Hocam tetikleri çok yumuşak deniyor eos pro için o yüzden ondan uzaktım birazFantech Shooter III veya Eos PRO alman çok daha mantıklı. Hem garantisi var , hem sıfır hem de dediklerinden daha iyi. wraithesports.com 'da var
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
Fantech Shooter III Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Fantech EOS Pro Gamepad
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
G5 pro max se aldım, bugün elime ulaştı. İlk testlerini yaptım ve beni tatmin etti gerçekten. Triggerlar ne çok ağır ne de çok hafif bence yarış oyunu için ideal sertlikte, aynı zamanda hassas benim çok hoşuma gitti. Aynı şekilde joysticklerin hissiyatı da çok güzel ve baya hassaslar içte deadzone yok. Hem trigger hem de joysticklerde olabilecek en minimal şekilde hareket ettirmeme rağmen algıladı. Ağırlık olarak güzel önceki kolum gamesir g7ydi ondan sanırım daha hafif. Ona göre eksisi abxy tuşlarının mekanik olmaması ve tutulacak yerdeki dokunun yumuşak kaymaz olması yerine plastiğe işlenmiş olması. Mekanik tuşlar çok sorun değildi benim için eğer tuşların hissiyatı da güzel olsun derseniz easysmx x20 almanız daha mantıklı olur. Plastiğe işlenmiş tutamaç yerleri ise kaymaya gene sebep olmuyor elime güzel oturdu. Aynı zamanda şarj istasyonu da geliyor kolla beraber, bence 2800 liraya paramın hakkını verdi fazlasıyla
Tetikleri falan cidden çok yumuşak hiç gerçekçi hissiyatı vermiyor aldım ve geri iade ettim G5 aldım memnunum ayrıca bu ürünün garantisi yokmuş gibi söylemişsin ama var yani bunun daFantech Shooter III veya Eos PRO alman çok daha mantıklı. Hem garantisi var , hem sıfır hem de dediklerinden daha iyi. wraithesports.com 'da var
![]()
![]()
Fantech EOS Pro Gamepad
hocam bariz wraith reklamı yapıyorsun her posttaFantech Shooter III veya Eos PRO alman çok daha mantıklı. Hem garantisi var , hem sıfır hem de dediklerinden daha iyi. wraithesports.com 'da var
![]()
![]()
Fantech EOS Pro Gamepad
++ hocam bende aldım cok cok memnunum +1 tavsiyedir. Fiyatına göre tatmin edici.G5 pro max se aldım, bugün elime ulaştı. İlk testlerini yaptım ve beni tatmin etti gerçekten. Triggerlar ne çok ağır ne de çok hafif bence yarış oyunu için ideal sertlikte, aynı zamanda hassas benim çok hoşuma gitti. Aynı şekilde joysticklerin hissiyatı da çok güzel ve baya hassaslar içte deadzone yok. Hem trigger hem de joysticklerde olabilecek en minimal şekilde hareket ettirmeme rağmen algıladı. Ağırlık olarak güzel önceki kolum gamesir g7ydi ondan sanırım daha hafif. Ona göre eksisi abxy tuşlarının mekanik olmaması ve tutulacak yerdeki dokunun yumuşak kaymaz olması yerine plastiğe işlenmiş olması. Mekanik tuşlar çok sorun değildi benim için eğer tuşların hissiyatı da güzel olsun derseniz easysmx x20 almanız daha mantıklı olur. Plastiğe işlenmiş tutamaç yerleri ise kaymaya gene sebep olmuyor elime güzel oturdu. Aynı zamanda şarj istasyonu da geliyor kolla beraber, bence 2800 liraya paramın hakkını verdi fazlasıyla
Wraith önererek elime geçen en ufak bir şey bulursan sana istediğin kadar G5 alırım. En ufak bir kazancım yok. Kendim kullanıyorum memnunum o yüzden öneriyorum. Boş boş konuşmayın. G5'e de çöp demedim zaten, ben kendi tecrübelerime öneri yapıyorum sadece. Bir de çok bariz diyorsun aptl aptl. Daha konuşmayı bilmiyorsun gelmişsin burda laf atıyorsun insanlara. Sen G5 önerirken ne kazanıyorsan ben de onu kazanıyorum. Benim o iki kolu önerme sebebim Easysmx yerine daha mantıklı olduğunu düşünmem. Garantisi var ve kendini kanıtlamış bir firmanın ürünü. Kim ne alırsa alsın bana ne G5 alana da hayırlı olsun o da kötü değil. Çok bilmişlik yapıp insanları bilip bilmeden yargılamayı bırak sen de.hocam bariz wraith reklamı yapıyorsun her posttacok bariz belli ediyorsun YABMA ! cünkü G5 Serisi dünyada bilinen bayaa sağlam bir gamepad katipke de belirtmiş inceleme olarak böyle marka kötüleyip baska markayı boostlamaya calısırsan daha antipatik durur.
++ hocam bende aldım cok cok memnunum +1 tavsiyedir. Fiyatına göre tatmin edici.
Evet yumuşak biraz herkesin hoşuna gitmeyebilir. Hayırlı olsun. Garantisi yok dediğim G5 değildi Easysmx için dedim onu yanlış anlaşılmış.Tetikleri falan cidden çok yumuşak hiç gerçekçi hissiyatı vermiyor aldım ve geri iade ettim G5 aldım memnunum ayrıca bu ürünün garantisi yokmuş gibi söylemişsin ama var yani bunun da![]()