Neler Yeni

Öneri EasySMX X10 Alınır mı? - 2400 TL

kayn999

80+
500 daha verip tarantula proyu tercih ederim. Böyle konuşunca hiçbir şeyi de beğenmiyor gibi duruyorum ama bence hall effect bile olmayan bi kola değmez. Ne kadar xboxun en iyi kolu olsa bile bence hem 0 alacağınız için hem de ömrü daha uzun olacağı için gamesirü tercih ederim ben
Mesaj otomatik birleştirildi:

Artık 60 dolarlara tmr bulunurken kollarda adamlar Hall effect bile koymaya tenezzül etmemiş.
Bende oyuzden sordum ya elemanlar hall efect bile koymamis.Neyse once bi g1 pro cekeyim o gelince beğenmessem senin dedigin kolu alacagim hocam tavsiye icin teşekkürler.

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Süleyman Selim Avseren
Bende oyuzden sordum ya elemanlar hall efect bile koymamis.Neyse once bi g1 pro cekeyim o gelince beğenmessem senin dedigin kolu alacagim hocam tavsiye icin teşekkürler.
Rica ederim hocam. Malesef kaliteli kol bulmak hele hele türkiye şartlarında zor. Çok kararsız kalıyoruz o yüzden alırken. Ne markalar var bu fiyatlara yurt dışında ne özellikler sunuyorlar da biz alamıyoruz işte. Alabilsek bile vergiler sağolsun normal fiyatının çok üstüne geliyor malesef

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,083
İsim
Oğuz
Rica ederim hocam. Malesef kaliteli kol bulmak hele hele türkiye şartlarında zor. Çok kararsız kalıyoruz o yüzden alırken. Ne markalar var bu fiyatlara yurt dışında ne özellikler sunuyorlar da biz alamıyoruz işte. Alabilsek bile vergiler sağolsun normal fiyatının çok üstüne geliyor malesef
Hocam en son 8Bitdo Ultimate'de karar kıldım. Daha sade ve daha şık gözüküyor. Gizala garanti yönünden de daha iyidir diye düşünüyorum.

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
Görkem Çağan
Hocam en son 8Bitdo Ultimate'de karar kıldım. Daha sade ve daha şık gözüküyor. Gizala garanti yönünden de daha iyidir diye düşünüyorum.
güzel cihazda ergonomik olarak beğenirsin umarım erogonomisinden yakınıyor insanlar tasarım yapısı olarak xboxa benzemiyor ele oturuşu gibisinden

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,083
İsim
Oğuz
güzel cihazda ergonomik olarak beğenirsin umarım erogonomisinden yakınıyor insanlar tasarım yapısı olarak xboxa benzemiyor ele oturuşu gibisinden
Xbox kullanmadım hiç hocam. F710 vardı o da düz olduğu için daha çok PS koluna benziyor.

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
Görkem Çağan

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
Görkem Çağan

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,083
İsim
Oğuz

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
Görkem Çağan

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,593
İsim
Diyarhan

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,083
İsim
Oğuz
Machenike G5 Pro neden ilginizi çekmedi. Üzerinde mekanik butonları var kullanım keyfi olarak 8bitdo dan iyi bana göre.
Hocam sade bir şey arıyorum o yüzden çok iyi özellikleri olmasına gerek yok gibi geliyor çünkü yapacağım arada fifa atmak veya god of war tarzı oyunlar oynarken kullanmak falan. Max SE alacaktım zaten başta ama stok bitince alamadım 3150'ye çıktı.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,083
İsim
Oğuz
Yine aklım çelindi yav 3150 ye onu mu alsam

Top Bottom