Neler Yeni

Çözüldü✓ Temu Ücret İadesi Gelmiyor.

Mithril

80+ Silver
Kredi kartıyla ne biliyim hocam sıkıntı çıkmasın şimdi
aslında kredi kartı en güvenlisi hocam çünkü harcama itirazları en hızlı şekilde kredi kartlarında çözülüyor. Eğer kredi kartı numaranı temu satar bir şey yapar falan diye düşünüyorsanda sadece sanal kredi kartını aktif et bu kadar.

Oguz...

80+ Bronze
kredi kartıyla alış veriş yaptım normalde 30dkka olmadan gözükür ama bu sefer gözükmedi. 20 küsür gün oldu. birde ocaktan sonra alımlarda arn numarası yok .(sipay veya izico üstünden ödeme olduğu için heralde) itiraz ettim bekliyorum.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Sevgi Güneş
kredi kartıyla alış veriş yaptım normalde 30dkka olmadan gözükür ama bu sefer gözükmedi. 20 küsür gün oldu. birde ocaktan sonra alımlarda arn numarası yok .(sipay veya izico üstünden ödeme olduğu için heralde) itiraz ettim bekliyorum.
Bende harcama itirazı yaptım yetmedi temuya yazdım yet edi bddk ya yazdım yok hiçbir şekilde tarafıma dönüş yapılmadı. Şikayetvar adlı sitede zaten dünya kadar şikayet var temuyla alakalı kimi almış kimi alamamış alanlara sordum. Kimi bekledim hiçbir şey yapmadım 2 ayın sonunda yattı demiş kimi bankamı darladım 6 ay sonunda paramı alabildim demiş kimi para tarafıma yatırılmamış demiş demiş de demiş mağduriyet silsilesi diz boyu anlayacağınız. Bu arada hani bddk ya şikayet edince hemen çözülüyordu hani nerde??? Elim böğrümde bekliyorum 2 haftadır şaka mı bu?

bubu13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Savaş
Aynı durumdan muzdaribim 7 Şubat'ta 5 dakika arayla 2 ayrı siparişimi iptal ettim temu onaylandı bugün Mart 12 hala iadelerim kartıma yatmadı harcama itirazi yaptım yapıkredi bankasina 120 gün inceleme süresi verdi son olarak BDDK ya yazdım şimdi bakalım ne olacak

Top Bottom