Yardım RTX 5070 Ti Gaming Trio - Vanguard ne kadardan alınır?

DracheN

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,266
Arkadaşlar MSI Gaming Trio veya Vanguard 5070 Ti alacağım. Kaçtan alınmalı sizce bu modeller? Kazık yemek istemiyorum. :D

Gamerock alıp geçmeli burası :) 45k altına düşer umudum var tüm 5070ti serileri. Boş umut ama olsun :D

Gamerock alıp geçmeli burası :) 45k altına düşer umudum var tüm 5070ti serileri. Boş umut ama olsun :D
Hocam MSI seçtim tüm parçaları. :) 55 civarı geziyor kartlar şaka gibi.

Nvidia takıntınız yoksa hocam 9070xt alın bence boşa para vermeyin. Bende rtx 4070super vardı amd ye ön yargılıydım aslında 9070xt ön yargımı kırdı. Buna geçtim ben gayet memnunum performansda iyi

Bir alamadın gitti valla :D
Ya cidden inat ettim almıyorum. Şimdi alacağım 1 ay sonra felan indirim kampanya cart curt. Moralim bozulacak. 2. sistem olmasa kafayı yerdim büyük ihtimalle aceleye getirmemeye uğraşıyorum. 5070ti fiyatına 5080 görürsem zoruma gider :D

Ya cidden inat ettim almıyorum. Şimdi alacağım 1 ay sonra felan indirim kampanya cart curt. Moralim bozulacak. 2. sistem olmasa kafayı yerdim büyük ihtimalle aceleye getirmemeye uğraşıyorum. 5070ti fiyatına 5080 görürsem zoruma gider :D
Bencede beklemek en mantıklısı olur ben şuanki 5070 Tİ fiyatına 5080 gelebileceğini umut ediyorum :D

Hocam ben de valla şu an hazır sistemim var, 2K geçeceğim toptan sistemi değiştiriyorum. :D Beklemedeyim bende. :D

Hocam ben de valla şu an hazır sistemim var, 2K geçeceğim toptan sistemi değiştiriyorum. :D Beklemedeyim bende. :D
Fazla da bekleme 6. ay zamları felan sıkıntılı durumlara gireceğiz gibi. Benim şuanda kriterim güzel peşin fiyatına taksit ve amazon tarzı satıcı.

Fazla da bekleme 6. ay zamları felan sıkıntılı durumlara gireceğiz gibi. Benim şuanda kriterim güzel peşin fiyatına taksit ve amazon tarzı satıcı.
Vatan'da 55.000 TL hocam çok pahalı değil mi?

Geri