yazı yazıyorsunuz insanlara? Yardımcı olmayacaksanız yazmayın.tıpış tıpış oynayacan
Valla neden bilmiyorum ama yeni gelen bazı üyeler böyle konuşuyor. Ben de çözemedim.Bilader niye şu üslupla yazı yazıyorsunuz insanlara? Yardımcı olmayacaksanız yazmayın.
10 level olursan açılır.
daha geçen ban yedi akıllanmıyorBilader niye şu üslupla yazı yazıyorsunuz insanlara? Yardımcı olmayacaksanız yazmayın.
10 level olursan açılır.
Garip insanlar valla. Yaşları küçük büyük ihtimal.Valla neden bilmiyorum ama yeni gelen bazı üyeler böyle konuşuyor. Ben de çözemedim.
böylelerine cevap vermeye bile gerek yok sağol kralBilader niye şu üslupla yazı yazıyorsunuz insanlara? Yardımcı olmayacaksanız yazmayın.
10 level olursan açılır.
tesekkurler10 Level olmak gerekiyor
tesekkurler yardimin icinValla neden bilmiyorum ama yeni gelen bazı üyeler böyle konuşuyor. Ben de çözemedim.
Seçkin oynamak için 10 seviye, rütbe açmak için de 10 maç seçkin oynamalısın. En kısa sürede bonus XP varken hangi modda en hızlı kasabilirim dersen ölüm maçı. Fakat o biraz fazla sıkıcı olduğu için rekabetçi oyna derim.
bide birsey daha sorucam bazilari diyor iste carsamba gunu xp sifirlaniyor mu ne o tarz biseyler yazmislar anlamadim carsamba gunu olayi nedir?Valla neden bilmiyorum ama yeni gelen bazı üyeler böyle konuşuyor. Ben de çözemedim.
Seçkin oynamak için 10 seviye, rütbe açmak için de 10 maç seçkin oynamalısın. En kısa sürede bonus XP varken hangi modda en hızlı kasabilirim dersen ölüm maçı. Fakat o biraz fazla sıkıcı olduğu için rekabetçi oyna derim.
Niye çarşamba ben de bilmiyorum ama Valve genelde güncellemeleri çarşamba veya perşembe günleri yayınlıyor. Haftalık XP bonusu da aynı şekilde çarşamba günleri sıfırlanıyor.bide birsey daha sorucam bazilari diyor iste carsamba gunu xp sifirlaniyor mu ne o tarz biseyler yazmislar anlamadim carsamba gunu olayi nedir?
Çarşamba günü 04.00 da yeni drop düşürme hakki kazanıyorsun.böylelerine cevap vermeye bile gerek yok sağol kral
Mesaj otomatik birleştirildi:
tesekkurler
tesekkurler yardimin icin
bide birsey daha sorucam bazilari diyor iste carsamba gunu xp sifirlaniyor mu ne o tarz biseyler yazmislar anlamadim carsamba gunu olayi nedir?