Neler Yeni

Çözüldü✓ Easysmx x10 vs machenike g5 pro max

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Süleyman Selim Avseren
G5 pro max play edition n11 üzerinden 2500 liraya geliyor, x10 ise sahibindenden 2130a geliyor. F1 oynamak için alıyorum hangisi daha iyi olur

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Fantech Shooter III veya Eos PRO alman çok daha mantıklı. Hem garantisi var , hem sıfır hem de dediklerinden daha iyi. wraithesports.com 'da var
Mesaj otomatik birleştirildi:

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Süleyman Selim Avseren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fantech Shooter III veya Eos PRO alman çok daha mantıklı. Hem garantisi var , hem sıfır hem de dediklerinden daha iyi. wraithesports.com 'da var

Hocam tetikleri çok yumuşak deniyor eos pro için o yüzden ondan uzaktım biraz

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Süleyman Selim Avseren
G5 pro max se aldım, bugün elime ulaştı. İlk testlerini yaptım ve beni tatmin etti gerçekten. Triggerlar ne çok ağır ne de çok hafif bence yarış oyunu için ideal sertlikte, aynı zamanda hassas benim çok hoşuma gitti. Aynı şekilde joysticklerin hissiyatı da çok güzel ve baya hassaslar içte deadzone yok. Hem trigger hem de joysticklerde olabilecek en minimal şekilde hareket ettirmeme rağmen algıladı. Ağırlık olarak güzel önceki kolum gamesir g7ydi ondan sanırım daha hafif. Ona göre eksisi abxy tuşlarının mekanik olmaması ve tutulacak yerdeki dokunun yumuşak kaymaz olması yerine plastiğe işlenmiş olması. Mekanik tuşlar çok sorun değildi benim için eğer tuşların hissiyatı da güzel olsun derseniz easysmx x20 almanız daha mantıklı olur. Plastiğe işlenmiş tutamaç yerleri ise kaymaya gene sebep olmuyor elime güzel oturdu. Aynı zamanda şarj istasyonu da geliyor kolla beraber, bence 2800 liraya paramın hakkını verdi fazlasıyla

Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
z
hayırlı olsun hocam
G5 pro max se aldım, bugün elime ulaştı. İlk testlerini yaptım ve beni tatmin etti gerçekten. Triggerlar ne çok ağır ne de çok hafif bence yarış oyunu için ideal sertlikte, aynı zamanda hassas benim çok hoşuma gitti. Aynı şekilde joysticklerin hissiyatı da çok güzel ve baya hassaslar içte deadzone yok. Hem trigger hem de joysticklerde olabilecek en minimal şekilde hareket ettirmeme rağmen algıladı. Ağırlık olarak güzel önceki kolum gamesir g7ydi ondan sanırım daha hafif. Ona göre eksisi abxy tuşlarının mekanik olmaması ve tutulacak yerdeki dokunun yumuşak kaymaz olması yerine plastiğe işlenmiş olması. Mekanik tuşlar çok sorun değildi benim için eğer tuşların hissiyatı da güzel olsun derseniz easysmx x20 almanız daha mantıklı olur. Plastiğe işlenmiş tutamaç yerleri ise kaymaya gene sebep olmuyor elime güzel oturdu. Aynı zamanda şarj istasyonu da geliyor kolla beraber, bence 2800 liraya paramın hakkını verdi fazlasıyla

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Süleyman Selim Avseren
Bendeki kolun sol triggerinda hafif bi tıkırtı sesi vardı o yüzden iadeye gönderdim. Güzel kol hissiyatını beğendim ama sanırım bana gelende bir sorun vardı, gene de risk almaman için başka model bakacağım

Kasv4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
umut ceyhan

Tetikleri falan cidden çok yumuşak hiç gerçekçi hissiyatı vermiyor aldım ve geri iade ettim G5 aldım memnunum ayrıca bu ürünün garantisi yokmuş gibi söylemişsin ama var yani bunun da :D

fr1stt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ata

hocam bariz wraith reklamı yapıyorsun her postta :D cok bariz belli ediyorsun YABMA ! cünkü G5 Serisi dünyada bilinen bayaa sağlam bir gamepad katipke de belirtmiş inceleme olarak böyle marka kötüleyip baska markayı boostlamaya calısırsan daha antipatik durur.

++ hocam bende aldım cok cok memnunum +1 tavsiyedir. Fiyatına göre tatmin edici.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
hocam bariz wraith reklamı yapıyorsun her postta :D cok bariz belli ediyorsun YABMA ! cünkü G5 Serisi dünyada bilinen bayaa sağlam bir gamepad katipke de belirtmiş inceleme olarak böyle marka kötüleyip baska markayı boostlamaya calısırsan daha antipatik durur.

++ hocam bende aldım cok cok memnunum +1 tavsiyedir. Fiyatına göre tatmin edici.
Wraith önererek elime geçen en ufak bir şey bulursan sana istediğin kadar G5 alırım. En ufak bir kazancım yok. Kendim kullanıyorum memnunum o yüzden öneriyorum. Boş boş konuşmayın. G5'e de çöp demedim zaten, ben kendi tecrübelerime öneri yapıyorum sadece. Bir de çok bariz diyorsun aptl aptl. Daha konuşmayı bilmiyorsun gelmişsin burda laf atıyorsun insanlara. Sen G5 önerirken ne kazanıyorsan ben de onu kazanıyorum. Benim o iki kolu önerme sebebim Easysmx yerine daha mantıklı olduğunu düşünmem. Garantisi var ve kendini kanıtlamış bir firmanın ürünü. Kim ne alırsa alsın bana ne G5 alana da hayırlı olsun o da kötü değil. Çok bilmişlik yapıp insanları bilip bilmeden yargılamayı bırak sen de.
"Bak suçlanınca hemen nasıl savunmaya geçiyor" demeyi aklından geçirmediysen ne olayım. Ben bu foruma neredeyse 1 yıl önce kendim bilgilenmek için geldim. Yaza doğru bilgisayar dünyasına ilgim çok arttı. Yazımın çok büyük kısmını buna harcadım. Her zaman da yeni bilgilere açık biri olmuşumdur. Ve şuana kadar herhangi bir ürün, marka, mağaza vs. için hiçbir reklam yapmadım. Asla yalandan bilgi vermeyi doğru bulmayan bir insanım. Vicdanım paraya diz çökecek kadar alçak da değil. Ben burada kendi tecrübemi paylaşıyorum sadece. Sen de düzgün bir şekilde konuşsaydın benle, bu kadar uzatmazdım meseleyi. Dediğim gibi ben hata yapmayı kabullenebilen bir insanım, ama senin gibilerin üslubune katlanamıyorum. Ha bu arada wraith'ten önerdiğim o iki kol dışında (yani kendim tecrübe ettiğim wraith ürünleri) başka bir şey bulmayı denemeni istiyorum.

Tetikleri falan cidden çok yumuşak hiç gerçekçi hissiyatı vermiyor aldım ve geri iade ettim G5 aldım memnunum ayrıca bu ürünün garantisi yokmuş gibi söylemişsin ama var yani bunun da :D
Evet yumuşak biraz herkesin hoşuna gitmeyebilir. Hayırlı olsun. Garantisi yok dediğim G5 değildi Easysmx için dedim onu yanlış anlaşılmış.

Top Bottom