AFMF 2.1: AMD Software: Adrenalin Edition 25.3.1 Release Notes YAYINLANDI

valla direkt güncellemeyi indirdim şuan 2 defa çöktü pc galiba biraz kötü bir güncelleme

Bu guncelleme bir kaç gün önce gelmemismiydi zaten

7000 serisinde yok mu yani .(
7700xt kullanıyorum afmf 2.1 var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam menüyü ss atabilir misiniz sadece oyun içinden mi açılıyor bu ayarlar ben bulamadım
1741728732297.png

Geldiği gibi kurmuştum hiç bi sıkıntı yoktu ama nedense steel series engine açıldığı zaman siyah ekran göz kırpıyo sürekli anlamadım onu. Bişeyler çakışıyo sadece onda yaptı onuda sürekli kullanıyorum o yüzden eski sürüme döndüm yıllardır .lk defa bi hata aldım o da uygulamadandır belkide çakışıyor vs.. düzelmiştir büyük ihtimal

frostpunk modeli iyi midir sence?
en serin model. boşta 30-35 derece lolde 45 derece ağır oyunlarda 55-65 arası geçmedi hiç.

hatta 65i görmedigimi söyleyebilirim. Gta 5 2K full grafiklerde 63-64 falandı sanırım tam hatırlamıyorum

TAmamdir eyvallah

Galiba battlefieldlerin alayı gitmiş bu güncelleme ile inşallah fix yayınlanır.

Dönerken nasıl dönüş yapıyorsun. Ddu ile silerek mi yoksa direkt eski sürüm mü yüklüyorsun
hacı ben amd driver cleaner ile yapıyorum

6800 xt den 9070 xt ye geçtikden sonra ddu ile driver silip yeniden yükledim herhangi bir sorun yok ama ayarlarda video kayıt kısmını bulamadım kısayollarda da yok ayrıca önceden normal canlı yayın vs bir sürü seçenek vardı kısayollarda bilgisi olan var mı acaba ben bulamadım maalesef .
Ekran görüntüsü 2025-03-16 224243.png

böyle bi özellik gelmiş iyi olmuş. Alıntıyı görüntüle
bu chipset driver nasıl kullanıcaz şimdi

6800 xt den 9070 xt ye geçtikden sonra ddu ile driver silip yeniden yükledim herhangi bir sorun yok ama ayarlarda video kayıt kısmını bulamadım kısayollarda da yok ayrıca önceden normal canlı yayın vs bir sürü seçenek vardı kısayollarda bilgisi olan var mı acaba ben bulamadım maalesef . Alıntıyı görüntüle
onlar vs bir cok özellik kaldırılmış 9000 serisinde malesef

Battlefield 1 oyunu maalesef bu surumde surekli çöküyor oynanmiyor. Dikkatinize
6900 xt var 4k da oynuyorum problem yok bilginize. ryzen 5600 işlemci 6900 xt ekran kartım 32 gb ram

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,236
Üyeler
173,784
Son üye
BerkanOfficial
Geri