Neler Yeni

🔥İndirim Next YE-65GFSG8-QLED 19.999 TL

efeeeeeee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Efe
evet hocam onu aldım teşekkürler yarın elimde olucak kurulum hemen olursa ilk izlenimimi iletirim.
Duvar apartı aldınız mı hocam? aldıysanız hangi duvarı aparatını aldınız ben almayi düşünüyorum da bulamadım hangisi uyar uymaz

DenV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Furkan Gürkan
Duvar apartı aldınız mı hocam? aldıysanız hangi duvarı aparatını aldınız ben almayi düşünüyorum da bulamadım hangisi uyar uymaz
maalesef hocam o konuda bilgim yok konsolun üstüne koyacağım kendim ama bildiğim kadarıyla gelen ekipler satıyor tabi kendiniz alıp taksanız daha ucuza oluyordur en kötü alıp ekiplere sorabilirsiniz ama bildiğim kadarıyla zaten duvar apartlarında yazıyor hepsi uyumludur yani 65 inç için olanların biraz araştırın isterseniz.

Seyfitek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Seyfi Tek
maalesef hocam o konuda bilgim yok konsolun üstüne koyacağım kendim ama bildiğim kadarıyla gelen ekipler satıyor tabi kendiniz alıp taksanız daha ucuza oluyordur en kötü alıp ekiplere sorabilirsiniz ama bildiğim kadarıyla zaten duvar apartlarında yazıyor hepsi uyumludur yani 65 inç için olanların biraz araştırın isterseniz.
Hocam merhaba. Bende dün sipariş verdim fakat hiç bir yerde gerçek resmi dahi bulunmuyor. Elinize ulaştığınızda hem görsellerini hemde ilk deneyimlerini paylaşma şansınız var mı acaba ?

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
58 inch modeli var bazı sorunlar yaşadım sakal vb gibi yerlerde titreme oluyordu(çoğu tv de varmış bu ben bilmiyordum) linkte video mevcut onun dışında malzeme kalitesi vs çok güzel görüntüsünü de çok beğeniyorum 13.5k ya aldım ocak ortasında https://inceleriz.com/forum/konular/next-ye-58020gfsg5-4k-ekran-titremesi.10541/
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada tv alırken cof sayısını bulup bakın en önemli şeylerden biri tv ömrünü belirliyor gibi düşünebilirsiniz 58 lik modelde 12 cof var yeterli 12 aşağısı olmamalı

sako.TPZ

80+ Bronze
58 inch modeli var bazı sorunlar yaşadım sakal vb gibi yerlerde titreme oluyordu(çoğu tv de varmış bu ben bilmiyordum) linkte video mevcut onun dışında malzeme kalitesi vs çok güzel görüntüsünü de çok beğeniyorum 13.5k ya aldım ocak ortasında https://inceleriz.com/forum/konular/next-ye-58020gfsg5-4k-ekran-titremesi.10541/
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada tv alırken cof sayısını bulup bakın en önemli şeylerden biri tv ömrünü belirliyor gibi düşünebilirsiniz 58 lik modelde 12 cof var yeterli 12 aşağısı olmamalı
Sakaldaki titreme keskinlik ayarıyla ilgili olabilir mi

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Sercan Güre
trendyolda tcl 55c745 modeli 33 bin acaba 10 bin daha koyup onu mu almak mantıklı olur bilemedim ip tv den maç izlerim film izlerim o kadar

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Sercan Güre
55 yeterliyse tcl daha mantıklı olur
yani yeterli bütçem 25-30k civarı da amacım uydu kanalları ip tv'den maçları ve filmler izlemek şuan düşmüşken alayım dedim sizin öneriniz varmı izleme mesafesi de 3.5metre

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,415
Üyeler
169,714
Son üye
aliberat123
Top Bottom