Arkadaşlar bu tarz ekran alıyorum bütçem çok yokta 55 inç next 12 ye düşmüş ama qled değil sanırım qledin ne gibi artısı var 55 veya 65 inç olması benim için çok mühim değil 55 te işimi görür de farka değer diyorsanız 65 inçliği düşüneceğim
Buradaki qled giriş seviye olduğundan çok fark olacağını düşünmüyorum 55 inç sizin için yeterliyse üzmezArkadaşlar bu tarz ekran alıyorum bütçem çok yokta 55 inç next 12 ye düşmüş ama qled değil sanırım qledin ne gibi artısı var 55 veya 65 inç olması benim için çok mühim değil 55 te işimi görür de farka değer diyorsanız 65 inçliği düşüneceğim
dayanamayıp 65 inçi aldım bakalım umarım memnun kalırım konu için teşekkürler.Buradaki qled giriş seviye olduğundan çok fark olacağını düşünmüyorum 55 inç sizin için yeterliyse üzmez
Hocam bu tv nin işlemcisi vs konusunda bilginiz var mı ?Hayırlı olsun üzeceğini düşünmüyorum zaten beğenmezseniz amazon ikiletmeden iadesini alır
Hocam bende almayı düşünüyorum iyi mi sizce şuan 20000 TL'ye daha iyisi yok gibi model yılı 2025 galibaUygun fiyatlı 65 inç qled arayanlar için çok iyi fiyat marka zaten kalitesiz ürün üretmiyor
Next YE-65GFSG8-QLED
Hocam bende almayı düşünüyorum amazondaki 19.999 TL olanı mı aldınız hayırlı olsun şimdidendayanamayıp 65 inçi aldım bakalım umarım memnun kalırım konu için teşekkürler.
2025 model bence alınır bu bütçede bu özellikte alternatifi yokHocam bende almayı düşünüyorum iyi mi sizce şuan 20000 TL'ye daha iyisi yok gibi model yılı 2025 galiba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bende almayı düşünüyorum amazondaki 19.999 TL olanı mı aldınız hayırlı olsun şimdiden
evet hocam onu aldım teşekkürler yarın elimde olucak kurulum hemen olursa ilk izlenimimi iletirim.Hocam bende almayı düşünüyorum iyi mi sizce şuan 20000 TL'ye daha iyisi yok gibi model yılı 2025 galiba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bende almayı düşünüyorum amazondaki 19.999 TL olanı mı aldınız hayırlı olsun şimdiden
Yorumlarınızı bekliyoruz hocamevet hocam onu aldım teşekkürler yarın elimde olucak kurulum hemen olursa ilk izlenimimi iletirim.