Bir alamadın gitti vallaGamerock alıp geçmeli burası45k altına düşer umudum var tüm 5070ti serileri. Boş umut ama olsun
![]()
Ya cidden inat ettim almıyorum. Şimdi alacağım 1 ay sonra felan indirim kampanya cart curt. Moralim bozulacak. 2. sistem olmasa kafayı yerdim büyük ihtimalle aceleye getirmemeye uğraşıyorum. 5070ti fiyatına 5080 görürsem zoruma giderBir alamadın gitti valla![]()
Bencede beklemek en mantıklısı olur ben şuanki 5070 Tİ fiyatına 5080 gelebileceğini umut ediyorumYa cidden inat ettim almıyorum. Şimdi alacağım 1 ay sonra felan indirim kampanya cart curt. Moralim bozulacak. 2. sistem olmasa kafayı yerdim büyük ihtimalle aceleye getirmemeye uğraşıyorum. 5070ti fiyatına 5080 görürsem zoruma gider![]()
Hocam ben de valla şu an hazır sistemim var, 2K geçeceğim toptan sistemi değiştiriyorum.Ya cidden inat ettim almıyorum. Şimdi alacağım 1 ay sonra felan indirim kampanya cart curt. Moralim bozulacak. 2. sistem olmasa kafayı yerdim büyük ihtimalle aceleye getirmemeye uğraşıyorum. 5070ti fiyatına 5080 görürsem zoruma gider![]()
Fazla da bekleme 6. ay zamları felan sıkıntılı durumlara gireceğiz gibi. Benim şuanda kriterim güzel peşin fiyatına taksit ve amazon tarzı satıcı.Hocam ben de valla şu an hazır sistemim var, 2K geçeceğim toptan sistemi değiştiriyorum.Beklemedeyim bende.
![]()
Vatan'da 55.000 TL hocam çok pahalı değil mi?Fazla da bekleme 6. ay zamları felan sıkıntılı durumlara gireceğiz gibi. Benim şuanda kriterim güzel peşin fiyatına taksit ve amazon tarzı satıcı.
tabii ki pahalı geçen 5k indirim koydu sattılar aynı ürünlere unutma.Vatan'da 55.000 TL hocam çok pahalı değil mi?