Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Next YE-65GFSG8-QLED 19.999 TL

DenV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Furkan Gürkan
Hocam benim elime ulaştı TV kurulmasını bekleyeceğim yarın gelip kuracaklar
Bugün kuruldu görüntüden memnunum bi önceki tv çok kalitesizdi boyutu gerçekten büyük 2-3 metre uzaktan izliyorum sinemada hissiyatı yaratıyor o konuda mutluyum renkler ve ışık benim için yeterli fiyatına değdi diyebilirim uzun kullanımda görücez bi problem olacak mı ama genel olarak fiyatına göre uygun bir televizyon

Halloween

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Ertan
Bugün kuruldu görüntüden memnunum bi önceki tv çok kalitesizdi boyutu gerçekten büyük 2-3 metre uzaktan izliyorum sinemada hissiyatı yaratıyor o konuda mutluyum renkler ve ışık benim için yeterli fiyatına değdi diyebilirim uzun kullanımda görücez bi problem olacak mı ama genel olarak fiyatına göre uygun bir televizyon
hocam parlaklık ve canlılık nasıl acaba ? qled genelde parlak ve canlı oluyorda sizdeki canlı moda alınca baya parlak oluyormu peki ?

adroxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Şahin Saydan
Arkadaşlar bu gibi televizyonlar öyle karşıma alıyım uber görüntü kalitesi bekleyim denilen cihazlar değildir az çok araştırın iyi markalara yönelin herkesin durumu olacak diye bir şey yok biliyorum ama tv konusunda LG bu işin piridir diğer markalarda bütçenize göre malzeme verir benim kafa yapım bir tv alınacaksa iyisinin alınmasından yana belki bazı arkadaşlar süs olsun diye alıyordur ama ben aşırı film izleyen ve ps5 pro veya pc bağlayan birisiyim o yüzden bu dediklerim haricinde karasal yayın izlerim uçup kaçmasın deniliyorsa bu bile fazladır panel 4k olabilir ama qled ledin bir 1 katman fazlasıdır kısaca tv alma gibi bir hevesiniz var ise ve cidden kullanacaksanız mini led ve OLED tvlere yönelmeniz tamamen şahsi fikrimdir para keyif sizlere aittir zamanında onvo tvleri pompaladılar piyasaya mehmet atmaca şimdi umursamıyor buda ona benzemesin.

DenV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Furkan Gürkan
Ürünü almayı düşünüyorum sizce alınır mı ve ürünü aldıktan sonra servisini çağırmayıp hiç kutudan açmayıp 1 sene sonra servis arayıp kurulum yaptırabiliyor muyum garanti o zaman mı başlar teşekkürler
amazona bir sorun isterseniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Baya parlak olmaz 330cd parlaklıgı var orta seviye
Hocam parlaklıktan kasıt veya beklentinin ne olduğunu bilmiyorum ama bana parlak geldi hatta parlaklığını düşürdüm daha üst segment bir televizyon kullanmadığım için bana normal geldi tabi ortalama 450cd falan oluyormuş herhalde de nası bi farklılığı var bilmiyorum ama karanlık değil görüntüler ben görüntü kalitesinden memnunum.

sako.TPZ

80+ Bronze
amazona bir sorun isterseniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam parlaklıktan kasıt veya beklentinin ne olduğunu bilmiyorum ama bana parlak geldi hatta parlaklığını düşürdüm daha üst segment bir televizyon kullanmadığım için bana normal geldi tabi ortalama 450cd falan oluyormuş herhalde de nası bi farklılığı var bilmiyorum ama karanlık değil görüntüler ben görüntü kalitesinden memnunum.
Olabilir belki bunun peak parlaklıgı 450 falandır sitesinde yazmamıslar ama

weblen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
yasin karaca
Hocam iyi akşamlar. Ürünün görüntüsünü ve parlaklığını görebilmemiz için fotoğraflar ekler misiniz? Mümkünse menüsünün fotoğrafı da olsun.

DenV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Furkan Gürkan
Hocam iyi akşamlar. Ürünün görüntüsünü ve parlaklığını görebilmemiz için fotoğraflar ekler misiniz? Mümkünse menüsünün fotoğrafı da olsun.
Hocam ancak yarın akşam 8-9 gibi ekleyebilirim
Olabilir belki bunun peak parlaklıgı 450 falandır sitesinde yazmamıslar ama
330 yazmışlar epeyde ama bana görüntüler karanlık gelmedi bir tane 4k film izledim kalite renkler iyiydi tabi ki üst segment marka modeller daha iyidir ben fiyat performans açısından görüntüden memnunum daha önce 1080p 50 inç 2 adet televizyonum oldu hepsi çok kararmıştı zamanla bu ekran şifa gibi geldi.

efeeeeeee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Efe
Hocam ancak yarın akşam 8-9 gibi ekleyebilirim

330 yazmışlar epeyde ama bana görüntüler karanlık gelmedi bir tane 4k film izledim kalite renkler iyiydi tabi ki üst segment marka modeller daha iyidir ben fiyat performans açısından görüntüden memnunum daha önce 1080p 50 inç 2 adet televizyonum oldu hepsi çok kararmıştı zamanla bu ekran şifa gibi geldi.
Hocam kurdular Televizyonuda sanki bazi kanallar 480p gibi siz görüntü ayarı yaptınız yapmam gereken bir şey var mı?

DenV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Furkan Gürkan
Hocam kurdular Televizyonuda sanki bazi kanallar 480p gibi siz görüntü ayarı yaptınız yapmam gereken bir şey var mı?
Hocam yayınlar max 1080p oldugundan genis ekranda öyle gözüküyor diye düşünüyorum bi ayar yapmadim ben genel olarak film dizi amaçlı izledigimden canlı tv ye oyle bi baktım sadece dediğiniz gibi olabilir.

Ekler

• IMG_20250314_212637.jpg
    IMG_20250314_212637.jpg
    599.7 KB · Hit: 119
  • IMG_20250313_192545.jpg
    IMG_20250313_192545.jpg
    673.5 KB · Hit: 119

efeeeeeee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Efe
Hocam yayınlar max 1080p oldugundan genis ekranda öyle gözüküyor diye düşünüyorum bi ayar yapmadim ben genel olarak film dizi amaçlı izledigimden canlı tv ye oyle bi baktım sadece dediğiniz gibi olabilir.
Hocam şimdi 4k film izledim prime videodan çok iyi ben çok beğendim renkler falan tam istedigim gibiydi hiç yorum olmamasına rağmen bekledigimden iyi çıktı diyebilirim sadece görünütüsü büyük oldugundan normal tv kanalların bazıları ekrana sıgmıyor ama HD kanalları acarsanız kalitesi güzel oluyor

Top Bottom