❌İndirim Bitti! Next YE-65GFSG8-QLED 19.999 TL

Adres hatası alıyorum başka yaşayan var mı ? alamıyorum tv yi
Stokta da gözüküyor aslında hocam nasıl adres hatası verıyor ss atın isterseniz yardımcı olayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kargo geldide ekipler bugün kuruluma gelmedi yarın akşam gelicez dediler bekliyorum
Hocam kurulum için nereyi aradınız kendileri mi geliyor benim mi aramam lazım

Son düzenleme:
Stokta da gözüküyor aslında hocam nasıl adres hatası verıyor ss atın isterseniz yardımcı olayım

Kutunun üzerinde bi numara var onu arayıp söyledim amazondan next marka televizyon aldım vs diye onlar yönlendiriyor zaten.

Ekran görüntüsü 2025-03-12 221619.jpg

farklı adreslerle denedim sonuç aynı arkadaşım da alamıyor müşteri hizmetlerine yazdık ben de alamıyorum demiş alan nasıl aldı merak ediyorum

Alıntıyı görüntüle
farklı adreslerle denedim sonuç aynı arkadaşım da alamıyor müşteri hizmetlerine yazdık ben de alamıyorum demiş alan nasıl aldı merak ediyorum
Hocam sanırsam oturdugunuz ilçeden kaynaklı olabilir küçük ilçelere büyük kargo göndermiyor sanırım ya da aldıgınız site amazon.com.tr mi? Telefondan amazonu indirin ordan almayı deneyin hocam ben telefondan aldım

Son düzenleme:
Hocam sanırsam oturdugunuz ilçeden kaynaklı olabilir küçük ilçelere büyük kargo göndermiyor sanırım ya da aldıgınız site amazon.com.tr mi? Telefondan amazonu indirin ordan almayı deneyin hocam ben telefondan aldım
Telefondan da aynı hocam kütahya nın simav ilçesinde oturuyorum belki de dediğiniz gibidir bilmiyorum

Bilgisi olan biraz ayrıntı verebilir mi ? Nasıl bir model ? Almaya değer mi ? Bu fiyat bandında daha iyisi geldi mi ?
Abi seni cevapsiz birakan eller kirilsin yav. Hahah. Fazla bilgim yok ama selam etmek istedim sana :D Bir ara biraz arastirdim, yabanci sitelerde guzel incelemeler buldum ama TR de satilan modellerin cogu yok tabii. Oradan yola cikmak zor oluyor. Ben kendimce ozellikle rtings uzerinde incelemesi olmayan TV almamaya calisiyorum, ese dosta da oyle tavsiye ediyorum.

Ürünü almayı düşünüyorum sizce alınır mı ve ürünü aldıktan sonra servisini çağırmayıp hiç kutudan açmayıp 1 sene sonra servis arayıp kurulum yaptırabiliyor muyum garanti o zaman mı başlar teşekkürler

Geri