Neler Yeni

DA Foruma Ne Amaçla Geldiniz?

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem
Hocalarım sa,
bu foruma ilk neden ve nasıl geldiniz?

başlatıyorum,,
2. El ekran kartı almaya çalışırken birçok forum sitesi araştırdım ve en beğendiğimden devam ettim.:peepokalp:

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
571
İsim
Buğra Aykaç
2024 Aralık'ta Technopat Sosyal'daydım orada 1 haftadan fazla kaldım sonra bir nedenden dolayı Technopat Sosyal üyeliğini sildim ve başka bir forum arayışına çıktım. Donanım Haber'e girecektim ama orasının arayüzü gözümü kanatmıştı derken burayı buldum (Aslında burayı daha önce biliyordum) ve buraya üye oldum. Bu kadar basit.

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,237
İsim
Ege
Technopata üye olmaya çalıştım reddetti 2 kere sinirlendim sonra onay aldı onay aldıktan sonra modlara sövdüm ban yiyip burayı keşfettim.

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2024 Aralık'ta Technopat Sosyal'daydım orada 1 haftadan fazla kaldım sonra bir nedenden dolayı Technopat Sosyal üyeliğini sildim ve başka bir forum arayışına çıktım. Donanım Haber'e girecektim ama orasının arayüzü gözümü kanatmıştı derken burayı buldum (Aslında burayı daha önce biliyordum) ve buraya üye oldum. Bu kadar basit.
hocam bende ilk technopat sosyala gitmiştim ve sonradan bende üyeliğimi sildim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Technopata üye olmaya çalıştım reddetti 2 kere sinirlendim sonra onay aldı onay aldıktan sonra modlara sövdüm ban yiyip burayı keşfettim.
Forumdaki çoğu kişi ilk Technopata uğruyor. Keşke intenete forum yazınca ilk başta DA forum gözükebilse

1905

80+ Silver
her yerde bilgisayar nasıl toplanır görüyordum ancak kimse uyumluluklarla ilgili bilgi paylaşmıyordu hangi işlemci hangi anakart ile uyumlu olur vs vs. hatta hiç unutmuyorum evde bi defterim var küçük kareli ona her şeyi not almıştım. heyt be.. işlemcinin sonuna u gelirse ne olur h gelirse ne olur vs onlara kadar not tutup kendimce sistem topluyordum uyumlu mu diye bakıyordum.

The Semih

80+ Gold
Bilgi edinmek ve Bilgi paylaşmak için gelmiştim fakat sonradan, bilgi dışında herşeyin konuşulduğunu gördüm soğudum. Techolay forumda olan varmı nasıl orası ?

technopattan bıktığım için gelmiştim. büyük ihtimal bunun sebebi nokta ve büyük harf zorunluluğu bide @Emre Zengin ve @EFI Shell gibi kişiler var iykide gelmişim

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,054
İsim
efe araci
diğer forumlarda sorularıma laf edip kötü uslüp kullandılar abdullah abiyi çok seviyordum forumu olduğunu öğrendim katıldım insanlar çok nazik modlar çok iyi asıl gelme amacım insanlara yardım etmek 2. amacım hatalarımı düzelten insanlara teşekkür edip bilgime bilgi katmak.

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Umut
Hocalarım sa,

başlatıyorum,,
2. El ekran kartı almaya çalışırken birçok forum sitesi araştırdım ve en beğendiğimden devam ettim.:peepokalp:
technopatta bir soru soruyorum mesela sistem iyi mi diye sistemden çok fiyatına takılıyorlar bu yüzden de pek sevmedim orayı fakat buradaki insanlar çok yardımcı oluyorlar

MufasaBoss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Şahin
Hocalarım sa,

başlatıyorum,,
Okulu Bıraktığım Boşluğa Düştüm Arkadaşlarım Başka İnsanlarla Takılıyordu Kuzenimde Öyle Sonra Türk Forum Siteleri Yazdım Çıkan 3 Tanesine Üye Oldum Kızlar Soruyora Bile Üyeyim.
İlk Tecnophat Üyeliğim Vardı Aktif Kullanıyordum Noktalama İşaretlerinden Dolayı 5 Uyarı Aldım Sonra Üyeliğimi Sildirdim

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,054
İsim
efe araci
Okulu Bıraktığım Boşluğa Düştüm Arkadaşlarım Başka İnsanlarla Takılıyordu Kuzenimde Öyle Sonra Türk Forum Siteleri Yazdım Çıkan 3 Tanesine Üye Oldum Kızlar Soruyora Bile Üyeyim.
İlk Tecnophat Üyeliğim Vardı Aktif Kullanıyordum Noktalama İşaretlerinden Dolayı 5 Uyarı Aldım Sonra Üyeliğimi Sildirdim
aynı şekil 30 dakika yazı yazdım sorunumla ilgili üstüne hem konum silindi hem de uyarı aldım :D mail mi yazıyoruz yardım mı istiyoruz bu kadar kasmaya gerek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,204
Üyeler
171,888
Son üye
ceyoox
Top Bottom