Neler Yeni

🔥İndirim HONOR 200 8 GB 256 GB 17.499TL

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Buğra Aykaç
Tam bir f/p telefon tamam suya ve toza karşı dayanıklılık yok ama kamera konusunda gayet iyi bir telefon.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
mustafa
Bu fiyat bandında rakipsiz.

Değil.

Ekran görüntüsü 2025-03-10 162123.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

2500 lira çıkınca 2 kat daha performanslı telefonlar var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Berkay Ocakcı
Pro'sunu kullanıyorum ve çok memnunum. Kağıt üzerinde artısı da eksisi de çok olan modeller, en büyük çekincem One Ui'dan Magic Os'a geçiş yapacağımda sorun yaşayıp yaşamayacağım kısmındaydı ama hiçbir problem yaşamadım. Arayüz One Ui'a göre biraz daha az özelleştirilebilir olsa da stabilitesine, pil ömrüne, ekran kalitesine ve kamerasına laf yok.

Bildiğim kadarıyla kamera paketleri bire bir aynı olmasa da deneyimleri birbirine yakın. Ekranlar da aynı şekilde. O yüzden bu fiyata kaçmaz.

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Buğra Aykaç

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,040
İsim
Kadir Efe Ulusoy

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,040
İsim
Kadir Efe Ulusoy
Kameranın fotoğraf tarafı iyi sadece, yazılımı da iyi değil.
yazılımı oneui ile kapıştıranlar var xioami işletim sistemine iyi diyen biriyle tartışmaya değmez sen kamerayı kullanmayacaksan taşınabilir konsol al dostum

Pro'sunu kullanıyorum ve çok memnunum. Kağıt üzerinde artısı da eksisi de çok olan modeller, en büyük çekincem One Ui'dan Magic Os'a geçiş yapacağımda sorun yaşayıp yaşamayacağım kısmındaydı ama hiçbir problem yaşamadım. Arayüz One Ui'a göre biraz daha az özelleştirilebilir olsa da stabilitesine, pil ömrüne, ekran kalitesine ve kamerasına laf yok.

Bildiğim kadarıyla kamera paketleri bire bir aynı olmasa da deneyimleri birbirine yakın. Ekranlar da aynı şekilde. O yüzden bu fiyata kaçmaz.
hocam nisanda almayı planlıyorum ne kadar memnunsun eğer müsait olursan efootball oyununu indirip yüksek grafik ayarında test yaparmısın

Son düzenleme:

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,040
İsim
Kadir Efe Ulusoy
Xioami kelimesi ağzımdan bile çıkmadı seni ezberci kardeşim.
örneğin hangi işletim sistemi honordan iyi arkadaş x6 pro yazmış ben mesela 14-s24fe alıcaktım bütçe arttırıp 200 pro almaya karar verdim birinin işlemcisi birinin yazılımı yüzünden

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
mustafa
örneğin hangi işletim sistemi honordan iyi arkadaş x6 pro yazmış ben mesela 14-s24fe alıcaktım bütçe arttırıp 200 pro almaya karar verdim birinin işlemcisi birinin yazılımı yüzünden

Honor 200 pro S24Fe ile kıyasladığımızda batarya, ekran olarak daha iyi ve işlemcisinin sorunsuz olması nedeniyle tercih edilir.

Top Bottom