Ürün altında 500 TL kupon bulunuyor.
Bu fiyat bandında rakipsiz.
2 kat performanslı cihazlarında kamarası, yazılımı zayıf oluyor maalesef (Mesela Poco X6 Pro)Değil.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
2500 lira çıkınca 2 kat daha performanslı telefonlar var.
ortalama olarak fp en iyi telefon ama ben 200 pro alıyorum Allahın izniyle nisandaDeğil.
Alıntıyı görüntüle
2500 lira çıkınca 2 kat daha performanslı telefonlar var.
2 kat performanslı cihazlarında kamarası, yazılımı zayıf oluyor maalesef (Mesela Poco X6 Pro)
yazılımı oneui ile kapıştıranlar var xioami işletim sistemine iyi diyen biriyle tartışmaya değmez sen kamerayı kullanmayacaksan taşınabilir konsol al dostumKameranın fotoğraf tarafı iyi sadece, yazılımı da iyi değil.
hocam nisanda almayı planlıyorum ne kadar memnunsun eğer müsait olursan efootball oyununu indirip yüksek grafik ayarında test yaparmısınPro'sunu kullanıyorum ve çok memnunum. Kağıt üzerinde artısı da eksisi de çok olan modeller, en büyük çekincem One Ui'dan Magic Os'a geçiş yapacağımda sorun yaşayıp yaşamayacağım kısmındaydı ama hiçbir problem yaşamadım. Arayüz One Ui'a göre biraz daha az özelleştirilebilir olsa da stabilitesine, pil ömrüne, ekran kalitesine ve kamerasına laf yok.
Bildiğim kadarıyla kamera paketleri bire bir aynı olmasa da deneyimleri birbirine yakın. Ekranlar da aynı şekilde. O yüzden bu fiyata kaçmaz.
yazılımı oneui ile kapıştıranlar var xioami işletim sistemine iyi diyen biriyle tartışmaya değmez sen kamerayı kullanmayacaksan taşınabilir konsol al dostum
örneğin hangi işletim sistemi honordan iyi arkadaş x6 pro yazmış ben mesela 14-s24fe alıcaktım bütçe arttırıp 200 pro almaya karar verdim birinin işlemcisi birinin yazılımı yüzündenXioami kelimesi ağzımdan bile çıkmadı seni ezberci kardeşim.
örneğin hangi işletim sistemi honordan iyi arkadaş x6 pro yazmış ben mesela 14-s24fe alıcaktım bütçe arttırıp 200 pro almaya karar verdim birinin işlemcisi birinin yazılımı yüzünden
Honor'un arayüzü iyi değil mi? MagicOS çok güzel bir arayüz reklam bloatware falan yok. Çin markaları arasında en iyi yazılıma sahip marka Honor.Kameranın fotoğraf tarafı iyi sadece, yazılımı da iyi değil.