Senin yaptığın özelleştirme ile aynı para oluyor. Sen ram eklemiyorsun. Bu sistemden de rami kaldır. Anakartı değiştir daha ucuz olur. Overclock yapmayacaksan gerek yok anakartı değiştirmene.anakart falan deyişmek lazım deyilmi b 650 anakart daha iyi deyilmi yada başka bi deyişiklik yapamaya gerek yokmu senin paylaştığın sistem onada baktım bi kaç deyişikşil yaptım fazla gldi monitor falan alacam daha
ben sistemimi tebilondan aldım güvenilirtebilon nasıl bi site güvenilir mi? hazır sistem alınır mı?
vala bilmiyomki bi kaç şikayet duydum ne yapsam memenunmusun nasıl geldi sistem hepsi aynımı falanben sistemimi tebilondan aldım güvenilir
hocam özeleştirme yaptım şimdi senin önerdiğin sistemi 43 44 oluyor bana net yazarmısın rica etsem hangi parça aynı kalsın hangi deyişecekSenin yaptığın özelleştirme ile aynı para oluyor. Sen ram eklemiyorsun. Bu sistemden de rami kaldır. Anakartı değiştir daha ucuz olur. Overclock yapmayacaksan gerek yok anakartı değiştirmene.
Ne yaptın at bana.vala bilmiyomki bi kaç şikayet duydum ne yapsam memenunmusun nasıl geldi sistem hepsi aynımı falan
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam özeleştirme yaptım şimdi senin önerdiğin sistemi 43 44 oluyor bana net yazarmısın rica etsem hangi parça aynı kalsın hangi deyişecek
valla sadece ekran kartı takılı gelmedi onun dışında hızlı geldivala bilmiyomki bi kaç şikayet duydum ne yapsam memenunmusun nasıl geldi sistem hepsi aynımı falan
hocam özeleştirme yaptım şimdi senin önerdiğin sistemi 43 44 oluyor bana net yazarmısın rica etsem hangi parça aynı kalsın hangi deyişecek
AMD RYZEN 9600X-GIGABYTE Radeon RX 7800 XTNe yaptın at bana.
Şimdi tabi telefon niye kapandı bilemem. Gerekirse tekrar aranır. soracanız sistem varsa linki atın bakalım alınır mı? veya ne değişmesi lazım gibi şeyler için.bi sistem almayı düşünüyorumda fiyat 40 civarı aradım hazır sistem için aradım dedim yetkili biriyle konuşmak istiyorum dedim tmm dedi telefonu kapattı anlamadım şimdi ne yapayım
bi iki sistem varda alsammı acaba 7800 xt li sistem taksitle
Diğerinde ram 16 almıştın. Bunu 16 yapabilirsin yine fazlaysa fiyat.AMD RYZEN 9600X-GIGABYTE Radeon RX 7800 XT
1 x Sistem Montajı Yapılsın
1 x GIGABYTE A620M-H A620 Soket AM5 PCIe 4.0 DDR5 6400MHz (O.C.) M.2 mATX Anakart
1 x LEXAR NM620X 1TB M.2 NVMe SSD Okuma 3500MB / Yazma 3000MB-LNM620X001T-RNNNG
1 x DeepCool CC560 V2 PF750 750W 80Plus Mid-Tower 4xRainbow Fanlı Mid-Tower Siyah Kasa
1 x XPG LANCER RGB 32GB 6000Mhz CL30 DDR5 EXPO/XMP Ram-AX5U6000C3016G-DCLARBK
1 x AMD Ryzen 5 9600X Soket AM5 5.4GHz/3.9GHz 32MB 65W Zen 5 4nm MPK Kutusuz Fanlı işlemci
1 x GIGABYTE Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16G 16GB GDDR6 256Bit GV-R78XTGAMING OC-16GD AMD Ekran Kartı
rm 16 yapsak alınır mı? yani sistem fiyat da uygun diyorsunDiğerinde ram 16 almıştın. Bunu 16 yapabilirsin yine fazlaysa fiyat.
Uygun demiyorum normal. 9600x ile 40 ya başka sistem yok sanırım.rm 16 yapsak alınır mı? yani sistem fiyat da uygun diyorsun