hocam menüyü ss atabilir misiniz sadece oyun içinden mi açılıyor bu ayarlar ben bulamadım7700 xt kullanıyorum 2.1 çok iyi oldu hikayeli oyunlar da
7000 serisinde yok mu yani .(AFMF 2.1 eklenmiş bilginize.
7700xt kullanıyorum afmf 2.1 var7000 serisinde yok mu yani .(
hocam menüyü ss atabilir misiniz sadece oyun içinden mi açılıyor bu ayarlar ben bulamadım
frostpunk modeli iyi midir sence?
en serin model. boşta 30-35 derece lolde 45 derece ağır oyunlarda 55-65 arası geçmedi hiç.frostpunk modeli iyi midir sence?
6650xt kullanıyorum onda bile var 7000 serisinde de vardır7000 serisinde yok mu yani .(
hacı ben amd driver cleaner ile yapıyorumTAmamdir eyvallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Galiba battlefieldlerin alayı gitmiş bu güncelleme ile inşallah fix yayınlanır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dönerken nasıl dönüş yapıyorsun. Ddu ile silerek mi yoksa direkt eski sürüm mü yüklüyorsun
bu chipset driver nasıl kullanıcaz şimdiböyle bi özellik gelmiş iyi olmuş. Alıntıyı görüntüle
onlar vs bir cok özellik kaldırılmış 9000 serisinde malesef6800 xt den 9070 xt ye geçtikden sonra ddu ile driver silip yeniden yükledim herhangi bir sorun yok ama ayarlarda video kayıt kısmını bulamadım kısayollarda da yok ayrıca önceden normal canlı yayın vs bir sürü seçenek vardı kısayollarda bilgisi olan var mı acaba ben bulamadım maalesef . Alıntıyı görüntüle
6900 xt var 4k da oynuyorum problem yok bilginize. ryzen 5600 işlemci 6900 xt ekran kartım 32 gb ramBattlefield 1 oyunu maalesef bu surumde surekli çöküyor oynanmiyor. Dikkatinize