XBOX gamepad olarak mı görünüyor windows daBen kullanıyorum gayet güzel ve akıcı yalnız yazılım kısmını çince olan sitesinden indirmeniz lazım global sitesindeki sürüm eski ve sıkıntılı ölü alan %3 civarında
Xbox olarak görüyor xbox tuşları ile aynıXBOX gamepad olarak mı görünüyor windows da
Uyumluluk problemi var mı her oyun tuş ataması vs yapmadan tanıyor mu
o zaman süper alınırXbox olarak görüyor xbox tuşları ile aynı
Division forza god of war ve control oynadım bir sıkıntı olmadı oto tanıdı
Deneyim notlarını bekliyoruzGeldi çok hoş siyahı
%70 indirim yerini göremedim 24AN02 kuponu için nerede hocam mobil de?Fiyatı dolara çevirince eğer 22.95 olarak görünmüyorsa kolu favorilere ekleyip arama yerinde aratın, bir süre sonra 22.95'e görünmesi gerekiyor fiyat olarak. Anasayfadaki %70 indirim yazan yerden de 24AN02 kodlu kuponu alın, Cutesliving Store'un %5'lik kupon da var ama nereden aldığımı hatırlamıyorum. Fiyatı da dolara çevirince 1100 lira(33,5 dolar) civarına geliyor banka kuruna göre. Ben dün alırken 33,4'ten almıştı banka kuru. Ayrıca bence aynı fiyat bile olsa MSI yerine bu alınırdı ama arada neredeyse 2 kat fiyat farkı varken MSI'ın garantisindense bozulursa yarın öbür gün başka kol almak daha mantıklı. En büyük sıkıntısı hall effect olduğu için stick drift olmaması lazım ama olur da herhangi bir bozulma olursa buna uygun joystick bulup değiştirmesi zor gibi, şimdiye kadar satan yer görmedim.
Yıl dönümü için veriyorlardı, dün bitti.%70 indirim yerini göremedim 24AN02 kuponu için nerede hocam mobil de?
Gc30 v2 kullandım pek tavsiye etmem. Alırken gc30 almıştım aslında, sağ analog belli bir süre sonra özellikle aşağı ve aşağı capraza çektikten sonra elimi analogdan çekince takılı kalmaya başladı. Bu sebeple garantiye gönderdim garantiden sıfır gc30 v2 geri geldi onu da yaklisik 1 ay kullandıktan sonra aynı sorunla karşılaştım. Benim şansıma mı böyle denk geldi yoksa genel olarak bu gamepadde kronik bir sorun mudur bilemem.Farklı bir satıcı da 811₺ ye düştü
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sizce bu mu yoksa az daha verip garantili bir şekilde taksitli ödemeli msi gc30 v2 mi ?
hocam yazılımı nasıl yaptınız ya bir türlü becremedim.1 saate hazır
Çin yazılımı indirmen lazımhocam yazılımı nasıl yaptınız ya bir türlü becremedim.