Neler Yeni

Kasa fanlarının ışıkları çalışıyor fakat fanlar dönmüyor

Trool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Ahmet
Bugün işlemciye termal macun sürmek için bilgisayarı söktüm ve tozunu aldıktan sonra geri taktım fakat fanlar şu an çalışmıyor. yapabileceğim bir şey var mı ? Fan controllerin güç kaynağını değiştirdim ve değişen bir şey olmadı. Biostan ayarlamayı denediğim zaman da yine bir şey olmadı. Kendi kumandasından da aynı şekilde fanlar kontrol edilemiyor. Hdd yi söküp takmıştım ilgisi var mı bilmiyorum ama diğer konularda görmüştüm. Teşekkürler şimdiden.

Ekler

• WhatsApp Image 2025-03-16 at 20.08.33.jpeg
    WhatsApp Image 2025-03-16 at 20.08.33.jpeg
    1.3 MB · Hit: 29
  • WhatsApp Image 2025-03-16 at 20.08.32.jpeg
    WhatsApp Image 2025-03-16 at 20.08.32.jpeg
    1 MB · Hit: 27
  • WhatsApp Image 2025-03-16 at 20.08.31.jpeg
    WhatsApp Image 2025-03-16 at 20.08.31.jpeg
    937.9 KB · Hit: 28

Atesizm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kadir
reis bu sıkıntının aynısı bendede var kendi kendine tekrar calsıyor sonra duruyor anlamadım ama baska bir fan takınca direk calısıyor sorun fanda zannediyorum yenisini alıp deneyesim var ama anlamadım bende

Trool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
reis bu sıkıntının aynısı bendede var kendi kendine tekrar calsıyor sonra duruyor anlamadım ama baska bir fan takınca direk calısıyor sorun fanda zannediyorum yenisini alıp deneyesim var ama anlamadım bende
Hocam neden oldu bende anlamadım. İlk aldığımda 1 sene falan kumandası ile fanların hızını falan kontrol edebiliyodum. Daha sonra kumanda saçmalamaya başladı. Yeşile basıyorum mavi yanıyor, maviye basıyorum yeşil yanıyor falan. Fanların kontrolüde o arada gitti ama çalışıyordu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dün termal macun sürmek için söktüm, hdd nin falan resim fırçası ile tozunu aldım ilk başta görüntü gelmedi ayarladıktan sonra görüntü geldi fanların ışığıda yanıyordu fakat fanları hiç bir şekilde çalıştıramadım.

Atesizm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kadir
Hocam neden oldu bende anlamadım. İlk aldığımda 1 sene falan kumandası ile fanların hızını falan kontrol edebiliyodum. Daha sonra kumanda saçmalamaya başladı. Yeşile basıyorum mavi yanıyor, maviye basıyorum yeşil yanıyor falan. Fanların kontrolüde o arada gitti ama çalışıyordu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dün termal macun sürmek için söktüm, hdd nin falan resim fırçası ile tozunu aldım ilk başta görüntü gelmedi ayarladıktan sonra görüntü geldi fanların ışığıda yanıyordu fakat fanları hiç bir şekilde çalıştıramadım.
hocam fandan kaynaklı sorun bence bana göre baska fan taktıgımda tıkır tıkır calısıyordu kule tipi fan alıcam öyle deniycem olmadı fiyata seye uygn anakart alırım

Trool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam fandan kaynaklı sorun bence bana göre baska fan taktıgımda tıkır tıkır calısıyordu kule tipi fan alıcam öyle deniycem olmadı fiyata seye uygn anakart alırım
Sizde mi gamepower kullanıyorsunuz hocam?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,070,583
Üyeler
170,019
Son üye
grenlord
Top Bottom