🔥İndirim Next YE-65GFSG8-QLED 19.888,00TL

Ağa sen çok şanssızmışsın. Ayarlarına bak ama avmdekilerin. Yansıma yapmasın daha iyi görünsün diye arka ışığı köklüyorlar. Müsade ederlerse evde kullanacağın ayar neyse ona ayarla öyle bak.
Aynen dediğin gibi ışık ayarlarını bilerek ona göre yapıyorlar, aslında yandan bakınca beyaz görünmesin yeter ıps olmasa bile ekranı. Çünkü koltuklar yanda tv ortada kalmış olacak salon planında yandan izleyeceğiz yani en önemli şart o .

58 inc olanı aldım ayaklarından bırı ıcınde cıkmadı amazon saolsun ucretın %10 nunu geri iade etti 1488 tl sını..

Parlaklık canlılık nasıl. Sağlam bir parlaklık varmıdır
Ben üretici fırmayı aradım servıs degılde kendım kurulum yapsam nasıl olur dedim garanti dısı felan kalmaz dediler kendım kurulum yaptım testlerınıde yaptım sorun yok sesi felan gayet yeterli youtubede vıdeolar da kasma donma olmuyor gayet akıcı uygulamarda da öyle ölü pixsel felan yok şimdi pc ye bagladım 2. ekran gıbı kullanıyorum sadece sanki 58. inc tv ye 4k yetersiz geliyormuş gibi geldi bana daha kaliteli bekliyordum ama ev için ideal bu fiyatlara ben parlaklıgı felan acma geregi duymadım gayet yeterlıydı fabrıka ayarları

Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
LG paneli var diyorlar dogruysa çok iyi

Ben üretici fırmayı aradım servıs degılde kendım kurulum yapsam nasıl olur dedim garanti dısı felan kalmaz dediler kendım kurulum yaptım testlerınıde yaptım sorun yok sesi felan gayet yeterli youtubede vıdeolar da kasma donma olmuyor gayet akıcı uygulamarda da öyle ölü pixsel felan yok şimdi pc ye bagladım 2. ekran gıbı kullanıyorum sadece sanki 58. inc tv ye 4k yetersiz geliyormuş gibi geldi bana daha kaliteli bekliyordum ama ev için ideal bu fiyatlara ben parlaklıgı felan acma geregi duymadım gayet yeterlıydı fabrıka ayarları
O zaman gerçek 4k değildir. 2k falandır

75 inç tv lere bile 4k koyuyorlar yani aslında sizin ürünün paneli yetersiz bunun yerine miniled veya oled bir panel olsaydı fikriniz değişirdi emin olun qd panel var içinde ama iyi bir qd değil inceleme videosundaki kişi de bunu belirtiyor zaten renk değerleri gibi değişkenler çok etkiliyor

75 inç tv lere bile 4k koyuyorlar yani aslında sizin ürünün paneli yetersiz bunun yerine miniled veya oled bir panel olsaydı fikriniz değişirdi emin olun qd panel var içinde ama iyi bir qd değil inceleme videosundaki kişi de bunu belirtiyor zaten renk değerleri gibi değişkenler çok etkiliyor
haklısınız katılıyorum 13.400 tl ye geldi bana şuan animeleri film leri dizileri izliyorum beni tatmin ediyor kaliteli bir şey istiyorsanız 25k yi gözden cıkarmanız gerekiyor kendi düşüncem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O zaman gerçek 4k değildir. 2k falandır
4k ama panel cok kaliteli degil bu yüzden böyle

Ben onvo aldığımda bu 15k dı 50 inch Onvoyu aldım 12.5k bu daha mı iyi çözemedim

Kanka 43 inç 7k lık tvsinden aldım yandan bakınca tv ekranı çok beyaz oluyordu. Bunlarda olur mu o? Yoksa samsung 50 inç qled alcam.
O dediğin panelden kaynaklı yandan bakınca bozulmamasını istiyorsan ips panel alacaksın va panellerde izleme açısı düşük olur dediğin samsungun 50q60c modeli bende vardı o da va paneldi yandan bakınca beyazlaşıyordu

O dediğin panelden kaynaklı yandan bakınca bozulmamasını istiyorsan ips panel alacaksın va panellerde izleme açısı düşük olur dediğin samsungun 50q60c modeli bende vardı o da va paneldi yandan bakınca beyazlaşıyordu
Tabi ki panelle de ilgisi var ama next'te anormal derecede idi, iade edip samsung qled tv aldım o da va panel hata 13 yıllık eski tv de va paneldi ama aldığım next tv kadar asla beyazlama yapmıyordu. Samsung'tan da gayet memnunum onmda da çok minimal derecede. Next'te ciddi anlamda beyazlıyordu. Tabii daha pahalı ürünlerinde belki bu durum yoktur deneyimlemedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,021
Üyeler
183,046
Son üye
emrylcn9
Geri