Bütçe yetiyor sıfır da alabilirim ama çok öneren görmedim2. el dualsense alınabılır
yanı antık kuntık ozellıkler ıcın ben farklı gamepad almam acıkcası bahsedılen eklentıler dualsensede yok ama hem daha guvenılır hem daha rahat hem daha uzun omurlu emın olBütçe yetiyor sıfır da alabilirim ama çok öneren görmedim
Hocam aklınızdakini alın geçin. Ultimate iyidir. Xinput bir kol kullanmak her türlü daha iyidir ps kollarından pc içinBütçe yetiyor sıfır da alabilirim ama çok öneren görmedim
Alıyorum geçiyorum son kararHocam aklınızdakini alın geçin. Ultimate iyidir. Xinput bir kol kullanmak her türlü daha iyidir ps kollarından pc için
Katip Çelebi'den tam destekAlıyorum geçiyorum son karar![]()
Amazondan al en azından kafa rahat olsun gizala satıcısı amazondada satıyorHocam en son 8Bitdo Ultimate'de karar kıldım. Daha sade ve daha şık gözüküyor. Gizala garanti yönünden de daha iyidir diye düşünüyorum.
Siteden aldım ( 50 TL indirim kodu için )Amazondan al en azından kafa rahat olsun gizala satıcısı amazondada satıyor
Hayırlı olsun. Ben de alıcam sanırım ürün gelince yorumlarmısınız.Alıyorum geçiyorum son karar![]()
xbox logolu olanı aldıysanız problem yok.Siteden aldım ( 50 TL indirim kodu için )
Amazon'a baktığımda Xbox olmayan versiyonu vardı sonradan gördüm o da varmış. Neyse aldım geçtim artık sıkıntı olmaz Gizala iyi diye biliyorum.
Onu aldım hocam. Gelince inceleme paylaşırım çok anlamasam da incelemektenHayırlı olsun. Ben de alıcam sanırım ürün gelince yorumlarmısınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
xbox logolu olanı aldıysanız problem yok.