Neler Yeni

Tebilon Sitesi Güvenilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
906
İsim
Ali
Steam
https://steamcommunity.com/id/aliyasiny65/
Steam ID
aliyasiny65

barça

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Baran yılmaz
Dahası  
Reaksiyon skoru
906
İsim
Ali
Steam
https://steamcommunity.com/id/aliyasiny65/
Steam ID
aliyasiny65
kaç günde geldi siparişin
hocam benimkiler kargoya verildikten sonra ertesi gun gelmisti yurt ici kargoya vermislerdi antalya merkezde yasiyorum en hizli yurtici getiriyor burda kargoyada siparisi verdigim gün içi vermislerdi yanlis hatirlamiyosam. sitede siparis durumu gecmisi yok o yuzden bakamiyorum.

ama hazir sistemde bu durum degisebilir kargoya verilme sureci uzayabilir hocam ama uzecegini düşünmüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ali
tebilon nasıl bi site güvenilir mi? hazır sistem alınır mı?
2-3 ay önce hazır bir sistem siparişi vermiştim ancak aynı gün içinde iptal etmek zorunda kaldım. Sağ olsunlar, hiçbir zorluk çıkarmadan iptal işlemini gerçekleştirdiler. Kargo süreciyle ilgili bir deneyimim olmadı ama oldukça ilgili davrandılar ve paramı bir hafta içinde iade ettiler.

barça

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Baran yılmaz
2-3 ay önce hazır bir sistem siparişi vermiştim ancak aynı gün içinde iptal etmek zorunda kaldım. Sağ olsunlar, hiçbir zorluk çıkarmadan iptal işlemini gerçekleştirdiler. Kargo süreciyle ilgili bir deneyimim olmadı ama oldukça ilgili davrandılar ve paramı bir hafta içinde iade ettiler.
vala hazır sistem aldım ordan şuana kadar memenunum 1 hafta 10 gün oldu sistem iyi çalışıyor bakalım inşallah sorun olmaz

Mordecaai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Görkem
vala hazır sistem aldım ordan şuana kadar memenunum 1 hafta 10 gün oldu sistem iyi çalışıyor bakalım inşallah sorun olmaz
Hocam sisteminizden memnunmusunuz acaba ? Ben de tebilon üzerinden hazır sistem almayı planlıyorum ya sizin sistemin aynısını ya da bir benzerini alacağım da ben de tam emin olamadım kullanıcı deneyiminizi de merak ettim cevaplarsanız sevinirim

barça

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Baran yılmaz
Hocam sisteminizden memnunmusunuz acaba ? Ben de tebilon üzerinden hazır sistem almayı planlıyorum ya sizin sistemin aynısını ya da bir benzerini alacağım da ben de tam emin olamadım kullanıcı deneyiminizi de merak ettim cevaplarsanız sevinirim
vala hocam 1 ay oldu alalı şuanlık memnunum baya 2 k sistem aldım monitor ekran kartı falan baya iyi tık yok şuana kadar

Mordecaai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Görkem
vala hocam 1 ay oldu alalı şuanlık memnunum baya 2 k sistem aldım monitor ekran kartı falan baya iyi tık yok şuana kadar
Peki kargolama sürecinde bir sorun oldumu yanlış parça gelmesi arızalı ürün vs ayrıca ürünün faturasını ve kutularını da gönderiyorlar mı ürünle beraber

barça

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Baran yılmaz
Peki kargolama sürecinde bir sorun oldumu yanlış parça gelmesi arızalı ürün vs ayrıca ürünün faturasını ve kutularını da gönderiyorlar mı ürünle beraber
hiç bi sorun olmadı ürün çok iyi paketlenmişti sistem montajı çok iyi yapılmıştı erkan kartı montajını ben yaptım gerisi çok iyi paketlenmişti çok memnunun şu ana kadar

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
burak
ekran kartı aldım çok iyi paketleme ile gönderim sağlandı 1 gün isonra elimde oldu bundan sonra da alışveriş yaparım herhalde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,205
Üyeler
169,691
Son üye
Captain5
Top Bottom